- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.441
Bana da 3 fal baktı her dediği çıkmadı tabiki ama benim enerjim tuttu onunla. Net şeyler bildiği olmuştu hakkını yiyemem. Bi ara çok sinirlenip yazmıştım burda çünkü bi konuda uyarması gerekiyordu. Neyse şansımı denerim bakarsa iyi olur.
300 tl mi?binnaz sitesindefal baktiraniniz var mı belki 1 sene oldu baktirmadim meraktan bi bakım dedim fiyatlar 250 300 tl olmuş. şaşırmış mu bu insanlar yahu sanal ortamı bırak normal de kim kime fal baktırmak için o kadar para yi verir aklım almıyor. zaten falı çıkan kimse de yok diyecek bisey bulamadım
300 tl mi?şaşırmış bunlar ya. Binnaz günlük hediye krediyi kaldırdığından beri orada baktırmadım hiç. Baktırdıklarım da çıkmadı doğru düzgün. Yazık günah cidden.
[/QUOT 250 300 tl yapan olmuş fiyatını bence de şaşırmışlar ayıp yani. bu arada öneri alabileceğim var mı pahalı olmayan baktırmak istiyorum epeydir baktirmadim yeni yıl falı olsun var ise fena bakman
Hangi falcı ile?Baktirmadim sezgiselguclere onun hakkında bir falciyla aynı olduğu yazılmıştı burda yanlış hatırlamıyorsam.
Medyum çetin diye hatırlıyorum. burda bir üye yazmıştı.ayni kişi olduğunu düşünüyordu.Hangi falcı ile?
benimde dikkatimi çekti, bende o olduğunu düşünüyorum.Medyum çetin diye hatırlıyorum. burda bir üye yazmıştı.ayni kişi olduğunu düşünüyordu.
Ben çok sıra var diye deneyim dedim ama çok beğenmedim onu.Bu AberevaMambo furyası nedir Tellwe'de?Daha önce fal baktırmış olan var mı?
Öteki tarafla iletişim kuruyorum felan yazmış profilinde, biraz ürkütücü geldi açıkçası banaBen çok sıra var diye deneyim dedim ama çok beğenmedim onu.
Iki gun suruyor zaman asimi olmazsa oda. Ilk falim oldu benim ikincisinde iki gun sonra bakti.Klothoyagmur ne kadar sürede fallara dönüş yapıyor?
ikisine de baktirmadim ama burda şüpheler hep doğru çıkıyor.benimde dikkatimi çekti, bende o olduğunu düşünüyorum.
Ben bu ay ona attım , 2 gün sonra baktı, bakımı fena değildi en azından uzundu ama mesela ex’in hayatında kimse yok dedi halbuki var yani o kısmı bilemedi. Bu bilgiyi soru kısmında verince de ciddiyet ya da derin bir bağ yok dedi, bilemiyorumKlothoyagmur ne kadar sürede fallara dönüş yapıyor?
Ben artık tellwe'de fal baktırmama kararı aldım. Net şekilde medyumcetin ve sezgiselgucler aynı veya ortak hareket ediyor diye düşünüyorum. Hadi ben yanılıyorum bu iki isim konusunda ama kesinlikle bir çok çift hesaplı falcı var. Yazık gerçekten tellwe site yönetiminin bunları tespit etmesi çok çok kolay ama onların işlerine geliyor tabi ki para gelsinde nasıl olursa olsun.ikisine de baktirmadim ama burda şüpheler hep doğru çıkıyor.
Bana 1.5 günde baktı umarım çıkar. Baktırıp memnun kalan var sanırım forumda son durumlar ne klothoyağmurun fal baktıklarındaKlothoyagmur ne kadar sürede fallara dönüş yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?