- 8 Ağustos 2019
- 226
- 360
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #30.541
Bu gibi durumlarda ben şuna dikkat ediyorum, tahmin edilmesi güç spesifik birşey mi yoksa atsa da tutacağı bir konu mu?
Misal iş yerinde seni çekemeyen biri var
Yakın zamanda terfi görüyorum ya da görev değişikliği görüyorum
Yakın zamanda sana iş teklifi var
vs.. gibi.. bunlar zaten çoğunun söylediği şeyler. Bunlardan biriyse bilmiş gibi düşünmem ama farklı bir konuysa bilmiş diyebiliriz bence
günaydın iade etmiştir falınızı açıklama kısmını okusaydiniz yada bakmıştıryesilcingenede 0. sıradayım:)) bu ne demek yahu bana gelene kdr bakmış fallarına bana gelince bırakmış mı 1 i gördüm de 0. sıra ne demek Allah askına
yeşil çingenenin ciddi bir rahatsızlığı varmış. o yüzden bakımları bu aralar gecikiyormuş.yesilcıngeneye dün fal attık hala beklemede hiç sisteme girmemiş normalde böyle mi?? gec mı bakıyor
günaydın iade etmiştir falınızı açıklama kısmını okusaydiniz yada bakmıştır
Hastaymış ya canımyorum bekliyor yazmakta ama iade edilmiştir yazmıyor off ben anlamadım bu kısmı sürekli baktıranlara falanmı bakıyor yesıl anlayamadım yanı ben yıllar once baktırmıstım bıde smdı
gelecek mi patladı hiç dediği olan onun soyledıgı gbı cıkan bırseyler yok mu?Hastaymış ya canım
Bakar
Bende patladı ama yeşilçingene
Bildiği şeyler vardı amagelecek mi patladı hiç dediği olan onun soyledıgı gbı cıkan bırseyler yok mu?
Geleceği atıyorlar işte tutuyor bazenhayırlısı olsun,sonu hayırlı olsun üzülme daha iyisi ile karşılaşacaksındır ondan bitmiştir hep böle bak..arkanada dönüp bakma üzdüyse seni bi kere ztn gelecegı söyleyemiyorlar düşünce ve suankı durumu bılıyorlar
Ailevi sorunlar var dedi onu bildigidşatla alakalı uyumsuzlukları ınatcılıgı vs tartısmaları bıldımı pekı yesılcıngene
yeşilcingene bende severim 4 senedir baktırırım bana temmuz ayında sonbahar girişi aramızda kopukluk sıkıntı olacağını bunu yaşamamaya gayret gösterin dikkat et demişti. ama bana eski sevgilisi ile konuşmaya başlayacak sana yalan söyleyecek en azından hayatına biri girebilir gibisinden bir durumdan bahsetmedi sıkıntı kopukluk dedi sonuç ben öğrendim bir şekilde 1 senelik ilişkim bitti ayrıldımAilevi sorunlar var dedi onu bildi
Hayalperest biri akılcı değil dedi oda doğru
Severek yaptığı birşeyi bırakabiliyor biraz duygusal biri dedi doğru öyleydi mantıklı değildi
Aile konusunda sıkıntı yaşayacaksın dedi.o raddeye gelemedik zaten o yüzden bilmiyorum
Ama araya ayrılık girip barışacaksınız demedi mesela demin yine okudum falını
Yeşilçingene hissiyatlı bir falcı ama emek veriyor vede.gördüğünü söylüyor ve anda iyi bence
Çünkü diğer falcılar bunları söylemedi hiç
Yeni baktırdıklarımın vadesi var
Bütün baktırdıklarım en fazla 2 hafta verdi dönecek dedi
Çıkan çıkmayanı yazarım
ama bana eski sevgilisi ile konuşmaya başlayacak sana yalan söyleyecek en azından hayatına biri girebilir gibisinden bir durumdan bahsetmedi sıkıntı kopukluk dedi sonuç ben öğrendim bir şekilde 1 senelik ilişkim bitti ayrıldım
Dikkat et diyorlar da ne yapabilirsin ki bu duruma?yeşilcingene bende severim 4 senedir baktırırım bana temmuz ayında sonbahar girişi aramızda kopukluk sıkıntı olacağını bunu yaşamamaya gayret gösterin dikkat et demişti. ama bana eski sevgilisi ile konuşmaya başlayacak sana yalan söyleyecek en azından hayatına biri girebilir gibisinden bir durumdan bahsetmedi sıkıntı kopukluk dedi sonuç ben öğrendim bir şekilde 1 senelik ilişkim bitti ayrıldım
Valla ya bu neValla birbirimizin dertlerini okudukça mendil atılan dönemlerde yaşamak istiyorum. bu nedir yahu, eskiden adamlar ne güzel severmiş. Şimdi maşallah gönülleri otogar gibi , giren çıkan belli değil
Geçmiş olsun boşver, daha iyisi çıksın karşına
Böyle şeyleri okudukça erkeklerden soğuyorum yemin ederimyeşilcingene bende severim 4 senedir baktırırım bana temmuz ayında sonbahar girişi aramızda kopukluk sıkıntı olacağını bunu yaşamamaya gayret gösterin dikkat et demişti. ama bana eski sevgilisi ile konuşmaya başlayacak sana yalan söyleyecek en azından hayatına biri girebilir gibisinden bir durumdan bahsetmedi sıkıntı kopukluk dedi sonuç ben öğrendim bir şekilde 1 senelik ilişkim bitti ayrıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?