- 29 Temmuz 2011
- 608
- 676
- 303
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.541
Bana çıkmadı uyumsuz. Daha önce çok fal baktırıp düşük puan verdiğiniz falcı çok oldu mu? Yeşilcingene'ye iki kere attım ikisini de enerji uyuşmadı diye geri çevirdi, farklı bir hesap açtım nedense onda uyuştu.Uyumsuzz ortalama ne kadar zaman sonra fal bakıyor acaba? Aslında yeşil çingeneye fal göndermiştim ama enerjimiz uyuşmadı diye geri çevirmiş
Yok tellwe’de ilk defa fal baktırayım dedim yeşil çingene çok övülüyor diye ama o kabul etmeyince uyumsuzza gönderdim o da iki gün geçti hala yorumlamadı gerçiBana çıkmadı uyumsuz. Daha önce çok fal baktırıp düşük puan verdiğiniz falcı çok oldu mu? Yeşilcingene'ye iki kere attım ikisini de enerji uyuşmadı diye geri çevirdi, farklı bir hesap açtım nedense onda uyuştu.
Bilmiyorum canım, bu enerji olayı bana çok inandırıcı gelmiyor açıkcası.Yok tellwe’de ilk defa fal baktırayım dedim yeşil çingene çok övülüyor diye ama o kabul etmeyince uyumsuzza gönderdim o da iki gün geçti hala yorumlamadı gerçifarklı hesapla yorumlaması ilginç olmuş, demek ki enerji bahane kafasına göre geri çeviriyor bazı kullanıcıları
bende merak etmiyorum değilim YuleeYi. Bu arada falbahçem diye bir site daha açılmış deneyen var mı?Yuleeye fal atan var mı daha önce ben dün attım ama sıradayım nasıldır beklemeye değer mi bir de ne kadar süre sonra dönüyor
Siz daha önce baktırdınız mı?Bu topik daha ölmedi mi yaa
2015 yılında bu topiğin müdavimiydimSiz daha önce baktırdınız mı?
Çok mutlusunuz galiba2015 yılında bu topiğin müdavimiydimama artık baktırmıyorum
İnşallah olurum da,ben baktırdım olmadı hiç bişey o yüzden soğudum. Bıraktım şu meretiÇok mutlusunuz galibaDarısı başımıza
ya yesilcingenenin yok ya atıyo dediği bisey gördünüz mü hiç? ya da sordugunuz biseyde tam tersi bisey söylediği size alakasız gelen ama gerçekleşen?
yani demek istediğim sey suydu bu zamana kadar olumsuz konusan cingenem son falda olur bu iş demiş ama ben de biraz bir seyler yazmıstım sanki söylediğim seylere göre konusmus gibi geldi sizin de böyle hissettiğiniz oldu mu hic?Her 2 durumu da gördüm çünkü çevremden de atan çok oldu.
yani demek istediğim sey suydu bu zamana kadar olumsuz konusan cingenem son falda olur bu iş demiş ama ben de biraz bir seyler yazmıstım sanki söylediğim seylere göre konusmus gibi geldi sizin de böyle hissettiğiniz oldu mu hic?
Yeşilçingene bana da böyle demişti. Nişanlanmadım ama baya iyi olduk adamla tam tersineYeşilçingeninin aylarca "dönmez, aklında bile yoksun, hala onu sorduğuna inanamıyorum, unut onu" dediği adamla nişanlandım :) Anda falan iyiydi belki, hatta sorduğum bir kaç şey için olumsuz konuşmuştu olumsuz olmuştu ama başka dedikleri pek olmadı asıl konu zaten hiç olmadı.
Yeşilçingeninin aylarca "dönmez, aklında bile yoksun, hala onu sorduğuna inanamıyorum, unut onu" dediği adamla nişanlandım :) Anda falan iyiydi belki, hatta sorduğum bir kaç şey için olumsuz konuşmuştu olumsuz olmuştu ama başka dedikleri pek olmadı asıl konu zaten hiç olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?