tellwe.com'da bakılan fallar!

Yule bana eskiden bakmisti soyledikleri dogruydu aslinda iyi bildi ama sonraki fali iade edince bidaha atmadim.
Ikisini kiyaslarsam bence alex.
Analizleri hemen hemen herkese iyidir.olacak/olmayacak dedigi olaylarda dogru cikiyor bende.
Bazi geceler giriyor ama sisteme.
K Kartanesi8100 ya afedersin sen bana taliayi sormussun ben alexi anlatmisim 🙈

Talia da iyidir genelde severler burada da.
Sadece yakin tarihli bakar.yani 1 ay sonra bir gorusmen olacak sonrasina yeniden bakariz der...
Ama durumu dogru analiz eder genelde.

Acaba sadece tanıdıgı kişilere mi bakıyor yulee. Öyle bi dugum vs biliyor musunuz. Ben 2 kere yolladım bakmamıştı da
Yulee duvarında yazı paylaşmış her girdiğimde bana fal atacak en az 3 kişi oluyor ismim geçti diye kimse sonrasında bana fal yollamıyor yazmış. Ben buraya yazınca 7 kişi Yulee ye atmış dedim ona karşılık mı yazdı bilmiyorum. O yazısından sonra atmadım benim falı da iade eder diye. Herkese bakmıyor sanki ya.

Paragöz degil felan demisler yule için valla oyle olsaydı falı 35 degil 5 olurdu bi de islerine gelince enerjim tuttu gelmeyince tutmadı diyolar anlamadm bi sey 😏
Bilemem canım 5 liralık faldan 1,5 lira kazanmak istemeyebilir belki yine de emin olamıyorum 1 kere attım zaten

Yulee duvarında yazı paylaşmış her girdiğimde bana fal atacak en az 3 kişi oluyor ismim geçti diye kimse sonrasında bana fal yollamıyor yazmış. Ben buraya yazınca 7 kişi Yulee ye atmış dedim ona karşılık mı yazdı bilmiyorum. O yazısından sonra atmadım benim falı da iade eder diye. Herkese bakmıyor sanki ya.

Banada öyle geldi. Ama ilk kez ona fal atacakları da neye göre seçiyor anlayamadım 😑

Herhangi biley dedi mi canım. Benim falımı 48 saat bekletmişti. Sistem zaten otomatik olarak düşürüyor 😑

Hayır, hiçbir şey yazmadi camım ve bakmadi falda görünmesine rağmen. Birdaha yollamam Yulee’ye. Oda ayni Yeşilçingene gibi oldu — kimseye bakmıyor 😀 Bu falcılardan çektiğimi hiç kimseden çekmedim vallah:cry:

Hayır, hiçbir şey yazmadi camım ve bakmadi falda görünmesine rağmen. Birdaha yollamam Yulee’ye. Oda ayni Yeşilçingene gibi oldu — kimseye bakmıyor 😀 Bu falcılardan çektiğimi hiç kimseden çekmedim vallah:cry:

Anladım canım yulee için benzer durumu bende yaşadım 😑 Bu kişiler dışında kimler var ki telwede iyi bakan? Bende çok hakim değilim :)

Anladım canım yulee için benzer durumu bende yaşadım 😑 Bu kişiler dışında kimler var ki telwede iyi bakan? Bende çok hakim değilim :)

Ben bu aralar Ebru’nun hislerini beğeniyorum. Bana söylediği çoğu şeyleri yaşadım. O sistemde uzakta diye Yulee’e atmıştım oda nazlandı işte, konuyu biliyorsun canım 😀

Ben bu aralar Ebru’nun hislerini beğeniyorum. Bana söylediği çoğu şeyleri yaşadım. O sistemde uzakta diye Yulee’e atmıştım oda nazlandı işte, konuyu biliyorsun canım 😀
Gelmiş canm Ebru attım ben baktı ama attıgım zaman sırada 3 kişi daha vardı baya doluydu daha alır mı fal bilmiyorum dene istersen 🤷‍♀️

Gelmiş canm Ebru attım ben baktı ama attıgım zaman sırada 3 kişi daha vardı baya doluydu daha alır mı fal bilmiyorum dene istersen 🤷‍♀️

Çok sağol canım bildirdiğin için 🙏🏼 Hemen bakayım ama bakacağını zannetmiyorum, günde üç taneden fazla falla bakmıyorum yazmış profilinde. Olsun geri döndü ya önemli olan o :KK36:

Çok sağol canım bildirdiğin için 🙏🏼 Hemen bakayım ama bakacağını zannetmiyorum, günde üç taneden fazla falla bakmıyorum yazmış profilinde. Olsun geri döndü ya önemli olan o :KK36:
Rica ederm canm şimdiden 2 kişi var bile sırasında keşke kahveyi açsa neden açmıyo acaba 🤦‍♀️

Back
X