tellwe.com'da bakılan fallar!

bana bu zamana kadar ne söylediyse vade olarak hepsi tuttu fallarımı okusanız hayatımın özeti yani. Ama ilk kez bir falında tereddütteyim

asla dönmez artık diyen tek kisi o ki basından beri yesilcingene de inanılmaz olumsuz konusuyodu o bile olumluya dönmüş.

Kızlar yule zaman aşımından falı iptal oldu Asmara ya bakım yaptıran var mı yesilcingene dışında bir önerisi olan var mı kredim kaldı

Kendini sakın şartlandırma kalbin ve aklın ne söylüyorsa onu yap. Bırak hata olsa da sana ait olsun. Bana dedikleri çıkmadı uyumsuzun

Bunu en başından beri söylüyorum. Bir falcı enerji uymadı falan filan işlerine giriyorsa bilin ki iyi değildir burası çok net. Kendisi basit bir hesaplama yapıyor ve ona göre ne çıkarsa onu yorumluyor. Ve nedense hep hasta kendisi.50 Tl yi alırken kimse hasta değil :)

Kendini sakın şartlandırma kalbin ve aklın ne söylüyorsa onu yap. Bırak hata olsa da sana ait olsun. Bana dedikleri çıkmadı uyumsuzun
Aynen haklısın kendimi şartlamayı düşünmüyorum zaten 4-5 ayda biriyle tanışıp üstüne sevgili olacak bi karakterim yok birini sevdiğimi zor kabullenirim o yüzden gelecek kısmı sallama gibi geldi zaten Zaten her falcı farklı bir şey diyor en iyisi hiç fal baktırmayıp akışına bırakmak aslında

fallarda enerji meselesi gercekten var bana söylediği coğu sey cıkan bir falcıyı arkadasım beğenmeyebiliyor herkes herkese birebir uymuyor

Bence enerji meselesi gerçekten var ama konu yesilcingeneden çıkmış. Eğer enerjisi bir insanla uyuşmuyorsa o insan farklı bir hesap açtığında da enerjisinin uyuşmaması gerekmez mi? Kullanıcı ismine göre mi enerjisi uyuşup uyuşmuyor tuhaf

Ben tellwe'deki fallarımı sildim ve hesabımı da kaldırdım. Site ciddi manada kötü yönetiliyor. İsterseniz sizde deneyin, siteye öylesine bir ad ile uye olun e-posta adresinizi de kafadan sallayın çünkü size üyeliğinizin onayı için bir posta gelmiyor. Buradan nereye varmak istiyorsun diyenlere, falcıların hayran sayıları işte bu şekilde kolayca artabiliyor.
Bir falcının hayran sayısı baktığı fal sayısından nasıl fazla olabiliyor??

Falcıların kendine hesap açması ve kendini takip etmesi hatta yorum yapması dahi yasak, yapan kişilerin hesapları kapanıyor sana katılmıyorum. Bilgilendirme kısmında bu yazıyor. Ve fal sayısı hayran sayısından az olan birine de raslamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…