- 8 Ağustos 2019
- 226
- 360
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.281
bubastis sartsiz bakti vala nokta atisi yapti ben detay vermedigim halde.
yaaaŞanslısın! Ona baktırdım — Bana da şartsız baktı ama çok sallama bir fal yolladı. Hayatımda öyle kötü bir fal görmedim
Bana da kötü bir fal yolladı ve sorumu cevaplamadı...Şanslısın! Ona baktırdım — Bana da şartsız baktı ama çok sallama bir fal yolladı. Hayatımda öyle kötü bir fal görmedim
Sanırım seninle enerjimiz aynıŞanslısın! Ona baktırdım — Bana da şartsız baktı ama çok sallama bir fal yolladı. Hayatımda öyle kötü bir fal görmedim
enerji tutmamasi da ayri bir dert. falciysan enerjinin herkese tutmasi gerekmiyor mu?Sanırım seninle enerjimiz aynıSence şimdi kime baktırsam?
Bu fal konuları muammaya döndü iyice...enerji tutmamasi da ayri bir dert. falciysan enerjinin herkese tutmasi gerekmiyor mu?mesela yuzyuze fal baktirirken enerjim tutmadi bakmiycam diyen oldu mu hic size
sanirim falci diye bisey yok, sallayip arada tutturanlar var bence . ben artik boyle dusunuyorum. parsyi bosa harcamiycam artik.Bu fal konuları muammaya döndü iyice...
bence herkesin hazirda beklettigi fal oluyor, herkese kopyala yapistir. kime tutarsa diye. arada da tutuyo iste bazilarina. ben ucretsiz fal havuzuna yollamistim promosyon. adini hatrlayamadim ruhh muydu ruhfall miydi ne. yanlis olmasin. ayni fali yollamisti farkli gunlerde mesela.Yasocuk’a bir arkadaşımla 4 gün arayla attık. İkimiz de iki kişi sorduk. İkimize de cümleleri değiştirmeye tenezzül bile etmeden birebir aynı şeyleri söylemiş.
bu arada her fal sitesini neredeyse deneyimlemis biri olarak kismetim uygulamasindan siddetle kacinmanizi oneririm. iki farkli falci ayni seyi yollamis nerdeyse. sanki sistem otomatik yolluyordu. en iyisi bulundugumuz sehirde en iyisini bulup yuzyuze baktirmak.bence herkesin hazirda beklettigi fal oluyor, herkese kopyala yapistir. kime tutarsa diye. arada da tutuyo iste bazilarina. ben ucretsiz fal havuzuna yollamistim promosyon. adini hatrlayamadim ruhh muydu ruhfall miydi ne. yanlis olmasin. ayni fali yollamisti farkli gunlerde mesela.
Yasocuk’a bir arkadaşımla 4 gün arayla attık. İkimiz de iki kişi sorduk. İkimize de cümleleri değiştirmeye tenezzül bile etmeden birebir aynı şeyleri söylemiş.
onu ben de cok beklemistim bir de vadivatani cok bekledim. bir de klothoyu:)) bir turlu baktiramadim.klotho hep zaman asimina ugruyor. misirli talia yi cok duydum hic olumsuz konusan olmadi. bazilari tellweyi birakip instagramdan bakiyor bir kontrol etmk lazim insta hesabi var mi diyemısırlı talia nerelerde ya, gercekten krize girdim kaç gündür girmiyor baya oldu
kaç gündür bekliyorum :) mısırlı talianın verdiği esgal ve harflerden eski sevgilimin yürüdüğü kızı buldum ahahah sağolsunonu ben de cok beklemistim bir de vadivatani cok bekledim. bir de klothoyu:)) bir turlu baktiramadim.klotho hep zaman asimina ugruyor. misirli talia yi cok duydum hic olumsuz konusan olmadi. bazilari tellweyi birakip instagramdan bakiyor bir kontrol etmk lazim insta hesabi var mi diye
yaa ciddi misin? kesinlikle bulmam lazim insta ve facebookta arattim yoktu. ben tellwe macerama son verdim bugun. ama arada bi bakicam sirf talia dönmus mu diye:)kaç gündür bekliyorum :) mısırlı talianın verdiği esgal ve harflerden eski sevgilimin yürüdüğü kızı buldum ahahah sağolsun
Talia fal sepetinde yalniz. Yorumlar karisik yaziliyor ama fal sepeti deneyimlerim topic inde agirlikli fal sepeti yorumcularini konusup degerlendiriyoruzyaa ciddi misin? kesinlikle bulmam lazim insta ve facebookta arattim yoktu. ben tellwe macerama son verdim bugun. ama arada bi bakicam sirf talia dönmus mu diye:)
yaa tesekkur ederimm ben de tellwede hesap kapatmis fln sandim orda aratip duruyodum ismini.Talia fal sepetinde yalniz. Yorumlar karisik yaziliyor ama fal sepeti deneyimlerim topic inde agirlikli fal sepeti yorumcularini konusup degerlendiriyoruz
hangi fali baktirmistiniz ona? birgun yakalayabilirsem baktirayimmısırlı talia nerelerde ya, gercekten krize girdim kaç gündür girmiyor baya oldu
yildizname guzel bakiyordu. tellwe'de cok kisiye baktirmadim fakat burayi okuyunca sasirdim herkesin enerjisinin tuttugu falci degisik demek ki. bana alakasiz seyler yazip yuzeysel bakan falciya nokta atisi demişler, her hafta duzenli baktirip harflere tiplere kadar herseyi bildigini gordugum falciya ise kopyala yapistir demisler. bir falcinin da fake hesaptan burda kendi reklamini yapip diger falcilari kotuledigi de bariz belli olmus ayrica.hangi fali baktirmistiniz ona? birgun yakalayabilirsem baktirayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?