tellwe.com'da bakılan fallar!

Aynen öyle. Şartlı bakmak istediğinde anlamalıydım zaten. Sana şartlı mı bakmıştı?

bayanlar meraba sirf baslik için uye oldum bende fiyat cazip gelerek papatyadanhayallere fal attim ama pek olumlu konusmamissiniz 70 kredi cöpe mi gitti

Klothoyağmur a atmıştım ama zaman aşımına uğradı. Az önce PapatyadanHayaller e attım, şartlı bakacakmış kabul ettim. Yorumlasın yazarım nasıl olduğunu. Pişman etmez umarım

Klothoyagmurda benim de falım zaman aşımına uğraşmıştı. Pes etmedim tekrar attım ve baktı, iyi ki de pes etmeyip tekrar atmışım. Çok güzel fal bakıyor ve anlık durumu vs gayet güzel anlatıyor.

Bende tekrar ettim canım. Çok merak ediyorum bakalım ne diyecek nasıl yorumlayacak.

Istersen yorumlamadan iptal edebilirsin.
fal yorumum 10 dakika önce geldi hemen buraya kostum,baktirdigim tartismasiz en iyi faldi,şok oldum aldigim yorumlara özenle bakilmis,hiç bir ayrinti atlanmamisti cok memnun kaldim,kredim boşa gitmedi tedirgin oldum yersizmis herkese tavsiye ederim

Papatyadan banada güzel bakmıştı bazı arkadaşlarla gerçekten enerjisi tutmuyor artık nedeni bu başka açıklaması yok :)))))))))

Papatyadan banada güzel bakmıştı bazı arkadaşlarla gerçekten enerjisi tutmuyor artık nedeni bu başka açıklaması yok :)))))))))
ve sasirdigim en buyuk nokta hicbir soru yöneltmediğim halde bilmesi ben falcimi buldum herkese iyi geceler arkadaşlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…