tellwe.com'da bakılan fallar!

Onun olumlu falları çıkmıyor diye bir sürü gördüm ama olumsuzu çıkıyor
geçen sene eylül ayında olumsuz olacak dediği durum cıktı yaşadım sonra si olumluya dönecek durum dedi maalesef olmadı ne barışma oldu hayatım da ne de olumlu bir gelişme bu kadar zaman sonra da bisey olmaz zaten bende bir daha baktırmama karari aldım çingene sayfasını kapattım yani

Telwweyi hiç kullanmadım yeşil çingene için kredi almıştım ama bana bakmadı şimdi kime atayım ???

Siannanın iş ile ilgili söylediği çıktı aşkı bekliyorum. Klothoyağmur da çok güzel bilmiş işi her şey onun dediği gibi ilerlemiş Hatta. İkisi de tellwede görünmüyor artık ama.
Ben de siannaya baktırmıştım vade olarak mayıs demişti çıkarsa haber veririm

Son düzenleme:
Arkadaşlar zamanında çok fal baktirdim benim favorim var ama şimdi söylesem onu mu tanıyorsunuz diceksiniz yani şöyle demek istiyorum fal enerji işidir eğer siz olumsuz iseniz bu karşı tarafa yansır aslında fal haramdır bunuda bilmek gerekir telwe uygulamasında kaliteli 2 kişi var cingenkiz ve medyumsiderya ben zamanında fal tutkunu birisi olaraktan Çok kişiye baktırdım ama hiç çıkmadı Sultanfalci, Gaiptensesler,kehaNetci julietsaha Hocanalan diye biri gelmişti onada eskilerden Yilmazabiniz vardı buda güzel bakıyordu Lannes vardı buda güzel bakıyordu iyi bakanlar normelde fiyatlarını fazla yükseltiyor ben bunu gördüm. Shayla bunuda beğenmedim ben fal atıyorum seni evlilik falıma beklerim diyo oda çok pahalı sanırım bizi saf görüyorlar Canan var o zaten hiç güzel bakmiyor doğrular konuşunca insanlara hemen yuklenmeyin buraya yazan falcilar önce bı kendinizde hata arayın acaba neden olumsuz konusuyorlar diye ;) telwe kisace para tuzağı en güzeli içten gelen dua 🙏🏻etmkk
Merhaba cingenkiz ve medyumsideryanin dedikleri çıktı mi gerçekten? Size güvenerek ikisinden birine fal baktırmak istiyorum çünkü çok samimiyetle açıklamışsınız:) birini söyleyin lütfen cingenkiz için bi iki kişi daha yorumda bulunmuş ama çok bilinmiyor sanırım ???

Merhaba cingenkiz ve medyumsideryanin dedikleri çıktı mi gerçekten? Size güvenerek ikisinden birine fal baktırmak istiyorum çünkü çok samimiyetle açıklamışsınız:) birini söyleyin lütfen cingenkiz için bi iki kişi daha yorumda bulunmuş ama çok bilinmiyor sanırım ???
Şuan baktirma derim ramazan ve ben memnun kalmıştım enerji meselesi bana uyan size uymaz ama ben ruhfall çok beğeniyorum. Bana yazmicak dedi ve cidden yazmadı şoka girdim

Şuan baktirma derim ramazan ve ben memnun kalmıştım enerji meselesi bana uyan size uymaz ama ben ruhfall çok beğeniyorum. Bana yazmicak dedi ve cidden yazmadı şoka girdim
Ruhfal beni bilemedi malesef çok boş baktı diyebilirim hatta ama tabi ki enerji işi.. bi kaç falcıya daha baktirdim doğru düzgün olmadı bilen. O yüzden denemek istiyorum ikisinden birini..

kizlar tellwede canli fal baktrnca nasl oluyo ? yani belli bi suresi var mi ?
Falcının canlı falında yazması lazım kaç kredi olduğunu.Ben çok önceden baktırmıştım.Kart çekmiştim ve krediler düşüyordu soru soruyordum kredilerim azalıyordu.Ama ben çok ucuz vede çok önceden yapmıştım.Sohbet havasında yani soru cevap soru cevap kart veya fincan olarak düşünebilirsiniz.Ama ben tercih etmezdim.Kredi kazanmak için kısa kısa yazıyorlar.

Falcının canlı falında yazması lazım kaç kredi olduğunu.Ben çok önceden baktırmıştım.Kart çekmiştim ve krediler düşüyordu soru soruyordum kredilerim azalıyordu.Ama ben çok ucuz vede çok önceden yapmıştım.Sohbet havasında yani soru cevap soru cevap kart veya fincan olarak düşünebilirsiniz.Ama ben tercih etmezdim.Kredi kazanmak için kısa kısa yazıyorlar.
anladim cnm saol o zmn pahaliysa hmn biter

merhaba herkese uzun zaman olmuştur yazmayalı nerdeyse 2 senedir çok az fal baktırıyorum ara vermiştim kötü etkilendiğim için. ocak ayında 2 kişiye baktırmıştım onun haricinde bu sene baktırdığım olmadı hiç yorum yapmak istedim. 2side durumu tamamen olmasa da bilmiş oldu. 2side olumsuz konuşmuştu ilişkim hakkında gidişatta o yöndeydi zaten çıkacağını düşünüyordum tamamen olayları bilemeselerde bir tanesi daha çok yaklaştı ayrıntı kısmında beklemediğim bir gelişmeyi bildiği için. hiçbir zaman %100 çıkmadı zaten fallarım o yüzden bırakmıştım. hep genel hatlarıyla olabilitesi yüksek şeyleri bildiler. fala gerek yok aslında gidişatı az çok sizde yorum yaparak kestirebiliyorsunuz. isim vermek çok istemedim herkesin enerjisi aynı olmuyor çünkü etkilemek istemedim. içimi dökmek istedim sanırsam. biraz zor bir süreçten geçiyorum. inşallah herkes en kısa zamanda feraha çıkar ve fallara hiçbir zaman ihtiyacımız olmaz.

Back
X