- 29 Temmuz 2011
- 608
- 676
- 303
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.461
Bana söyledikleri için daha vadeleri var şuan nötrBana 1.5 günde baktı umarım çıkar. Baktırıp memnun kalan var sanırım forumda son durumlar ne klothoyağmurun fal baktıklarında
Falınız zaman aşımına uğramış mıydı?Bana 1.5 günde baktı umarım çıkar. Baktırıp memnun kalan var sanırım forumda son durumlar ne klothoyağmurun fal baktıklarında
Genel olarak memnun kaldınız mı?Bana söyledikleri için daha vadeleri var şuan nötr
Çok değişik bir kadın nakta :) Burayı okuyup yorumumu hesabında paylaşmış ama mesajıma cevap vermeyecek kadar da kindarmış kendisi. Öyleyse yorumumu da paylaşmayacaksın orda reklamını yapmak için :) hey allahım ya akşam akşam sinirlerim bozulduKlothoyağmur bana şubatta iş görmüştü geçmiş işimi falan da çok güzel okumuştu. Çıkarsa güncellerim.
naktayla ilgili yazmayayım yazmayayım diyorum ama yazacağım bu kez. Yıllar önce bir fal baktı bana alakasız gelmişti o zaman bir de ağırlık çökmüştü üstüme yazmıştım buraya da bunları aradan zaman geçti çıkar gibi oldu falı belki de çıkmıştı şu an açıp arayamayacağım falı. Bundan sonra bununla ilgili de yorum yaptım buraya çıktı gibi dedim falı. bir daha baktırmak istedim instagramdan hesabına da parayı geçtim maili verdim. Buraya kayıt olduğum mail ile aynı mailler. burada aratıp kullanıcı adımdan yorumlarıma ulaşmış. Kendisiyle ilgili yaptığım ilk yorumları ki olumsuzdu o zaman bana gönderdi bana böyle yazan birine fal bakmam dedi. Diğer olumlu yorumlarımı gösterdim ki hakkını teslim etmişim orada rica ettim bakmasını bakmam dedi bakmadı. Paramı da iade etti. Velhasıl burayı takip ediyor. Keşke bu kadar katı kuralları olmasa.
Telwede kalbimdeki ayna diye birine baktırdım yulee bir türlü bakmayınca şartlı fal atmış o da sıkıldığımdan kabul ettim. Kısa sürede upuzun bir fal göndermesinden de belli olduğu üzere kopyala yapıştır geldi bana. Tutarsız da fal zaten. Başka düşen var mi bu falcıya
Şimdi senin için falı tekrar dinledim, yani tavsiye edebilirim. Öyle çok aman aman değil ama bence denenebilir. Vadeleri var onlara daha zaman olduğu için nette konuşamıyorum.Genel olarak memnun kaldınız mı?
Klothoyağmur bana şubatta iş görmüştü geçmiş işimi falan da çok güzel okumuştu. Çıkarsa güncellerim.
naktayla ilgili yazmayayım yazmayayım diyorum ama yazacağım bu kez. Yıllar önce bir fal baktı bana alakasız gelmişti o zaman bir de ağırlık çökmüştü üstüme yazmıştım buraya da bunları aradan zaman geçti çıkar gibi oldu falı belki de çıkmıştı şu an açıp arayamayacağım falı. Bundan sonra bununla ilgili de yorum yaptım buraya çıktı gibi dedim falı. bir daha baktırmak istedim instagramdan hesabına da parayı geçtim maili verdim. Buraya kayıt olduğum mail ile aynı mailler. burada aratıp kullanıcı adımdan yorumlarıma ulaşmış. Kendisiyle ilgili yaptığım ilk yorumları ki olumsuzdu o zaman bana gönderdi bana böyle yazan birine fal bakmam dedi. Diğer olumlu yorumlarımı gösterdim ki hakkını teslim etmişim orada rica ettim bakmasını bakmam dedi bakmadı. Paramı da iade etti. Velhasıl burayı takip ediyor. Keşke bu kadar katı kuralları olmasa.
Telwede kalbimdeki ayna diye birine baktırdım yulee bir türlü bakmayınca şartlı fal atmış o da sıkıldığımdan kabul ettim. Kısa sürede upuzun bir fal göndermesinden de belli olduğu üzere kopyala yapıştır geldi bana. Tutarsız da fal zaten. Başka düşen var mi bu falcıya
Buraya kayıt olduğumuz maili nasıl görüyor acaba bilginiz var mı? Bu mümkün mü acaba, yani arama kısmına mail adresimizi yazınca buraya yazdığımız yorumlar gözüküyor mu? Sonuçta kendi kullandığımız maillerle açıyoruz ama nickname kullanıyoruz herkes kim olduğumuzu biz istemediğimiz sürece anlamasın diye. Eğer dediğiniz mümkünse bunu mail yoluyla ulaştığımız tüm falcılar yapıp bizden bir şeyler öğrenebilirler gerçekten.
HayırFalınız zaman aşımına uğramış mıydı?
