tellwe.com'da bakılan fallar!

cetine bir turlu baktiramadim ya enerjim tutmadi diyip yolluyor. son olarak ona baktirip fal macerama son vermek istiyorum uzun bir sure

Ben şu iade işine ayarım. Mesela 40lira çetin için kredi alıyorsun ama iade ediyor. 40lirayı geri alamıyorsun. Yeiilçingenede çok yaşadım bu durumu. Onun için kredi aldım hiç bakmadı bana o kredi hep ziyan oldu. Tellwe buna çözüm bulmalı bence

yesilcingeneye cok baktirmak isteyip basarmistim cok sira oluyodu fakat okadar yuzeysel genel yazmisti ki risk almamis hic.

evet her yerde yorum yaptigini gordugum icin onun burda reklam yaptigini anladim. o kadar kotu bakiyor ki bir de ,hep laf kalabaligi yapmis falda. iyi bakanlar zaten devamli musteri kazandigi icin reklama ihtiyac duymuyor.
Yorumları çok güzel gibi sanırım kendine hesap açıp yorum yapmış :)))

Yorumları çok güzel gibi sanırım kendine hesap açıp yorum yapmış :)))
yaa ben de farkettim de onu gunahini almayim diye buraya yazmadim. huzurfalci da onun hesabi gibi. ayni olumlu yorumlari yapanlarin kullanici adlari onda da gorunuyordu. puani nasil yuz puan peki onu anlamadim.hic mi bir yildiz veren olmuyor ki degisik valla

Bir arkadaşım falcılık yapmıştı falcılarda oylama sistemi var belli miktarı geçince oylamadan çıkıyormuş, zaten iade edildiği zaman yıldız normale dönüyor ve ikinci hesap olmaz yasak, ödemesini alamıyor falcılar o tespit edilirse kimsenin ikinci hesabı olamaz o yüzden :))))))
aslında kendine oy ve yorum yapması yasak, yani o tür şeyler o uygulama da yasak, tespit edilirse hesap kapanıyor, falcılar ile sistem çok ayrı önceki mesajları okudum sistemle falcılar işbirliği içinde olamaz o yüzden umarım açıklayabildim :)))

Kizlar merhaba Anette claire esma calismasi yaptiran varmi acaba aranizda enerji çalışması bi işe yarıyor mu acaba lütfen bilgi verir misiniz

ikinci hesabi derken hani bir tanidiginin hesap bilgilerini vermistir huzurfalci sayfasi icin. para yatirma icin. ayni banka hesabini veremez diye dusunuyorum ben de. bir arkadasi olur , aileden biri olur. onun bnka hesab bilgilerini vermistir siteye.sanki ayni kisiler bakiyor iki hesaptan gibi geldi bana. mesela arkadasim huzurfalciya baktirdi, ona ek soru sordu, sonra abbeydawn'a baktirdi. abbeydawn da huzurfalciya arkadasimin verdigi bilgileri, sanki kendi hissedip anlamis gibi yazmis buna fal yorumunda

Yasak ama ip ile anlaşılıyor eğer o olsaydı anlaşılırdı yada en basit kendi tanıdığıdır, dediğin mantıklı aslında kopyaya giriyor, saçmalık boşa para israfı hepsi ya

Klothoyağmur a atmıştım ama zaman aşımına uğradı. Az önce PapatyadanHayaller e attım, şartlı bakacakmış kabul ettim. Yorumlasın yazarım nasıl olduğunu. Pişman etmez umarım

Klothoyağmur a atmıştım ama zaman aşımına uğradı. Az önce PapatyadanHayaller e attım, şartlı bakacakmış kabul ettim. Yorumlasın yazarım nasıl olduğunu. Pişman etmez umarım
Bana çok güzel bakmıştı pişman olmadım buraya da yaz bilelim bizde :))

Bana çok güzel bakmıştı pişman olmadım buraya da yaz bilelim bizde :))

Çok yüzeysel ve 'Öyle yaparsan böyle olur' tarzında akıl verir gibi yazmış. Vade de vermiş. 1 1.5 ay demiş ama bana sanki hiç özenmemiş geldi falı. Tatmin etmedi yani yine attım Klothoyağmura bakalım bu sefer zaman aşımı olmaz umarım, ondan daha umutluyum genel olarak herkes memnun kalmış.

ne falı attın ki

Bende onu attım onda yönlendirme yapıyor zaten açıklamasını okumadın mı yağmur iyi ama yorumları hep iyi

Açıklamasını okuduğum için attım. Kısacık yazmış, bir iki cümle şöyle böyle olacak demiş geri kalanda tavsiye vermiş sonunda da diğer fallarını tavsiye etmiş. Fiyasko yani.

Açıklamasını okuduğum için attım. Kısacık yazmış, bir iki cümle şöyle böyle olacak demiş geri kalanda tavsiye vermiş sonunda da diğer fallarını tavsiye etmiş. Fiyasko yani.
benim attığım fal sonucu iyiydi arkadaşlarıma baktıklarıda iyiydi bir kaç kişiye denk geliyor gibime geldi hepsinin ki uzundu saati söyledi bana ve dediği saatte aradı sorduğum kişi garip

benim attığım fal sonucu iyiydi arkadaşlarıma baktıklarıda iyiydi bir kaç kişiye denk geliyor gibime geldi hepsinin ki uzundu saati söyledi bana ve dediği saatte aradı sorduğum kişi garip

Nefret ediyorum şu enerji tutmaması cart curt muhabbetinden ama öyle bişey oldu heralde bana sallamış resmen...

Nefret ediyorum şu enerji tutmaması cart curt muhabbetinden ama öyle bişey oldu heralde bana sallamış resmen...
keşke böyle yapacaklarına bakmasalar çünkü ben söylediğine şaşırdım bana çok güzel baktı up uzun saat verdi saatine çıktı söylediği para kazanmak için herhalde bilemeyecem üzüldüm adına boşa kredin gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…