tellwe.com'da bakılan fallar!

Teşekkür ederim :) bi kişi konusunda bildi de acaba süreç ve sonuç konusunda tutturup tutturmadıgı var mı merak ettim :)

Ne falı baktirdiniz acaba

Canim sorundan falan anlamıştır yada site yönetimi ile anlaşıp aynı bilgisayar üzerinden gelen farklı kullanıcları da biliyor olabilir eğer farklı üyeliği aynı bilgisayardan yaptıysan.

Yesilcingenenin bakmadığı kredimle uyumsuzza baktırdım o kadar detay vermememe rağmen bazı detayları çok iyi bilgisi şaşırdım. Umarım dediği gibi olur. Veeee fal macerama artık maddi koşullar ve psikolojim sebebiyle de ara vereceğim resmen kendi kendimi yıprattım

Anlık durumlar için kimin daha net oldugunu nasıl anlayabiliriz kızlar? Yesilcingene ile geysu anlık durumlar için çok farklı şeyler söyledi. Karşı tarafı teyit edemiyorum

Kızlar Merhaba. Uyumsuz a batırdı. Şartlı atmış.benimle o kadar alakasız ki. Hiç beğenmedim.20 lira çöp oldu. Kesinlikle tavsiye etmem.

Ellynore a Tarot attım. Güzelbakmış. Ha mükemmel mi değil ama yine de denenebilir

Anlık durumlar için kimin daha net oldugunu nasıl anlayabiliriz kızlar? Yesilcingene ile geysu anlık durumlar için çok farklı şeyler söyledi. Karşı tarafı teyit edemiyorum
eski sevgilime ilişkiyle ilgili geysunun ve yesilcingenenin fallarını okuttugumda yesilcingene abartmıs en iyisini geysu bilmiş benim icin demişti birebir ağızdan cıktı. bu arada yesilcingenenin söyledikleri celisiyor biraz bize asla ama asla eskisi gibi olamazsınız demişti son attıgım falda ben ayrıldım diyince zamanla düzeleceğini söylemiştim sana niye acele ettin ayrıldın dedi. yani anlık durum sürekli değisiyor., bence o kadar takılmayın.
Basından beri eskisi gibi olmaz diyen oydu bana

he bu arada geçen talianın falını beğenmedim demiştim kredim az oldugu icin acele acele baktığı icinmiş parama kıydım kredi aldım cok cok iyi baktı anlık durum ve karsının düsünceleri hayatında napıyor saydı döktü bir kaç tanesi dısında hepsi doğru teyit ettim cıktı yani.

Günlerdir medyum çetine baktırsam mı baktırmasam mı diye düşünüyorum. Kararsız kaldım.

Paraniza yazık arkadaşlar. 35 tl gitti. Biyere bagislasam en azından hayra geçerdi. Daha da telwe ye beş kuruş vermem.değil paralı bedava fal baktirmam orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…