Ara sıra bakıyorum foruma, bazen birseyler yazayım dıyorum çoğunlukla ıcımden gelmıyor...Ama bu mesajına kendı yasadıklarım dogrultusunda ıkı kelam etmek ıstedım. Geçmişte ben de Nakta ile atışmış bir uyeydim, sebebi de Nakta'nın, aklımda "sinirli,astıgım astık,kestiğim kestık" vs. biri olarak yer etmesıydı. İlk falı bana cıkmadıgı halde,hisli biri oldugunu fark etsemde onu bu sekılde degerlendırdıgım ıcın bana "uzak" gelıyordu. Ne vakıtki burada eskı 1 uye ondan sureklı bahsetmeye basladı cıkıyor dıye, merakıma yenılıp fal attım kı o fal HARFI HARFINE CIKTI. Falanca tarıhte sordugun soru noktalanacak dedı ve aynen öyle oldu.....
Yıllarca,burada yazılan tum ısımlere fal gönderdım....Hepsi çöp....Uymsuzmuş,şuymuş buymuş....Hıkaye....Yeşilçingene bıle "an'ı,fıkırlerı" cok ıyı okuyor ama gelecek konusunda ÇIKTI dıyemem,durumun olumsuzlugunu gorup bundan yol olmaz dıyor ama yıne de tekrar karsılasma vs. dese de cıkmıyor.....Çıkmadı. Ama Nakta, bıtecek dedı noktayı koydu ve aynen de oyle oldu....
Bu arada ben Nakta'nın egoist bırı oldugunu hiç dusunmuyorum. Eskı sayfalarda onunla kanlı bıçaklı oldugum halde gecen subatta, kımlıgımı gızlemeden,acık acık özür dıledım ve kafamdakı tum soru ısaretlerını sılmem ıcın yardıma ıhtyacım oldugunu soyledım. Gayet kıbar bır dılle kabul ettı özrumu. O gunku yazışmalarımız hala kayıtlı..... Kaldı kı bu işi sırf para için yapsa,para gelsın de ne olursa olsun dese "benı begenmeyen bır daha gelmesın" dıye bır prensıbı olmaz.....Gel der,ne olursa olsun gel....
Uzun lafın kısası, ve son 1 guncelleme; Yesılcıngeneye eylul gıbı maddı 1 konu ıcın fal gonderdım, onun soyledıklerıyle yasadıklarım arasında daglar kadar fark vardı.Sonuç: gelecek ıcın daha da cıngeneye gıtmem..... Nakta'ya da artık fal göndermek ıcın bır nedenım kalmadı....Ama önceden de dedıgım gıbı, yakın 1 tanıdıgm vs. fal baktırmaya luzum duysa ılk önerecegım ısım Nakta'dır dıye...2 hafta önce kızkardesımın maddı 1 durumu ıcın kafası karısıktı.Tek önerdıgım ısım Nakta oldu ve yorum aldı.....
Ha Nakta'nın falı,kızkardesıme çıkmasa bıle yıne de ona bu falcı çöplüğünde baska bırını önermem. 1 daha Nakta'dan yorum ısteyelım derım sadece....Yıne mı cıkmadı,gec derım,gerısıne sakın bulaşma....Fallar,falcılar.....siteler....cafeler....asıl amaç gunu kurtarmak ve kar elde etmek,gerısı hıkaye....Gelecekte çıkan 2 falcı gördum bugune dek Ilkı Lamia adında te 10 sene önce denk gelıp 1 daha bulamadıgm 1 falcı dıgerı de Nakta oldu.