- 19 Mart 2016
- 368
- 527
- 103
- 26
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.161
keşke böyle yapacaklarına bakmasalar çünkü ben söylediğine şaşırdım bana çok güzel baktı up uzun saat verdi saatine çıktı söylediği para kazanmak için herhalde bilemeyecem üzüldüm adına boşa kredin gitmiş
bana şartsız bakmıştı keşke kabul etmeseydinAynen öyle. Şartlı bakmak istediğinde anlamalıydım zaten. Sana şartlı mı bakmıştı?
Yani diğer arkadaşıma kötü bana iyi bakmış şartlı gönderdi mi galiba asıl konu bu :)))))))bayanlar meraba sirf baslik için uye oldum bende fiyat cazip gelerek papatyadanhayallere fal attim ama pek olumlu konusmamissiniz 70 kredi cöpe mi gitti
hayir canim. biraz rahatsizmis ozur diledi biraz bekleteceğinden ama baya vakittir bekliyorum 2 saat oldu arastirinca burayi buldum bendeYani diğer arkadaşıma kötü bana iyi bakmış şartlı gönderdi mi galiba asıl konu bu :)))))))
Senin sonucunu daha heyecanla bekliyorum :)))))))))))))))))hayir canim. biraz rahatsizmis ozur diledi biraz bekleteceğinden ama baya vakittir bekliyorum 2 saat oldu arastirinca burayi buldum bende
fal gelince sizinlede paylasirim,bende bekliyorum 70 kredilik baktirdim tedirginimSenin sonucunu daha heyecanla bekliyorum :)))))))))))))))))
Istersen yorumlamadan iptal edebilirsin.fal gelince sizinlede paylasirim,bende bekliyorum 70 kredilik baktirdim tedirginim
Klothoyağmur a atmıştım ama zaman aşımına uğradı. Az önce PapatyadanHayaller e attım, şartlı bakacakmış kabul ettim. Yorumlasın yazarım nasıl olduğunu. Pişman etmez umarım
Klothoyagmurda benim de falım zaman aşımına uğraşmıştı. Pes etmedim tekrar attım ve baktı, iyi ki de pes etmeyip tekrar atmışım. Çok güzel fal bakıyor ve anlık durumu vs gayet güzel anlatıyor.
fal yorumum 10 dakika önce geldi hemen buraya kostum,baktirdigim tartismasiz en iyi faldi,şok oldum aldigim yorumlara özenle bakilmis,hiç bir ayrinti atlanmamisti cok memnun kaldim,kredim boşa gitmedi tedirgin oldum yersizmis herkese tavsiye ederimIstersen yorumlamadan iptal edebilirsin.
Papatyadan banada güzel bakmıştı bazı arkadaşlarla gerçekten enerjisi tutmuyor artık nedeni bu başka açıklaması yok :)))))))))fal yorumum 10 dakika önce geldi hemen buraya kostum,baktirdigim tartismasiz en iyi faldi,şok oldum aldigim yorumlara özenle bakilmis,hiç bir ayrinti atlanmamisti cok memnun kaldim,kredim boşa gitmedi tedirgin oldum yersizmis herkese tavsiye ederim
ve sasirdigim en buyuk nokta hicbir soru yöneltmediğim halde bilmesi ben falcimi buldum herkese iyi geceler arkadaşlar:)Papatyadan banada güzel bakmıştı bazı arkadaşlarla gerçekten enerjisi tutmuyor artık nedeni bu başka açıklaması yok :)))))))))
Güzel senaryove sasirdigim en buyuk nokta hicbir soru yöneltmediğim halde bilmesi ben falcimi buldum herkese iyi geceler arkadaşlar:)
anlamadimGüzel senaryo
ve sasirdigim en buyuk nokta hicbir soru yöneltmediğim halde bilmesi ben falcimi buldum herkese iyi geceler arkadaşlar:)
ne demek istediginizi hala anlamiyorum hanimlarÇok boşsun çok. Soyunuz tükensin bi bitmediniz.
Neden reklamını yaptığını çözemedim. Anladın işte salak olduğunu düşünmüyorumne demek istediginizi hala anlamiyorum hanimlar
hayir o degilim ki sadece basligi gordum uye oldum sordum ve sonucu soyle demistin bende soyledimNeden reklamını yaptığını çözemedim. Anladın işte salak olduğunu düşünmüyorum))))))
ne demek istediginizi hala anlamiyorum hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?