- 24 Şubat 2015
- 1.136
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #30.301
Bubastis'in reenkarnasyon falını deneyen oldu mu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
K Kartanesi8100 ya afedersin sen bana taliayi sormussun ben alexi anlatmisimYule bana eskiden bakmisti soyledikleri dogruydu aslinda iyi bildi ama sonraki fali iade edince bidaha atmadim.
Ikisini kiyaslarsam bence alex.
Analizleri hemen hemen herkese iyidir.olacak/olmayacak dedigi olaylarda dogru cikiyor bende.
Bazi geceler giriyor ama sisteme.
Hahaha yok canm sorun değil ☺K Kartanesi8100 ya afedersin sen bana taliayi sormussun ben alexi anlatmisim
Talia da iyidir genelde severler burada da.
Sadece yakin tarihli bakar.yani 1 ay sonra bir gorusmen olacak sonrasina yeniden bakariz der...
Ama durumu dogru analiz eder genelde.
Ben yulee ye 2 kere attım ikisinde de bakmadı. Sıra bende oldugu halde falımı kabul etmedi. Bişeyde söylemediniye böyle oldu anlamadım
Paragöz degil felan demisler yule için valla oyle olsaydı falı 35 degil 5 olurdu bi de islerine gelince enerjim tuttu gelmeyince tutmadı diyolar anlamadm bi seyCanim banada bakmadı. ‘İyi kalpli’ Yulee’den ağzımın payını aldım![]()
Yulee duvarında yazı paylaşmış her girdiğimde bana fal atacak en az 3 kişi oluyor ismim geçti diye kimse sonrasında bana fal yollamıyor yazmış. Ben buraya yazınca 7 kişi Yulee ye atmış dedim ona karşılık mı yazdı bilmiyorum. O yazısından sonra atmadım benim falı da iade eder diye. Herkese bakmıyor sanki ya.Acaba sadece tanıdıgı kişilere mi bakıyor yulee. Öyle bi dugum vs biliyor musunuz. Ben 2 kere yolladım bakmamıştı da
Bilemem canım 5 liralık faldan 1,5 lira kazanmak istemeyebilir belki yine de emin olamıyorum 1 kere attım zatenParagöz degil felan demisler yule için valla oyle olsaydı falı 35 degil 5 olurdu bi de islerine gelince enerjim tuttu gelmeyince tutmadı diyolar anlamadm bi sey![]()
Emek veriyosa tabii ki alsın 5 az olur ama paragöz değil de denmez buna az değil 35 sonuçtaBilemem canım 5 liralık faldan 1,5 lira kazanmak istemeyebilir belki yine de emin olamıyorum 1 kere attım zaten
Yulee duvarında yazı paylaşmış her girdiğimde bana fal atacak en az 3 kişi oluyor ismim geçti diye kimse sonrasında bana fal yollamıyor yazmış. Ben buraya yazınca 7 kişi Yulee ye atmış dedim ona karşılık mı yazdı bilmiyorum. O yazısından sonra atmadım benim falı da iade eder diye. Herkese bakmıyor sanki ya.
Canim banada bakmadı. ‘İyi kalpli’ Yulee’den ağzımın payını aldım![]()
Herhangi biley dedi mi canım. Benim falımı 48 saat bekletmişti. Sistem zaten otomatik olarak düşürüyor![]()
yule bana da bakmamıştı yaaHayır, hiçbir şey yazmadi camım ve bakmadi falda görünmesine rağmen. Birdaha yollamam Yulee’ye. Oda ayni Yeşilçingene gibi oldu — kimseye bakmıyorBu falcılardan çektiğimi hiç kimseden çekmedim vallah
![]()
Hayır, hiçbir şey yazmadi camım ve bakmadi falda görünmesine rağmen. Birdaha yollamam Yulee’ye. Oda ayni Yeşilçingene gibi oldu — kimseye bakmıyorBu falcılardan çektiğimi hiç kimseden çekmedim vallah
![]()
Anladım canım yulee için benzer durumu bende yaşadımBu kişiler dışında kimler var ki telwede iyi bakan? Bende çok hakim değilim :)
Gelmiş canm Ebru attım ben baktı ama attıgım zaman sırada 3 kişi daha vardı baya doluydu daha alır mı fal bilmiyorum dene istersenBen bu aralar Ebru’nun hislerini beğeniyorum. Bana söylediği çoğu şeyleri yaşadım. O sistemde uzakta diye Yulee’e atmıştım oda nazlandı işte, konuyu biliyorsun canım![]()
Gelmiş canm Ebru attım ben baktı ama attıgım zaman sırada 3 kişi daha vardı baya doluydu daha alır mı fal bilmiyorum dene istersen![]()
Rica ederm canm şimdiden 2 kişi var bile sırasında keşke kahveyi açsa neden açmıyo acabaÇok sağol canım bildirdiğin içinHemen bakayım ama bakacağını zannetmiyorum, günde üç taneden fazla falla bakmıyorum yazmış profilinde. Olsun geri döndü ya önemli olan o
![]()
Attn mi canm baktı mı falınaÇok sağol canım bildirdiğin içinHemen bakayım ama bakacağını zannetmiyorum, günde üç taneden fazla falla bakmıyorum yazmış profilinde. Olsun geri döndü ya önemli olan o
![]()
Attn mi canm baktı mı falına