tellwe.com'da bakılan fallar!

Tellwe'de kkaraayna baktıran oldu mu hiç? Çıkan çıkmayan var mı? (umarım çıkmayan çoğunluktadır)

Tellwe'de kkaraayna baktıran oldu mu hiç? Çıkan çıkmayan var mı? (umarım çıkmayan çoğunluktadır)
Merhabalar, ben çok önceden baktırdım.Çıkmadı:)Şartlıydı sanırım.Zaten Banu Yılmaz, Uyumsuz ve Kkaraayna’nın aynı kişi olduğu konuşulmuştu.Ama falı çıkanda vardı.Ben bu 3 ismede baktırdım.Çıkmadı..

Evet olabilir şimdi siz söyleyince aklıma geldi, anlatım tarzı aynı çünkü. Sade ve kısa ifadeler hepsinde aynı olabilir.

Bu kadın yine dönmüş. Tuzağa düşmeyin diye sizin için de alıntıladım kızlar.

iyi ki falı geri çekmişim o zaman çok uzun süre bekledim ama bakmadı ben de onun yerine yesilcingeneye attım. Yorumunuz için teşekkürler :)

iyi ki falı geri çekmişim o zaman çok uzun süre bekledim ama bakmadı ben de onun yerine yesilcingeneye attım. Yorumunuz için teşekkürler :)
Ay bana mı yazdınız ben de dün gördüm sırada yedi kişi vardı. Kredisi de 70 geldim ismini arattım şok. Kadın bi de buraya üye olup kendini açıklamış yahu.

uzun yıllardır girdi yazmıyordum ama bu konu geribildirime en çok ihtiyaç duyan konu diye düşünüyorum.

ilk falımı yeşil çingeneye attım ve gün içerisinde cevabını aldım. su falıydı. yeni biten ilişkimin islami usullerle uygunluğuna baktı ve tıpkı yeni ayrıldığım erkek arkadaşımın hissettiğini söylediği gibi olumlu ilişkimizin evlilik ihtimali olmadığını söyledi. erkek arkadaşımın harika bir analizini yaptı. dedikleri birebir uyuyor. burada okuduğum kadar da olumsuz konuşmadı. çok uzun süreli (yıllara dayanan) bir vade veremedi, erkek arkadaşımın sonbaharın sonuna kadar dönebileceğini ama bunun da bazı şartlara dayandığını söyledi. bekleyip göreceğiz, şartları yerine getirebilecek miyim.

Bende yeşilcingene nin ilk falını okudum şimdi benim eski için hayırlı demiş ama evlilik zor demii. Ben eski ile ilgili bir şeyler öğrendim arkadaş pekte hayırlı bir kişilik çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…