tellwe.com'da bakılan fallar!

yuksek fiyata bakan falcilara aldanmayin , cok basariliymis havasi veriyorlar fiyati yuksek tutarak.dun 50 tl bayildim falci yusufa, 9 dakikalik ses kaydi yollamis hic detay yok 5dk.si zaten uzerinde nazar var demekle gecmis. son kez vadivatan'a baktircam bugun. ucuz bakanlar daha iyi, mutevazi olanlar daha kendinden emin bence. cunku ucreti yuksek tutanlar cok iyiyim imaji vermeye calisio kendilerine guvenmediklerinden. fal macerama son veriyorum bugun.cok param gitti.

Sasırdım Bana şartlı bakmadı ama ex için çok negatif şeyler söyledi
BEN O KISIYE BAKTIRMADIM AMA BENIM SUREKLI BAKTIRDIGIM BIR KISI VAR.BAYAGI NOKTA ATISLARI YAPMISTI ARKADASLAR. BELIRTTIGI VADELERI TUTTU. SEVGILIMLE BARISACAGIM TARIHI VERMISTI. GERCEKTTEN IYIDI MEMNUN KALDIM abbeydawn diye falciydi.

abbeydawn ve huzurfalci adli falcilara baktiranlar varmi acaba. Abbeydawn bana gecenki falinda vade vermisti tam tarih olarak tutturdu analizleride guzeldi. Ama bazen enerjisi tutmayan kisilere bakmiyor.

acil fal baktirmam lazim tellwe cok iyi bakiyor bana dedigi cikti diyen yok mu
Canim huzurfalci abbeydawn veya sariella begenmistim. Sariellanin analizleri guzel huzurfalci dualarla bakiyor abbeydawn verdigi vadeler ve soyledigi harfler cikti. En iyisi buydu sanirim. Bilmiyorum ben memnun kalmistim

Bende öyle yapıyorum kitap alıyorum çok daha güzel . fallar çıkmıyor ne olacaksa oluyor zaten.
Bana artık fazla geliyor. 20tl üstü fal parası vermek. Zaten ne çıkıyor ne de artık falcılar doğru düzgün bakıyor. 40tl verdiğim falcı ile 10tl verdiğim falcı arasında bir fark göremedim ben ki 2012den beri tellwe de fal baktırırım.

Cananay dan cok buyuk kazik yedim sartli bakti ve resmen hikaye uydurdu hic birseyi iyi degildi. Sitedeki en kotu falcilardan birisi diyebilirim. Hatta sikayet etmistim o derece yani. Promosyonlar bile daha iyidi

Canim medyumcetine baktirdim cikmadi. Sariella cikmadi abbeydawn var onunkisi cikti bitek bide medyumsiva var oda iyidi cikmisdi ama uzun suredir sitede yok sanirsamx
Canim bana gore belli abbeydawn oldugun :))) isler kesat mi buraya gelip kendini ovuyosun. sana baktrdm cikmadi hep kopyala yapistir :) herkese yazacagina herkeze yaziyorsun yazim hatan bile ayni ya, arkadaslar diye sesleniyosun. falci sayfanda da oyle. huzurfalci da diger hesabin heralde onu da ovdugune gore.

Tellwe para tuzağıdır,Tellwe pişmanlıktır!Arada tek tük işini düzgün yapan dürüst insanlar olabilir orada ama genel anlamda berbat bir ortam.Ben de geçen gün Freya1 ve Aley1 adlı falcıların açık ve net bir şekilde aynı kişiler olduğunu fark ettim.Nasıl bir vicdanları varsa insanların zaaflarını çok güzel bir şekilde kullanıp boş umutlar vaad ediyorlar!.

valla beni burdaki arkadaslar bilir senelerdir baktırırım geçen telefonda yarım yamalak baktı hiç beğenmedim demiştim ama gercekten kredi aldım bu zamana kadar en beğendiğim mısırlı talia oldu, karsı taraf ne düsünüyo napıyo ne ediyo neden böyle oldu gibi seylere cok net baktı 1 saat telefonda her soruma da cevap aldım. Geysu ve ikisini artık tek geçerim. Gelecek cıkar mı bilemem ama karsı tarafın dusuncelerinin de bu yönde oldugunu teyit ettim bence baktıracaksanız artık 10 dk lık ses kayıtlarına binnazdaki gibi 150 lira baktırmak yerine telefonda baktırın taliaya baktırmanız sart değil.

bir de huzurlufal diye kullanici adiyla diger falcilara fal baktirip olumsuz yorumlar yaptirtiyosun.bi falci duvara yazmisti huzurlufal emege saygisizlik yapiyo diye. abbeydawn hemen altina yazmis yoo bana hep bes yildiz veriyo diyo. yani millete en iyi falci imaji cizmek icin diger falcilari asagi cekmeye calisiyo. cin olmadan adam mi carpiyosun sen bakkiiiimm)) her fala ayni seyi kopyala yapistir yapiyosun hep olumlu seyler soyluyosun bes yildiz versinler diye, bi de olcak dediklerin olmadi onu da belirteyim

BEN O KISIYE BAKTIRMADIM AMA BENIM SUREKLI BAKTIRDIGIM BIR KISI VAR.BAYAGI NOKTA ATISLARI YAPMISTI ARKADASLAR. BELIRTTIGI VADELERI TUTTU. SEVGILIMLE BARISACAGIM TARIHI VERMISTI. GERCEKTTEN IYIDI MEMNUN KALDIM abbeydawn diye falciydi.
Bana baktığı fal çok kötüydü. Ne detay var ne başka bir şey, arkadaşl arasında bakılan bir fal gibiydi.

Son düzenleme:
aynen abbeydawn gelmis reklamini yapiyor iki kez baktrdm ona farkli hesaptan hep ayni cumleleri kopyalamis. yazim hatalari bile ayni burda yazdigi cumlelerle, ordan anladim onun oldugunu bir de once demis abbeydawn ve huzurfalci guzel bakiyo demis, sonra da soru sormus abbeydawn ve huzurfalciya baktiran var mi ne dusunuyosunuz diye agiz ariyo resmen

Bana baktığı fal çok kötüydü. Ne detay var ne başka bir şey, arkadaşl arasında bakılan bir fal gibiydi.
bir de huzurlufal diye kullanici adiyla diger falcilara fal baktirip olumsuz yorumlar yaptirtiyosun.bi falci duvara yazmisti huzurlufal emege saygisizlik yapiyo diye. abbeydawn hemen altina yazmis yoo bana hep bes yildiz veriyo diyo. yani millete en iyi falci imaji cizmek icin diger falcilari asagi cekmeye calisiyo. cin olmadan adam mi carpiyosun sen bakkiiiimm)) her fala ayni seyi kopyala yapistir yapiyosun hep olumlu seyler soyluyosun bes yildiz versinler diye, bi de olcak dediklerin olmadi onu da belirteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…