- 10 Kasım 2019
- 61
- 34
- 3
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.181
Ben baktırdım öyle çok ahım şahım değil. Genel bişeyler karalamış olmuş bitmiş. Nokta atışı vs yok. Profiline aldanmayın.kraliceyildizi diye yeni bir falci katilmis onu biraz inceledim, yorumlarini duvarini falan. abbeydawn'la birbirlerinin yazdiklarini falan begenip duruyorlar. yorumlarinda da onlari oven kisiler ayni. yazi stilleri de ayni bu falcilarin. ben işkillendim. bunlar arkadas herhalde , fal baktiranlarin bilgilerini birbirleriyle paylasiyorlar sanirim. sonra da musteri diyo kii aaaa nasil bildin , harikasiinnnbu benim kuruntum da olabilir tabiiki baktiracak olanlari etkilemek istemem ama suphelendigim seyleri belirtmek istedim.
Bence iyi bir falcı ama beni suçlayıcı konuşmasını sevmedimcetine bir turlu baktiramadim ya enerjim tutmadi diyip yolluyor. son olarak ona baktirip fal macerama son vermek istiyorum uzun bir sure
hayir katiyen ben falci degilim guzel dedim tavsiye ettim diye bu tepkiyi aliyosam hepinizin doktora gorunmesi gerek,zamanimi vermeme degmezsinizBiz anladık sen yorma kıt kafanı.
hayir katiyen ben falci degilim guzel dedim tavsiye ettim diye bu tepkiyi aliyosam hepinizin doktora gorunmesi gerek,zamanimi vermeme degmezsiniz
Çok yüklendiniz o olduğu kesin bile değil sırf öyle bir yorum yaptı diye ben sordum sonucu bizlede paylaş diye bir daha girmez buraya böyle davranıldığı için yaptığınız yanlış ben abbyninkini atarken bir kere bile PapatyadanHayallere raslamadımAynen değmeyiz hadi şimdi totona baka baka bas git o yüzden
Bir süre önce baktırmıştım gayet güzeldi, anlık durumumu çok güzel açıkladı ama bir arkadaşıma tavsiye etmiştim baktırsın diye ona o şekilde bakmamıştı kişiden kişiye değişiyor fal meselesi :))))))))))) yine de şansını denevadivatan'a baktiran oldu mu? ben cevrimiciyken fal yollayin demis. hic cevrimici olmuyo ki
evet yine enerji meselesi :))Bir süre önce baktırmıştım gayet güzeldi, anlık durumumu çok güzel açıkladı ama bir arkadaşıma tavsiye etmiştim baktırsın diye ona o şekilde bakmamıştı kişiden kişiye değişiyor fal meselesi :))))))))))) yine de şansını dene
Bazen enerji meselesi çok saçma geliyor sana da öyle değil mi :)) Ama bana baktığı çok güzeldi tavsiye ederim ben yine sanaevet yine enerji meselesi :))
evet baktiricam mutlaka sagol. vadivatan aklimdaBazen enerji meselesi çok saçma geliyor sana da öyle değil mi :)) Ama bana baktığı çok güzeldi tavsiye ederim ben yine sana
Çok yüklendiniz o olduğu kesin bile değil sırf öyle bir yorum yaptı diye ben sordum sonucu bizlede paylaş diye bir daha girmez buraya böyle davranıldığı için yaptığınız yanlış ben abbyninkini atarken bir kere bile PapatyadanHayallere raslamadım
Bence ortada değil o senin şahsi düşüncen buraya gelip sorup güzel bir şey söyledi diye o falcı olması gerekmiyor insanların içi gücü yok burda mı kendini gösterecek onu yapan insanlar küçük insanlardır o uygulama buradan ibaret değil burayı kullanmıyor çoğu insan abbyde bal gibi ortadaydı fikir söyleyip tekrar sormuş ard arda burda öyle bir şey yaşamadık insanları yanlış yere yönlendirmeye çok meraklısın diye düşünüyorum daha fazla da muhattap olmayacağım şimdi böyle bir yorum yaptım diye bende aynı durumu yaşarım çok ironik değil mi :))))))))) Ve yazış tipleri bile aynı değil bunuda hatırlayayım.Yoo ne alaka yüklenmek? Yaptığım gayet doğru. Gün gibi ortada o falcının olduğu ya da onun yancısı olduğu. Burada çoğumuz içinden çıkamadığımız durumları, kendimize göre dertlerimizin, sıkıntılarımızın ilerisini merak ettiğimiz için fal baktırıyoruz. O yüzden bu durumdaki insanların umutlarıyla oynayıp ahmakça reklamını yapmaya çalışan dızolara da ne söylersem söyleyeyim hepsini sonuna kadar hakediyorlar, ağzıma sağlık.
