tellwe.com'da bakılan fallar!

Geldimi yorum ??
Geldi yani nokta atışı olan bir fal değildi tarih vermiş ve tarihlerinin çıkacağını söylüyor ama pek inanmadım açıkcası 50liraya daha iyi falcılar var yeşilçingene gibi hatta daha ucuz ve sorulara da yeşilçingene fal gibi bakıyor önemsiyor bunda 2 satır yazmış

twitter'daki tinsel ile ilgili yorum yapacak arkadaşlar var mıdırr twitter'da yorumlar var ama ben buraya güveniyorum daha ziyade.
Ben 15-20 gün evvel mesaj atmıştım dönüş olmadı. Profilinde dm yazıyor o yüzden de oradan ulaşmaya çalıştım doğal olarak:) ama dönüş yok yoğun sanırım çok bilemiyorum, baktırabilirsem yorumlarım

ben eylül ayında baktirdim biraz bekleme durumunuz olur ise ekim sonuna doğru en geç kasım ayı için söylediği durumlar var çıkarsa yazarım size ona göre baktırın durduk yere 50 tl vermeyin deyim. ama anlık bana çok iyi bilmişti olan durumu olduğu gibi anlattı sonra si için dediğim gibi bekliyorum

Aman Tinsel'den uzak durun. Son derece kötü. İnanılmaz bir şekilde sallıyor. Kim bu kadının reklamını yapıyor, anlamış değilim.
baktırmak için 3 ay önce mesaj atmıştım, 3 hafta önce cevap yazmış. zaten gerek de kalmamıştı.

twitterda 1 kez asteria diye birine baktırdım, dedikleri oldu. ama çok detay değildi bakımı.

twitter'daki tinsel ile ilgili yorum yapacak arkadaşlar var mıdırr twitter'da yorumlar var ama ben buraya güveniyorum daha ziyade.
Bu Tinsel lafı geçince şahsen benim sinirlerim tepeme fırlıyor. Hayatımda bu kadar kötü bir falcı görmedim.
Buradan bir üye, özel mesajlarla bana ısrarla tavsiye etmişti. Ben de inanıp günlerce Tinsel'den randevu bekledim. O tavsiye eden üyeye daha sonra falın ne kadar rezil olduğunu özel mesajla yazdım.

Kadının günlerce randevu vermemesi, twitter'da yoğunluğundan söz etmesi de bence kendisinin bir pazarlama taktiği. Fal baktırmak isteyenlerde, " ah ne kadar çok ilgi var tinsel'e" gibi bir izlenim yaratmaya çalışıyor.

Anda bile rezalet. Benim hiç çocuğum olmamasına rağmen 3 çocuğum olduğunu söyledi. Sekreterlik yapmakta olduğumu söyledi ki, orta düzey yöneticilik yapmış birisiyim.

Ayrıca o kadar saçma sapan bir faldı ki, parasını ödemedim ve aramızda hır çıktı. (Ki, hiç bir falcıya, parasını ödememezlik yapmış değilim)

Belki şimdi, senin enerjin tutmamıştır, diyecek olanlar çıkabilir. Bunu asla kabul etmem; yıllardır onlarca falcıyla enerjisi tutmuş biriyim ve benim rezil falım, enerji tutmamasının çok ötesinde, sadece bir sallamasyondu ve bu çok belliydi.

Hiç bir falcıda, bu derece salak yerine konulduğumu hissetmemiş ve bu kadar sinirlenmemiştim.

İyi ki size sormuşum. Twitter'da herkes Tinsel'in oranın en iyi falcısı olduğundan bahsetmiş, tarihlerin vs net tuttuğunu yazmış. Olumlu görenler, çıkanlar, olumsuzluklar vs her tür görüşü olanlar da yazsın lütfen. 50 TL az bir miktar değil çünkü.

Ben mesaj attım birkaç gün önce, ama geri dönüş yapmadı henüz. Denersem yorum yaparım ben de.

Son düzenleme:
Elifsucana 7 8 kere fal atmışım sadeece bir tanesi tutmuş onun dışında hep Eylül ayında olacak istediğin şey demiş ama çıkmadı tabiki. Yesilcingeneye baktırmak istiyorum ama hep iade ediyor nasıl baktırabilirim ya

Olumsuza açık biriyim, gercekten size fal baktirmak istiyorum, sizin icin kredi aldim ,olmazsa sartli bakin, diye belirtin..

Uzun bir aradan sonra Tellwe.com üzerinden fal baktırdım. Baktırdığım falcılar ve kısaca yorumlarım....

