- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 36
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.201
Gerçekten seninde yorumuna gülüyorum bir daha bu forumada girmem ne saçma salak insanlar var sizinle mi uğraşacam ben girip yeni üye oldum diye hemen damgalamak bravo alkış size herkese iyi geceler diliyorum.Onca sayfa biz sizin tartışmalarınızı okumak zorunda mıyız?
Derdiniz varsa özelde halledin. Yeni bir şey yazılmış mı diye gereksizce 5 sayfa okudum.
Ha bu arada yeni üyeler, evet çok çaktırıyorsunuz. Yapmayın.
İkisi de yeni üye olmuş, biri baktırcam diyor, öbürü mutlaka sonucu yaz diyor. Baktıran ben falcımı buldum über, süper diye övüyor falan.
Ya hu azcık sabırlı olun bari. Bir kaç ay geçsin şu üyeliğinizin üstünden de belki aradan sıyrılırsınız.
Hangi fal türünü baktirmistiniz.İlk kez bu kadar net çıkan fal haberi vereceğim sanırım. Bubastis e son dönemlerde çok kere baktırdım ve beni çok şaşırtan şeyler bildi. Kısa vade verdiği şeyler de çıktı.
2017de cevaplara baktırmışım. Tamamen saçmalamış.Yasocuk bana da baktı güzeldi gayet. Ama şu an hep ya banuyilmaza gönderirim veya CEVAPLAR diye biri var. Muhteşem bakıyor hatta o kadar yardımcı oluyor ki mail olarak artık konuşuyoruz. Ve onun söylediği hersey çıkıyor, gerçekten. Geçen bana dedi ki eski sevgilini birisi dövmüşler dedi bende açıkçası saçma buldum. Dün eski sevgilimle buluştuk ve gerçekten bu olay yaşadı. Şoka kaldım.
Bende henüz denemedim, coktandir denemek istiyorum, ama anladigim Kadar ya Facebook üzeri yada email üzeri. Face adresi geysu tellwe olmasi gerek.kizlar geysu baktrmk.istersek.mail mi atiyorz
Bubastisi merak ediyorum ben de çıktı diyen var beğenmeyen deKlothoyağmur'a 2.kez attım o da zaman aşımına uğradı. Geri çekip Bubastis e attım. Nokta atışı pek yok ve sorduğum sorudan yürümüş. Olumsuz konuşmuş ayrıca. Dün akşam da yasocuk'a katina attım. Genel olarak olumlu konuşmuş ve nokta atışı da var. Vade olarak da bu ayın sonlarına doğru demiş ve beni tatmin eden bir faldı. Uzunca yazmış bayağı. Dediği çıkarsa tekrar yazarım buraya.
Ben 3 ay önce sanal fincan falı baktırmıştım çok olumluydu o da şaşırdı ama beğenmeyip iade almıştım.Bubastisi merak ediyorum ben de çıktı diyen var beğenmeyen dearada kaldım..
çok mu alakasızda sizde bubastis?
Bubastisi merak ediyorum ben de çıktı diyen var beğenmeyen dearada kaldım..
çok mu alakasızda sizde bubastis?
Aynen ben de 2017 de baktirmistim yeni gelmisti sanirim o zamanlar ve bildigin kotuydu, uzunca vadeler vermesine ragmen dediklerinden hicbirsey cikmadi.2017de cevaplara baktırmışım. Tamamen saçmalamış.
Çıkan bişey yok dimi 3 ayda?Ben 3 ay önce sanal fincan falı baktırmıştım çok olumluydu o da şaşırdı ama beğenmeyip iade almıştım.
evet cnm orda mail adresi var .ordan ulasabilirsinBende henüz denemedim, coktandir denemek istiyorum, ama anladigim Kadar ya Facebook üzeri yada email üzeri. Face adresi geysu tellwe olmasi gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?