- 11 Aralık 2016
- 2.273
- 2.525
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.061
Bana çingene eskisi için olmayacak demişti. Gelmeyecek hiçte iletişim olmayacak bekleme demişti .Dediği gibi de olmuştu bana. Ama burada bir üyenin bir iletisini okumuştum.Kimdi hatırlamıyorum aylar önce . Ona da bir daha iletişim olmaz demiş galiba ama iletişim olmuş galiba öyle bir şey okudum. Çingenenin falı çıkan çok ama çıkmayanda oluyor galiba. Eski gönderilere bakarsan daha çok bilgin olabilir.
Ne falı baktirdiniz acabaBana çingene eskisi için olmayacak demişti. Gelmeyecek hiçte iletişim olmayacak bekleme demişti .Dediği gibi de olmuştu bana. Ama burada bir üyenin bir iletisini okumuştum.Kimdi hatırlamıyorum aylar önce . Ona da bir daha iletişim olmaz demiş galiba ama iletişim olmuş galiba öyle bir şey okudum. Çingenenin falı çıkan çok ama çıkmayanda oluyor galiba. Eski gönderilere bakarsan daha çok bilgin olabilir.
Ben hep kahve falı atıyorum çingeneye. Ben kart fallarını pek sevmiyorum.Ne falı baktirdiniz acaba
Teşekkür ederim :)Ben hep kahve falı atıyorum çingeneye. Ben kart fallarını pek sevmiyorum.
Canim sorundan falan anlamıştır yada site yönetimi ile anlaşıp aynı bilgisayar üzerinden gelen farklı kullanıcları da biliyor olabilir eğer farklı üyeliği aynı bilgisayardan yaptıysan.sıfır kilometre hesaptan fal yollamıştım ama yesilcingene iade etmiş işte :) daha da ona yollamam bir şey şaka değil on kere fln falımı iade etmişliği varhayır bende neden inat ediyorsam yani hırsımın göstergesi
eski sevgilime ilişkiyle ilgili geysunun ve yesilcingenenin fallarını okuttugumda yesilcingene abartmıs en iyisini geysu bilmiş benim icin demişti birebir ağızdan cıktı. bu arada yesilcingenenin söyledikleri celisiyor biraz bize asla ama asla eskisi gibi olamazsınız demişti son attıgım falda ben ayrıldım diyince zamanla düzeleceğini söylemiştim sana niye acele ettin ayrıldın dedi. yani anlık durum sürekli değisiyor., bence o kadar takılmayın.Anlık durumlar için kimin daha net oldugunu nasıl anlayabiliriz kızlar? Yesilcingene ile geysu anlık durumlar için çok farklı şeyler söyledi. Karşı tarafı teyit edemiyorum
Aytenceyi önermemAytence ve bubastis arasında kaldım.Hangisini önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?