- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.121
Berilin verdiği vade ile diğerleri tutuyor mu :)ayısığın geysu ve berile baktırdım. Aynı şeyleri söylemişler cok şaşkınım. hele ayısıgın ve geysunun son falı neredeyse hemen hemen aynı. Umarım dedikleri gibi olur.
evet aynı.Berilin verdiği vade ile diğerleri tutuyor mu :)
Birkac hesabı olan biri diyorlardı. Yeşil çingene baktı mi bu arada :)Tellwede uyumsuz nasıl?
Tabii ki hayır, kaldım 35 kredi ile öyleceBirkac hesabı olan biri diyorlardı. Yeşil çingene baktı mi bu arada :)
Tabii ki hayır, kaldım 35 kredi ile öylece
üzüldüm
Fala harcadığımız parayı sokak hayvanlarına harcasak tüm belayı atacağız üzerimizden. Tez zamanda bu bataklıktan kurtulalım inşallahKeşke ona yükleyeceğim kredi ile merkür kedisine baktırsaydım
AminFala harcadığımız parayı sokak hayvanlarına harcasak tüm belayı atacağız üzerimizden. Tez zamanda bu bataklıktan kurtulalım inşallah
Ahahah harika. Umarım mutlu oluruz. Ben de bu aydan sonra kapatacagim umarım. Tellwede mirrorwizzord deneyebilirsin bu arada. Tarotu iyi baktı. 7 kredi :)Amin
Online falı bırakacağım artık, bugün fal cafeye gidip sonra bir aylık fal orucuma başlayacağım. Yani en azından öyle umut ediyorum.
merhaba, dün gece ayevii ne fal attım. bugün şartlı fal isteği göndermiş ve duvarındaki açık yorumların en son 2 ay öncesine ait olduğunu fark ettim. Daha önce de yesilcingenede şartlı fal baktırmıştım ama o baya olumsuz olduğu içindi. ayevii de olumsuz olduğu için mi böyle? bir de baktırdıysanız nasıl buldunuz?
Neva demir benim hediye falıma bakmıştı. Ayrıntı vermememe rağmen baya nokta atışlar yapmıştı.falsepetinde ayısıgı beril talia hariç kim var iyi diyeceğiniz kaç gündür o kadar icim daralıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?