tellwe.com'da bakılan fallar!

kızlar daha once 4 farklı falcınında aynı tarihi size vermesi gibi bir olay yasadınız mı? bunların hiç biri birbirini tanımıyor?
aşırı ümitlenmek istemiyorum ama hepsi aynı tarihi verdi.

geysu diyip duruyorum biliyorum geysunun reklamını yapıyorum sanacaklar, neyse geysunun gelecek vadeleri cıkmaz genelde pembeci bulurum amaaaa işimle ilgili kendimi isime vermemi isimle ilgili sıkıntılar yasayacağımı dikkat etmezsem cok büyük sorun yasayacağımı bilen tek kisi falımı aşk üzerine atmama rağmen geysudur. İşten atılacağımı bilmiş kadın 1 ay öncesinden, daha da enteresanı suan basvursugum yeni is yerinin harflerini de bildi. Beni tanıyıp takip etmesi falan lazım bana cok garip geldi ne alaka.

ha ikinci olarak suan en beğendiğim mısırlı taliadır.
Fal icin kendi favorilerim ve bana cıkanlar
yesilcingene, geysu, mısırlı talia, zümra lal.

Yesilcingene felaket tellalıdır beğenmem pek cok olumsuzdur biraz abartmayıda sever ama iyidir. Çok eskiden benim eski erkek arkadasım ona fal atmıstı benim icin anne olmaya uygun değil, yasantısı cok biriyle geçmişte yasadıklarını sana azaltarak anlatır isine geldiği gibi demişti. Epey üzülmüştüm.
Mısırlı talianın son falı gelecek bilmiyorum anlık olarak cıktı diyebilirim bi vade verip bu zamana kadar bu vadede senle ilgili bi takım isaretler göreceksin adamın seni hala düsünüp düsünmediğine dair demişti ki dediği gibi de oldu.
Zümrayı cok detaylı bakmadığı icin beğenmiyorum aslında ama falları bana cıkıyor temmuzda baktığı fal cıkmış,eylülde baktığı da cıkmış.
Geysunun baktığı coğu fal cıkmış anlık olarak zaten biraz onu dinleseydim suan size kızlar ben nisanlıyım diye yazıyor olabilirdim de neyse kader diyelim.

kızlar daha once 4 farklı falcınında aynı tarihi size vermesi gibi bir olay yasadınız mı? bunların hiç biri birbirini tanımıyor?
aşırı ümitlenmek istemiyorum ama hepsi aynı tarihi verdi.
Birkaç kişi çoğunluklu olarak Şubat ayını vade verdi ama Aralık diyen de var Ağustos diyen de...

dini konulardan anlayan biri bana sunu diyebilirmi internette bazı okumalar var bir kisinin sizle iletisime geçmesi icin dualar hacet duaları ama bunları parayla satan bir guruhta var böyle cüzzi miktarlarla satıp okuma methodu veriyorlar ve bunları okuyup barısanların sayısı epey fazlaymış.(ben süpheliyim)
Bunlardan birine sordugumda en son iletisim tarihinin yakın olması lazım duanın kabulu icin öteki türlü kabul olup tutmaz dedi. Ben böyle seye asla inanmam kaderde varsa allah kabul eder diyorum.
Siz ne düsünüyorsunuz böyle seyler hakkında? umutsuzluğa düştüm.

150 tl vermistim oyle bir medyuma. dua yollamisti 15 gun okudum ve hicbir sey olmadi. hepsi dolandirici inanma

bir de cevirgel duasini arkadasim onermisti. yedi gun okunuyodu galiba. onu okudugumda bni engelleyen kisi engeli kaldirmisti 7. gunun sonunda. ama gerisi gelmedi, koptuk sonra..

Geçenlerde yasocuk a fal atmıştım. Şartlı fal yollafı kabul ettim. Bana göre iyiydi. Ben beğendim

bir de cevirgel duasini arkadasim onermisti. yedi gun okunuyodu galiba. onu okudugumda bni engelleyen kisi engeli kaldirmisti 7. gunun sonunda. ama gerisi gelmedi, koptuk sonra..
canım keske bilerek yapsaydın o duayı o dua kesinlikle iyi değil gecici bir etkiyle cagırıyor o kisiyi daha sonra daha da beter oluyor ben asla bulasmam o duaya okuyan cevremdeki kisilere de benzer seyler oldu.

canım keske bilerek yapsaydın o duayı o dua kesinlikle iyi değil gecici bir etkiyle cagırıyor o kisiyi daha sonra daha da beter oluyor ben asla bulasmam o duaya okuyan cevremdeki kisilere de benzer seyler oldu.
beter oldu zaten onun ilgisi azaldi ben asik oldum bu sefer. bes yil surundum. nasil okunacakti ki o? dogrusunu biliyorsan bni aydinlatrsan sevinirim.

beter oldu zaten onun ilgisi azaldi ben asik oldum bu sefer. bes yil surundum. nasil okunacakti ki o? dogrusunu biliyorsan bni aydinlatrsan sevinirim.
cevirgel gibi kuranda aslı olmayan duaları okumamanı öneririm, bunlar hurafe gibi biraz hatta onun tamamlayıcısı olan kadeh duası gibi ismi olan bir dua daha vardı bunlardan uzak dur

geysuya nasıl ulaşıyorsunuz

muctebeabla diye birisi katilmis sanirim yeni bu. yotumlar iyi genelde. ucuz diye yolkadim fal. acaba baktirip memnun olan oldu mu

Burada Borellus80 yazmis ama eski uyeler hatirlar bu soz ettigi durum Yasemin Abla adli falcinin bizim Medyumcetin'e verdigimiz bilgileri asikar bir bicimde kullanip kendi yorumu gibi sunmasiydi. Tellwe ye yaptigimiz sikayet sonrasi banlandi... Inanmayin kanmayin, inanilmaz tezgah donuyor. Dikkat! Zamaninda tellwede cok para harcadim ama bu yil birkac fal attim onda da secici davrandim...

Çok spesifik bir şeyi bildiği için hemen işgillendim,şunu farkettim ki eski saftiriklik günlerimden eser kalmamış.

Kızlar Medyumedilşadi diye bir falcının yorumlar kısmına bir göz atarmısınız,resmen miğde bulandırıcı!Nasıl bir yere bilgilerimizi gönderip,güvenip fal baktırıyoruz inanamıyorum.Yol geçen hanı gibi biryer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…