- 29 Temmuz 2011
- 608
- 676
- 303
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.041
Ben anlık olarak bilse çokta umurumda olmuyor. Ben zaten ne yaşadığımı biliyorum, kendi durumumu da biliyorum. Bana kısa da olsa yani 2-3 ayda olsa gelecek ile ilgili bir durum lazım.tellwe'den çıkan falım hiç olmadı. geleceği bırak anlıkta komik benimle alakası olmayan şeyler söylemişlerdi.
Hakkaniyete baktirmistim iyi degildi. Digerini bilmiyorum41 baklaya fal baktıran oldu mu? veya falaniyethakkaniyete
ya ben taliayla ilgili yorumlarınızı bekliyorum cok merak ediyorum, anlık olarak bildiği ne dusunuyosunuz?
papatyadanfallar'a baktiracaktim vazgeciyorum sanirim hayran sayisi coktu demekki aldanmamak lazim, klothoyagmurun yorumlariniyi gibi onu denicemPapatyadanfallar öyle bir senaryo yazmış ki bana star tv yaz dizileri senaristleri ders alsın öyle diyim
Ikisinden de uzak dur.41 baklaya fal baktıran oldu mu? veya falaniyethakkaniyete
383636738282929. Kez Yeşilçingene falımı iade etti salaklık bende zatenÖnerilere açığım napacam bu kredileri
Bana da aynısını yaptı haliyle inandırıcılığı azaldı bende.klothoyağmur ben beğendim ancak forumda da aratıp deneyebilirsiniz. Hakkında farklı yorumlar var. Yeşilçingene ile bir hesaptan bana sürekli baktı diğer hesabımdan iade etti görü alamıyorum diye :)
Ücret nedir?instagramda taroticha var 2 kere baktırdım sesli baktı ikisi de 30 dakikaya yakın uzunluktaydı. şimdi ve geçmişte çok iyiydi bence, gelecek konusunda bilmiyorum dediği 2-3 ufak olayı yaşadım fakat bahsettiği büyük olaylara daha zaman var. göreceğim yani. editlerim. fakat memnun kaldım diyebilirim.
Hiç düşük puan verdiğin falcı oldu mu? Bazen öyle olunca da falcılar sizi karalisteye ekliyor ve bunu diğer falcılar bildiği için bana da düşük puan verir diye bakmıyorlar383636738282929. Kez Yeşilçingene falımı iade etti salaklık bende zatenÖnerilere açığım napacam bu kredileri
Bana çingene eskisi için olmayacak demişti. Gelmeyecek hiçte iletişim olmayacak bekleme demişti .Dediği gibi de olmuştu bana. Ama burada bir üyenin bir iletisini okumuştum.Kimdi hatırlamıyorum aylar önce . Ona da bir daha iletişim olmaz demiş galiba ama iletişim olmuş galiba öyle bir şey okudum. Çingenenin falı çıkan çok ama çıkmayanda oluyor galiba. Eski gönderilere bakarsan daha çok bilgin olabilir.Bişey soracagım kızlar, yesilcingene nin bu kişiyle yok asla olmazsınız dedigi kişiyle ilişkisini devam ettiren veya daha da ileriye taşıyan var mı aramızda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?