tellwe.com'da bakılan fallar!

merhaba herkese uzun zaman olmuştur yazmayalı nerdeyse 2 senedir çok az fal baktırıyorum ara vermiştim kötü etkilendiğim için. ocak ayında 2 kişiye baktırmıştım onun haricinde bu sene baktırdığım olmadı hiç yorum yapmak istedim. 2side durumu tamamen olmasa da bilmiş oldu. 2side olumsuz konuşmuştu ilişkim hakkında gidişatta o yöndeydi zaten çıkacağını düşünüyordum tamamen olayları bilemeselerde bir tanesi daha çok yaklaştı ayrıntı kısmında beklemediğim bir gelişmeyi bildiği için. hiçbir zaman %100 çıkmadı zaten fallarım o yüzden bırakmıştım. hep genel hatlarıyla olabilitesi yüksek şeyleri bildiler. fala gerek yok aslında gidişatı az çok sizde yorum yaparak kestirebiliyorsunuz. isim vermek çok istemedim herkesin enerjisi aynı olmuyor çünkü etkilemek istemedim. içimi dökmek istedim sanırsam. biraz zor bir süreçten geçiyorum. inşallah herkes en kısa zamanda feraha çıkar ve fallara hiçbir zaman ihtiyacımız olmaz.
Aslında kimler olduğunu merak ettim

kehanetci ye baktırdım. Ağzım açık kaldı. Hiçbirsey sormama rağmen herseyi bildi diyebilirim :)
Daha önce bi kaç kişiye daha baktırmıstım onlarda iyidi ama kehanetci beni cok sasırttı :)))

yesilcingene enerji uyumsuzluğundan ötürü falımı iade etmiş, kredim kaldı. Önerebileceğiniz biri var mı? elifsucan ve uyumsuzz'a daha önce baktırdım.

çıkan varmı canım hiç memnun kaldığın
Kısmen çıkan fallarım oldu. Ya da attılar, bazıları tuttu. Yukarda ismini verdiğim falcılara bir kaç kez baktırmıştım.
Tutturma oranları, Çingene için %20, Nakta için %40, Klotho için %50 diyebilirim. Bu kişilerin hiç birisinin Mart, Nisan ayları için söyledikleri ise hiç çıkmadı.
Telefonla ve bir kaç yıl önce baktırdığım Elmira (veya Belkıs Dişbudak. Hangisi olduğunu hatırlamıyorum), şimdiki zamanda neler olacağını büyük ölçüde söylemişti.
Bir de Binnaz'da Biray Demir. Ona 1 kez ve galiba 1,5 yıl kadar önce baktırmıştım. O da sürecin nasıl ilerleyeceğini söylemişti, tutturdu.
Yıllardır fal sitelerinde, yüzyüze, telefonla çok kişiye baktırdım. Artık sürekli her falda tutturan bir falcının mevcut olduğunu hiç sanmıyorum. Mesela Biray'a tekrar baktırsam, bu kez belki hiç tutturamayacak.

Elifsucan ve uyumsuzz nasıldı acaba anda ve gelecekte?
Baktıralı birkaç hafta olduğu için gelecek için bir şey diyemiyorum maalesef, ben de beklemedeyim. An konusunda ise ikisi de tutarlı şeyler söylediler ama uyumsuzz'un eklediği ekstra bir şey yoktu, soruma göre yorum yapmış. Vade meselesine de "yaşanmayacak ama bu sene yaşanmayacak, belki gelecek sene yaşanır" tarzında bir şeyler demiş. Kısa ve anlaşılması zor bir faldı.
Elifsucan farklı noktalara da değinmiş, falı da gayet uzundu. Totalde bakarsam ikisi de %60-%70 oranında aynı şeyleri demişler sadece vadeleri farklı.

peki tutarli miydi yani o zmn baktrdgnda begenms mydn?

Canım o zaman tutarlı geldi bana ama şimdi geri dönüp baktığımda zaten sorunun üzerinden yürümüş. Yani nokta atışı yokmuş — benim söylemediğim bir şeyi bilmiş deyemem. Zaten durumun sonucu onun söylediğinin tersi oldu 🙏🏼 İyikide öyle oldu 🙂

selamlar kızlar yesilcingeneye fal gönderdim ancak görü alamadım enerjimiz tutmadı gibi bişey diyip falımı geri çevirmişti 2 hafta önce fln tekrar gondersem bakar mi acaba? Bu arada baska kimleri onerirsiniz tellwede (yesilcingene uyumsuzz ve medyumcetin haric)

Baktıralı birkaç hafta olduğu için gelecek için bir şey diyemiyorum maalesef, ben de beklemedeyim. An konusunda ise ikisi de tutarlı şeyler söylediler ama uyumsuzz'un eklediği ekstra bir şey yoktu, soruma göre yorum yapmış. Vade meselesine de "yaşanmayacak ama bu sene yaşanmayacak, belki gelecek sene yaşanır" tarzında bir şeyler demiş. Kısa ve anlaşılması zor bir faldı.
Elifsucan farklı noktalara da değinmiş, falı da gayet uzundu. Totalde bakarsam ikisi de %60-%70 oranında aynı şeyleri demişler sadece vadeleri farklı.
Tesekkurler cevabınız için.Evet,bana da çok benzer bir fal baktılar.Çıkarsa ikisi de birebir çıkmış olacak.O yüzden sordum size de.Vadeler zaten genelde hiçbir yorumcunun birebir tutmuyor.

kızlar suphelendigim olumsuz bi durum vardı. bunu tellweden banu yılmaz ; bir yolun vardan medyum suna medyum deniz,falcı ses dogru bildiler

Klothoyagmur'a fal atmıştım ama hesabına girmesine rağmen yorumlamamış, falım da zaman aşımına düşmüş. Tekrar atıp bekleyeyim mi? Hep böyle mi yapıyor? Ya da başka önerisi olan varsa deneyebilirim.(elifsucan, uyumsuzz ve yeşilcingene hariç)

Back
X