- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #30.821
yahu 2-3 ayda 1 gelip böyle dert yanıyorsunuz, millet yazıyor da yazıyor size yardımcı olmak içinbayanlar konu dısı olacak ama biraz yardımınıza ihtiyacım var, sizin hatalarınız yüzünden biten bir ilişki sonrası nasıl kendinize geldiniz? ve ben onun gibisini bulamam dediğiniz bir ilişkiden sonra onunuze daha iyi biri cıktı mı? cok üzgünüm kendime gelemiyorum
Herkes bir derdi ile burada, ve benzer dertleri olan kişilerden aynı dert için bile olsa yorum almasında kötülük yok. Kötülük neyde biliyor musunuz ? İnsanın acısını veya kendince sorununu böyle eleştirmekte. O zaman siz hiç dert anlatmıyor veya paylaşmıyorsunuz. Veya bu mantık ile sizinle dertleşen arkadaşınız yoktur. Tavrınız çok üzücü.. Bende bunu neredeyse 3 - 4 yıldır bu topikte olan biri olarka yazıyorumyahu 2-3 ayda 1 gelip böyle dert yanıyorsunuz, millet yazıyor da yazıyor size yardımcı olmak için
sonra bir bakıyorum yine aynı konu, yine aynı dert gelmiş buraya ağlıyorsunuz böyle böyle oldu diye
hayır yani siz mi akıllanmıyorsunuz yoksa kendinizi acındırıp insnaların sahip çıkması hoşunuza mı gidiyor anlamadım
ocak ayından beri bu siteye üyeyim ve aynı olay oluyor kaçtır, çok gözüme battı
fikrimi belirtmek istedim. sizi göz ardı et yapıyorum bir daha böyle mesajlarınızı görüp sinirlerimi zıplatmamak için
aşk konusunda iradeli olmanızı, eğer biri sizi dönüp dolaşıp üzüyorsa ve siz sırf seviyorsunuz diye dayanıyorsunuz ama patladığı yerde de böyle krizlere girip depresyon havası yaratmamanızı diliyorum.
bayanlar konu dısı olacak ama biraz yardımınıza ihtiyacım var, sizin hatalarınız yüzünden biten bir ilişki sonrası nasıl kendinize geldiniz? ve ben onun gibisini bulamam dediğiniz bir ilişkiden sonra onunuze daha iyi biri cıktı mı? cok üzgünüm kendime gelemiyorum
İsterse her gün aynı konuda mesaj yazar. Bu sizi ya da bir başkasını ilgilendirmez. Demek ki hala atlatamıyor ve yardıma ihtiyacı var. İlgilenmezsiniz olur biter. Size mi hesap verecek buradaki üyeler, problemlerini paylaşmak için? Yardımınız olmuyor bari kızı daha fazla üzmeyin. @onceinawhile Gerçekten seviyorsan, tamamen unutman çok zor. Sadece zamanla yaran kabuk bağlıyor. Ne kadar kötü şey yaşamış olursan ol, gerçekten sevmişsen aklında güzel bir anı olarak kalıyor ve kızamıyorsun ona, mutlu olsun diye dua bile ediyorsun. Tabii şöyle bir şey de var. Biz hayatımıza aldığımız her insanı çok sevdiğimizi düşünüyoruz. Benim görüştüğüm çok erkek oldu ve sadece birini gerçekten sevdim.Diğerleri unutulup gitti, çoğunun ismini bile hatırlamıyorum. Zaten karşına yeni biri çıkınca "aman bunun için mi acı çekmişim" diye düşünüyorsan, o zaman anlıyorsun ayrıldığın kişiyi gerçekten sevmediğini.yahu 2-3 ayda 1 gelip böyle dert yanıyorsunuz, millet yazıyor da yazıyor size yardımcı olmak için
sonra bir bakıyorum yine aynı konu, yine aynı dert gelmiş buraya ağlıyorsunuz böyle böyle oldu diye
hayır yani siz mi akıllanmıyorsunuz yoksa kendinizi acındırıp insnaların sahip çıkması hoşunuza mı gidiyor anlamadım
ocak ayından beri bu siteye üyeyim ve aynı olay oluyor kaçtır, çok gözüme battı
fikrimi belirtmek istedim. sizi göz ardı et yapıyorum bir daha böyle mesajlarınızı görüp sinirlerimi zıplatmamak için
aşk konusunda iradeli olmanızı, eğer biri sizi dönüp dolaşıp üzüyorsa ve siz sırf seviyorsunuz diye dayanıyorsunuz ama patladığı yerde de böyle krizlere girip depresyon havası yaratmamanızı diliyorum.
