- 10 Eylül 2020
- 468
- 452
- 33
- 27
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.481
Öyle bir şey yok maalesef. Tellwe iyice çöplüğe döndü.Merhaba tellwede çok bilinmeyen ama iyi bi falcı arıyorum yardımcı olur musunuz :)
Merhaba bir kaç kişi önerebilirim size bana dedikleri çıkan.Tabi sizinde enerjiniz tutarmı bilemem:)) Sariella2, Mucizehiss ve Azize bir de uzunca detaylı bakan Banuyılmaz var onun söylediği tarihe daha var bekliyorumTellwede Sezgiselgucler e atmıştım enerji uyumsuzluğundan iade etti kimseyle enerjim uyuşmuyor bu aralar
Başka biri daha iade etmişti. Şimdi 50 kredim kaldı baktırıp isim tarih konusunda iyi olan bir falcı önerebilir misiniz tellwede?
Bunun için guru uygulamasını tavsiye ediyorum sana özellikle gurudeniz harika.Farkettinizmi bilmiyorum ama bu Telwe uygulamasında uygulamanın telefon içeriğine erişim izni olmadan fal bakmıyor.
Az önce indirmiştim bunu farkettim ve Vazgeçtim baktırmaya.
Resmen Sen önce bilgileri ver öyle falını sallayalım demektir bu.
Bence bu uygulama falları hepten sallapati. En iyisi yüzyüze yada telefonda canlı olacak.
Ben de çıkmadı. Farklı kişiler için bi kaç sefef baktırdım ama hep de aynı şeyleri söylüyorkızlar elifsucan ın falı çıkan var mı yakın zamanda
hayırr memnun kalmadım baktırmaDaisysense ye baktırıp memnun kalan var mı acaba ?
AA seslı mı baktı kı bende baktırmıstım ona begenmıstım aslında bılemedım :/ elıfsucan a baktırdım bıde ben gecen gunlerde malesef tutturamadı bana da pek bısı sorulara odaklı kestırme maleserf kı bı faldı bnmkıde :/Su an agnor telwede fal BAKTIRDIM ve şoklardayım iki kelime şey yazmış birde şartlı faldı collette bile daha uzun yazıyorlar ve alakasız fal haram olsun 20 kredim
ne yalan soyleyeyim nedense bazen tellwedeki bazı falcılar ile bağlantınız oldugunu düsünüyorum. özellikle agnora ve okaliptus ile...AA seslı mı baktı kı bende baktırmıstım ona begenmıstım aslında bılemedım :/ elıfsucan a baktırdım bıde ben gecen gunlerde malesef tutturamadı bana da pek bısı sorulara odaklı kestırme maleserf kı bı faldı bnmkıde :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?