Bence ortada değil o senin şahsi düşüncen buraya gelip sorup güzel bir şey söyledi diye o falcı olması gerekmiyor insanların içi gücü yok burda mı kendini gösterecek onu yapan insanlar küçük insanlardır o uygulama buradan ibaret değil burayı kullanmıyor çoğu insan abbyde bal gibi ortadaydı fikir söyleyip tekrar sormuş ard arda burda öyle bir şey yaşamadık insanları yanlış yere yönlendirmeye çok meraklısın diye düşünüyorum daha fazla da muhattap olmayacağım şimdi böyle bir yorum yaptım diye bende aynı durumu yaşarım çok ironik değil mi :))))))))) Ve yazış tipleri bile aynı değil bunuda hatırlayayım.
Burda şuan bunu yapan sensin :))))))))))) Sadece bilip bilmeden ve emin olmadan kendisi veya yancısı olduğunu iddia edemezsin, haksızlık konusunda sessiz kalan bir insan olmadım hiç bunun yancı veya kendisi olma ihtimalimlede bir alakası olamaz bu yüzden insanların işleri güçleri yok buraya gelip kendi üstün gösterecek onlara her gün müşteri geliyor burda iki üç insan için hesap açıp olumlu yorum yapacak değiller her falcı buraya gelen falcılar gibi de olacak değil küçük düşünceli olan sensin ne ben ne başkası şuanda :)))))Neden olmasın sen de onun bunun yancısı ya da direk kendisi olabilirsin tabi. Bu kadar avukatlığını yaptığına göre. Ben insanları yanlış yere yönlendirmeye meraklı değilim de kendini uyanık zanneden küçük beyinliler gelip burada saçma sapan ahkam keserek insanları kandırmaya çok meraklı.
Burda şuan bunu yapan sensin :)))))))))))
İstediğimi istediğim şekilde alıntılarım bunu sana soracak değilim. Laf söyleyip karşındakinin susacağını umamazsın :)))) Avukatlık yaparım veya yapmam bu da seni alakadar etmiyor hiç bir yönden haksızlık yaparsan avukatlıkta yaparım daha farklı söylemlerdede bulunurum alıntılamamı istemiyorsam sende cevap verme konu kapansın :)))Milletin avukatlığını yapan sen reklam yapan ben. Kafaya bak pırıl pırıl. Bu kafadaki birine daha fazla cevap yazmayacağım. Mesajımı alıntılamazsan sevinirim.
İstediğimi istediğim şekilde alıntılarım bunu sana soracak değilim. Laf söyleyip karşındakinin susacağını umamazsın :)))) Avukatlık yaparım veya yapmam bu da seni alakadar etmiyor hiç bir yönden haksızlık yaparsan avukatlıkta yaparım daha farklı söylemlerdede bulunurum alıntılamamı istemiyorsam sende cevap verme konu kapansın :)))
Hangi kafayı yaşadığını çok merak ediyorum :)))) bencede cevap verme.Senin her tarafın söylemde bulunsa kaç yazar? İstediğine avukatlık istediğine köpeklik yapabilirsin tabiki kimse engel olamaz. Cevap vermeyeceğim zaten keyfin bilir istersen sabaha kadar alıntı yap, o senin işsizliğin de çocuk gibi en son ben yazdım sen yazdın muhabbeti yapamayacağım seninle üzgünüm. Hadi sana iyi reklamlar fkskak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?