İsterse her gün aynı konuda mesaj yazar. Bu sizi ya da bir başkasını ilgilendirmez. Demek ki hala atlatamıyor ve yardıma ihtiyacı var. İlgilenmezsiniz olur biter. Size mi hesap verecek buradaki üyeler, problemlerini paylaşmak için? Yardımınız olmuyor bari kızı daha fazla üzmeyin. @onceinawhile Gerçekten seviyorsan, tamamen unutman çok zor. Sadece zamanla yaran kabuk bağlıyor. Ne kadar kötü şey yaşamış olursan ol, gerçekten sevmişsen aklında güzel bir anı olarak kalıyor ve kızamıyorsun ona, mutlu olsun diye dua bile ediyorsun. Tabii şöyle bir şey de var. Biz hayatımıza aldığımız her insanı çok sevdiğimizi düşünüyoruz. Benim görüştüğüm çok erkek oldu ve sadece birini gerçekten sevdim.Diğerleri unutulup gitti, çoğunun ismini bile hatırlamıyorum. Zaten karşına yeni biri çıkınca "aman bunun için mi acı çekmişim" diye düşünüyorsan, o zaman anlıyorsun ayrıldığın kişiyi gerçekten sevmediğini.
Üzülme zamana bırak, inan zamanla hiç geçmez dediğin şeyler unutulup gidiyor.Ex sevgili için hasta olmuştum üzüntüden değdi mi? hayir ama yaşamam lazımmışgerçekten cok sevdiğim ama davranıslarımla cok hırpaladığım biriydi, dayanamadı en sonunda pes etti bıraktı, düsünemedim böyle olacağını evet aylardır acıyorum dönüp dolasıp aynı konuyu cünkü bu foruma yıllardır üyeyim kim eski sevgilisini ne kadar beklemiş nolmuş tanımasam da hepsinin hikayesini bilirim mesaj aldıklarında da kendime atılmıs gibi sevinirim, kk olarak bu forumda yeri geldi birbirimize eski sevgilisiyle barıssın diye dua ettiğimiz önerdiğimiz bile oldu.
Şimdi malesef kaybettim onu, karsıma bir daha böyle biri çıkar mı bilmiyorum, sığmıyorum dünyaya sanki herkes tamamlanmış ama bir ben yarım kaldım gibi.
Ayrılığın acısıyla şu an böyle düşünüyor olman çok normal. Hepimiz bu yollardan geçtik, aynı senin düşüncelerin gibi düşündük. O an sana geçecek diyenlere geçmeyecek diyosun ama inan bana geçiyor. Yeter ki bunun için çaba göster,acını yaşa ama önüne de bakmaya devam et, takılı kalma. Eğer gerçek bir sevgiyse geçmeyecek bi yara olarak kalıcak ama üzeri toz kaplıycak eskisi gibi canını acıtmayacak. Her şey gönlünce olsun.gerçekten cok sevdiğim ama davranıslarımla cok hırpaladığım biriydi, dayanamadı en sonunda pes etti bıraktı, düsünemedim böyle olacağını evet aylardır acıyorum dönüp dolasıp aynı konuyu cünkü bu foruma yıllardır üyeyim kim eski sevgilisini ne kadar beklemiş nolmuş tanımasam da hepsinin hikayesini bilirim mesaj aldıklarında da kendime atılmıs gibi sevinirim, kk olarak bu forumda yeri geldi birbirimize eski sevgilisiyle barıssın diye dua ettiğimiz önerdiğimiz bile oldu.
Şimdi malesef kaybettim onu, karsıma bir daha böyle biri çıkar mı bilmiyorum, sığmıyorum dünyaya sanki herkes tamamlanmış ama bir ben yarım kaldım gibi.
O hissi bir çoğumuz hissetmişizdir, zamanla bununla ilgili korkuların azalacak emin ol. Zaman öyle bir ilaç ki istesen de , zorlasan da eskisi kadar acı çekemiyorsun , yine bir ince sızı kalıyor ama o ilk zamanların sertliği kalmıyor, bunu tecrübe eden bir insan olarak söylüyorum. Geçen sene ne noktadaydım şimdi ne noktadayım , çok fark var, giderek iyileşiyorsunbayanlar konu dısı olacak ama biraz yardımınıza ihtiyacım var, sizin hatalarınız yüzünden biten bir ilişki sonrası nasıl kendinize geldiniz? ve ben onun gibisini bulamam dediğiniz bir ilişkiden sonra onunuze daha iyi biri cıktı mı? cok üzgünüm kendime gelemiyorum
O hissi bir çoğumuz hissetmişizdir, zamanla bununla ilgili korkuların azalacak emin ol. Zaman öyle bir ilaç ki istesen de , zorlasan da eskisi kadar acı çekemiyorsun , yine bir ince sızı kalıyor ama o ilk zamanların sertliği kalmıyor, bunu tecrübe eden bir insan olarak söylüyorum. Geçen sene ne noktadaydım şimdi ne noktadayım , çok fark var, giderek iyileşiyorsun
Arkadaşlar tarot baktırmak istemiyorum, kahvede de yeşil çingeneden memnunum ama üst üste ona atmak istemiyorum. Kahve özelinde önerebileceğiniz birileri var mıdır?
Hahahaha böyle alim falcı varsa helal olsun aldığı parayabirinin hayatında biri varmı konustugu görüstüğü anlamında diye görebilen falcı kim var? yesilcingene ve geysu yok kimse diyor ama bana inandırıcı gelmedi 3.kisiye atıp teyit etmek istiyorum.
Ben attım yorum bekliyorum gelince yazarım yorumumuMerhaba Telweye falcı yusuf gelmiş çok iddialı deneyen var mı???
Geldimi yorum ??Ben attım yorum bekliyorum gelince yazarım yorumumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?