Öncelikle, çalıştığım firmadan daha iyi imkanlar sunan bir firma ile bir iş görüşmesi yaptım. İş görüşmesinden kasıt bir çok kişiyi çağırıp sınav falan yaptılar. Sınavı geçtim ve mülakata çağırdılar. 1-1,5 ay sonra sonuç belli olacak o zaman olumlu veya olumsuz durumu yazarım. Falcılar işin olacağını söylemiş ama bence bu işin olma şansı % 10 belki %15.

Şuan devam eden ama iki hafta önce tartışıp bir hafta küs kaldığımız bir ilişkim vardı. Onunla ilgili de bir şeyler sordum. Ben ilişkimin devam etmesini istiyorum ama çokda olumlu değilim ama bakalım görelim.

1- Aley1 : İş için olumlu olacak dedi tabi daha zamanı var sonuç için bekliyorum. Fal kısaydı, tavsiye edip etmeme konusunda girmiyorum. Ama etkileyici değildi. İlişkim ile ilgili bir barış olacağını ve 3 ay sonra daha da ilerleyeceğimizi söylemiş.

2- Medyumlillo : İşin olacağını söylemiş. Mart ayında yeni bir ilişkide olacağımı yazmış..

3- Sariella2: Sesli bakmış ama ses çekimi kötü olmuş. Buda işin olacağını söyledi bakalım. İlişki ile ilgili barış olacağını söylemiş ve bilmiş ama sonrasında aile falan biraz saçmalamış.

4- MedyumAzad : Türkçesi biraz bozuktu. İşin olacağını söylemiş, ilişkinin de iyi olacağını söylemiş ama sonrada renkli gözlü biri ile evleneceğimi söylemiş ve bir yıl içinde bu gerçekten imkansız .

5- shayla : İşin olacağını söylemiş, hatta iki katı maaş falan demiş. İlişkimin biteceğini geri dönüşü olmayacağını söylemiş. Bir aya kadar hayatıma başka birinin gireceğini ve 1,5 yıl içinde de onunla evlenceğimi söylemiş. Zor yine

6- kehanettin : 1 aydır yaşadığım sıkıntıları gerçekten bilmiş yada iyi tahmin etmiş. İş görüşmesi için sonucun 1-1,5 ay içinde sonuçlanacağını söylememe rağmen aynı şekilde 1-1,5 ay içinde olumlu sonuç olacağını söylemiş. Hatta mülakatta benim için kötü geçmiş gibiydi onu da doğru bilmiş. ilişki için durumun düzeleceğini söylemiş bakalım.

7- medyumbengusu : işin olacağını söylemiş. ilişki için sorunları çok büyüttüğü mü söylemiş, olabilir. İş ile ilgili istediğim seviyeye 1 yıl içerisinde ulaşacağımı söylemiş.

8- uyumsuzz : İşin kesin olacağını, olunca mutlaka beklediğini yazmış. İlişki ile ilgili hiç olumlu konuşmamış ama anlaşarak ayrılacağımızı , yakın zamanda da evlilik falan olmayacak demiş. Bakalım

9- elifseker1 : işin olacağını maddi olarak 1 yıl içerisinde çok daha iyi konumda olacağımı söylemiş. İlişki konusunda ise en olumlu yorum yapan kişi. Birbirimiz için şans olduğumuzu, ayrılmamız gerektiğini falan söylemiş. İlişkinin ilerledikçe güçleneceğini söylemiş. bakalım

10- medyumcetin: 2020 yılı için nişan veya evlilikten söz etmiş ama bu çok zor gerçekten hatta imkansız. İşin olacağını söylemiş yine maddi olarak daha iyi durumda olacağımı söylemiş. İlişki ile ilgili bu beyle evleneceksin demiş. Bakalım

11- yağmuradam: Bence kötü bir faldı. tavsiye etmem kesinlikle. iş olacak demiş, ilişki ile ilgili olumlu konuşmuş ama. Gerçekten baştan savma bir faldı.

En iyisi herhalde kehanettin sonrasında medyumcetin idi. Bu arada bir çok falcıya fal göndermeme rağmen garip şekilde ya hiç bakmadılar yada iade ettiler.

Olumsuza açık biriyim, gercekten size fal baktirmak istiyorum, sizin icin kredi aldim ,olmazsa sartli bakin, diye belirtin..
Bende iki defa göndermeme rağmen bakmadı.

Şimdi yeni bir güncelleme yapalım. İlişki tamamen bitti ve geri dönüş yok artık. Yani sadece iki kişi uyumsuzz, shayla bildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…