Çok reklamcı bir hareket.bana dedikleri çıkmadı.enerji meselesi işte bu fal işi.Nakta hanım burayı okumuş benim yorumumu paylaşmış sosyal medyasında :) instagramda engelli kendisi fakat ben bi yerden ulaşıp özür dilemiştim ona yanıt vermeyip burda çıkan fal haberini yazmamı gururla paylaşmış, ne ilginç :) madem paylaşıyorsunuz size yazdığım özür mesajına yanıt verseydiniz keşke, ha vermeyecekseniz niye paylaşıyorsunuz :) Neyse yine okursunuz zaten, sevgiler
Yazmayayım diyorum ama bu yaptığı hiç hoş değil.bakmiyorum dersin yazdığını tek tek sana göndermek ne ?yorumculuktan ziyade asayiş gibi çalışıyor kim bana ne yazdi.hepsini yüzüne vurayım.ya bu enerjideki kisiye fal mi baktirilir.ben bir kere baktırdım burada çok ovuluyordu 2018 subatta deneyeyim dedim.hic bir dediği çıkmadı.ki bu fal enerji tutma işi vs.bir daha da baktirmadim.yani o zaman 50tl idi yorumcunun ücreti.az para değil.bu kadar müşterisine satasan yorumcu görmedim.Bununla ilgili net bilgim yok açıkçası benimki güçlü bir tahmin sadece.ı bu konuda adminler Bilgi verebilir. Kendisine falımı iletmesi için verdiğim mail adresi ile buraya da kayıtlıyım. Mail adresimi ilettikten sonra buraya yazdıklarımı bana bir bir gönderdi. Buradan yazdıklarımı başka nasıl bulabilir aklıma gelmiyor.
Hiç yok muSibell e fal baktıran varsa yazabilir mi rica etsem. Benim için önemli de.
Tellweyi uzun zamandır kullanmadığım için net emin değilim aynı kişiden mi bahsediyoruz ancak şunu söyleyeyim bahsettiğiniz kişi sanal falcı,falcı boot dedikleri şey gerçek yorumcu değil yani. Bu yüzden bile isteye kimse ona fal atmazHiç yok mu
Burada söylediklerinden uyumsuz klothoyağmur ve falcananaya baktırdım.Kızlar selam bugün aldığım haberlerle işte aşkta olumsuz oldu. Pembe pembe tablolar çizen falcıları yazacağım. Son baktırdığımdan başa doğru gidiyorum. AYRICA KESİN KARARIMDIR TELLWE'de fal baktırmayacağım. Site yol geçen hanı gibi. Baktıracaksanız da tavsiyem sürekli farklı üyelik alın. Ciddi şekilde falcıların ortak hareket ettiğini düşünüyorum.
MEDYUMCETİN : iş bilemedi, aşk bilemedi tam tersi
FALCANAY : iş bilemedi, aşk bilemedi tam tersi
KLOTHOYAGMUR : iş bilemedi, aşk bilemedi tam tersi
FREYA1 : iş bilemedi, aşk bilemedi
GİZEMLİEFSUN : iş bilemedi, aşk bildi
YAGMURADAM1964 : iş bilemedi, aşk bilemedi
ELİFSEKER : ikisinde bilemedi
UYUMSUZ : iş bilemedi, aşk onuda bilemedi diyebiliriz
KEHANETTİN : iş bilemedi, aşk bilemedi
SHAYLA : iş bilemedi, aşk bilemedi
MEDYUMAZAD : iş bilemedi aşk bilemedi
Kesinlikle sitenin yaptığı bir iş, tellwe sitesine dikkat edin derim.Ben çok sıra var diye deneyim dedim ama çok beğenmedim onu.
Canım tamamen senin söylediklerine göre hareket ediyorlar, sonrası zaten tarot bakıyorsa kart çekiyor kartta ne gelirse kendince iki süslü laf ediyor, kahvede ise şekle göre yine süslü laflarla göz boyuyorlar. Ben bu fal işinden iyice soğudumBurada söylediklerinden uyumsuz klothoyağmur ve falcananaya baktırdım.
Öncelikle uyumsuz kendi ile çelişti. İlk fal attığımda bu çocuk seni sadece seni arkadaş olarak görmüş aklında biri var felan dedi o süreçte görüşüyorduk beni arkadaş olarak görüyor olabilir buna net bir şey diyemem ama hayatında aklında biri olmadığını biliyordum sonra bir daha attım uyumsuza ve bana siz ilk andan beri aranızda bir çekim var bu çocuk seni beğeniyor felan dedi ilk falın tamamen tersi bana böyle demiştiniz diyince kartları seçerken enerjin yanlıştır o zamanki diye kestirdi
Falcananayla klothoyağmura yeni baktırdım birbirlerinin tam zıttı iki yorum biri olumsuz biri olumlu klothoyağmur umarım çıkar ne diyebilirim ki
Yasocuka baktırdım o da olumlu konuşmuştu vadesi ocak şubat bakalım
Yusuf diye biri vardı sanırım o da olumlu patladı vadede
Dahaa bir sürü kişi sayabilirim o kadar çok kişiye baktırdım ki kimi olumlu kimi olumsuz dedi bu fal işi kafa karıştırıcı bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?