- 10 Kasım 2019
- 61
- 34
- 3
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.081
BEN O KISIYE BAKTIRMADIM AMA BENIM SUREKLI BAKTIRDIGIM BIR KISI VAR.BAYAGI NOKTA ATISLARI YAPMISTI ARKADASLAR. BELIRTTIGI VADELERI TUTTU. SEVGILIMLE BARISACAGIM TARIHI VERMISTI. GERCEKTTEN IYIDI MEMNUN KALDIM abbeydawn diye falciydi.SasırdımBana şartlı bakmadı ama ex için çok negatif şeyler söyledi
41 baklanin vadeleri tutmadi cok yuzeysel bakiyor. Bosuna 40tl yandi.Kızlar
tellwe'de 41bakla ve papatyadanfallar bunlara fal baktıranlar oldu mu? Dedikleri çıktı mı?
Canim huzurfalci abbeydawn veya sariella begenmistim. Sariellanin analizleri guzel huzurfalci dualarla bakiyor abbeydawn verdigi vadeler ve soyledigi harfler cikti. En iyisi buydu sanirim. Bilmiyorum ben memnun kalmistimacil fal baktirmam lazim tellwe cok iyi bakiyor bana dedigi cikti diyen yok mu
Medyum cetin cok olumlu kousuyor herkeze. Bana tutmadi vadeleri acikcasi.Günlerdir medyum çetine baktırsam mı baktırmasam mı diye düşünüyorum. Kararsız kaldım.
Canim medyumcetine baktirdim cikmadi. Sariella cikmadi abbeydawn var onunkisi cikti bitek bide medyumsiva var oda iyidi cikmisdi ama uzun suredir sitede yok sanirsamxacil fal baktirmam lazim tellwe cok iyi bakiyor bana dedigi cikti diyen yok mu
Abbeydawn yada huzurfalci guzel bakiyorlar.Kahve falı için kimi önerirsiniz. İlla Tellwe olmak zorunda değil başka sitelerde olur
Vazgeçtim zaten ona vereceğim parayla kitap aldım kendimeMedyum cetin cok olumlu kousuyor herkeze. Bana tutmadi vadeleri acikcasi.
Bende öyle yapıyorum kitap alıyorum çok daha güzel . fallar çıkmıyor ne olacaksa oluyor zaten.Vazgeçtim zaten ona vereceğim parayla kitap aldım kendime
Bana artık fazla geliyor. 20tl üstü fal parası vermek. Zaten ne çıkıyor ne de artık falcılar doğru düzgün bakıyor. 40tl verdiğim falcı ile 10tl verdiğim falcı arasında bir fark göremedim ben ki 2012den beri tellwe de fal baktırırım.Bende öyle yapıyorum kitap alıyorum çok daha güzel . fallar çıkmıyor ne olacaksa oluyor zaten.
Cananay dan cok buyuk kazik yedim sartli bakti ve resmen hikaye uydurdu hic birseyi iyi degildi. Sitedeki en kotu falcilardan birisi diyebilirim. Hatta sikayet etmistim o derece yani. Promosyonlar bile daha iyidiSon bir detay daha vereceğim sadecegercekler ve cananay ya aynı kişi yada bağlı hesaplar.. Şimdi birisi sey demişti hatırlıyorum; iki farklı hesaptan biri olumlu biri olumsuz atıyorlar ki falı biri çıkmasa biri illa ki çıkacaktır buna gore de tamamiyle baktiran kişiyi kaybetmeyecekler kazanç devam edecek.. SadeceGercekler hesabına hiç detay vermediğim halde ne görüyorsunuz dediğim halde sadece bana cananın bildiği her şeyi takır takır anlattığını farkettim..
Canim bana gore belli abbeydawn oldugun :))) isler kesat mi buraya gelip kendini ovuyosun. sana baktrdm cikmadi hep kopyala yapistir :) herkese yazacagina herkeze yaziyorsun yazim hatan bile ayni ya, arkadaslar diye sesleniyosun. falci sayfanda da oyle. huzurfalci da diger hesabin heralde onu da ovdugune gore.Canim medyumcetine baktirdim cikmadi. Sariella cikmadi abbeydawn var onunkisi cikti bitek bide medyumsiva var oda iyidi cikmisdi ama uzun suredir sitede yok sanirsamx
Tellwe para tuzağıdır,Tellwe pişmanlıktır!Arada tek tük işini düzgün yapan dürüst insanlar olabilir orada ama genel anlamda berbat bir ortam.Ben de geçen gün Freya1 ve Aley1 adlı falcıların açık ve net bir şekilde aynı kişiler olduğunu fark ettim.Nasıl bir vicdanları varsa insanların zaaflarını çok güzel bir şekilde kullanıp boş umutlar vaad ediyorlar!.Canim bana gore belli abbeydawn oldugun :))) isler kesat mi buraya gelip kendini ovuyosun. sana baktrdm cikmadi hep kopyala yapistir :) herkese yazacagina herkeze yaziyorsun yazim hatan bile ayni ya, arkadaslar diye sesleniyosun. falci sayfanda da oyle. huzurfalci da diger hesabin heralde onu da ovdugune gore.
bir de huzurlufal diye kullanici adiyla diger falcilara fal baktirip olumsuz yorumlar yaptirtiyosun.bi falci duvara yazmisti huzurlufal emege saygisizlik yapiyo diye. abbeydawn hemen altina yazmis yoo bana hep bes yildiz veriyo diyo. yani millete en iyi falci imaji cizmek icin diger falcilari asagi cekmeye calisiyo. cin olmadan adam mi carpiyosun sen bakkiiiimmCanim bana gore belli abbeydawn oldugun :))) isler kesat mi buraya gelip kendini ovuyosun. sana baktrdm cikmadi hep kopyala yapistir :) herkese yazacagina herkeze yaziyorsun yazim hatan bile ayni ya, arkadaslar diye sesleniyosun. falci sayfanda da oyle. huzurfalci da diger hesabin heralde onu da ovdugune gore.
Bana baktığı fal çok kötüydü. Ne detay var ne başka bir şey, arkadaşl arasında bakılan bir fal gibiydi.BEN O KISIYE BAKTIRMADIM AMA BENIM SUREKLI BAKTIRDIGIM BIR KISI VAR.BAYAGI NOKTA ATISLARI YAPMISTI ARKADASLAR. BELIRTTIGI VADELERI TUTTU. SEVGILIMLE BARISACAGIM TARIHI VERMISTI. GERCEKTTEN IYIDI MEMNUN KALDIM abbeydawn diye falciydi.
aynen abbeydawn gelmis reklamini yapiyor iki kez baktrdm ona farkli hesaptan hep ayni cumleleri kopyalamis. yazim hatalari bile ayni burda yazdigi cumlelerle, ordan anladim onun oldugunuREKLAMLAR
bir de huzurlufal diye kullanici adiyla diger falcilara fal baktirip olumsuz yorumlar yaptirtiyosun.bi falci duvara yazmisti huzurlufal emege saygisizlik yapiyo diye. abbeydawn hemen altina yazmis yoo bana hep bes yildiz veriyo diyo. yani millete en iyi falci imaji cizmek icin diger falcilari asagi cekmeye calisiyo. cin olmadan adam mi carpiyosun sen bakkiiiimmBana baktığı fal çok kötüydü. Ne detay var ne başka bir şey, arkadaşl arasında bakılan bir fal gibiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?