tellwe.com'da bakılan fallar!

anladımmm bende medyumfırat ı buldum ona attım bıde mufte dıye bırıne attım mufte anı bıldı gelecegı artık kısmet medyumfırat ıade ett elımde kaldı bakıyem bakalım kımın yorumu ıyıyse artık ona atayım barı ıyıyse yazarım buraya

selamlar tekrar shyla ıdı galıba ısmı oyle bırıne baktırdım resmen salladı ıkıncı cocuk falan dedı bısmıllah daha bı tane yok bıdfe sartlı baktı hıc memnun kalmadım ben daha onerısı olan varsa baktırabılırım hala kredım var :)

selam kızlar bende bıkac kez baktırdım tellwe de sımdıde cok baktırasım var kredımı yukledım ama kımlere atsam bılemedım onerılerınızı beklıyorum dedıklerınıze gore atıcam :*
Canım keşke yüklemeden önce sorsaydın boşa paran gitmezdi. Yine iyi sayılabilecek yeşilcingene tabi bakarsa birde benim ara ara baktırdığım taraca vardı ama oda iyice bıraktı galiba yada instagrama falan geçti. Bunların her dediği de çıkmıyor ama benim tellwe de iki tane güvendiğim falcı hani işlerini düzgün yapıyorlar diye düşünüyorum. Birde elifsucan var oda fena değil, sahtekar değil en azından diğerleri gibi.

Tellwe çok sahtekar falcı dolu ve daha da arttı bu sayı. Buraya gelip kendi reklamını yapan, 2-3 tane farklı isimlerle aynı falcı olan.

Vallahi yorumlarına aldandım birazda :/ yesılcıngeneye attım puf oda ıade ettı merak edıyodum aslında onu oncekı yorumlardada yazılanlardan ısmını duydum baya taracaya coook eskıden baktırmıstım 1 tane dedıgı sey cıkmamıstı snavla alakalı ama onun dısında nokta atısları ıyıydı bayanın elıfsucan a bı bakayım hemennn :)

Mufte ile agnora da aynı kisi sanirim
bu yorumun ardından geldiğine göre bazı savunmalar ve iyi gösterme çabaları, tespitiniz dogru demektir. bu detay var. :) burayi surekli takip ediyor. insanları saf mı zannediyorlar anlamıyorum.
hayir isinin hakkını verse anlarım. birkaç hesap açmak demek "benim derdim para" demek. önünüzü kesecek bir seyler olsa keşke, yazik!

ben uzun suredir fal baktirmiyorum, tellweyi tamamen bırakmış durumdayım. darısı beklediginiz beklemediğiniz tüm hoş haberlerle sizin basınıza olsun kızlar. :) gördügünüz gibi malum şahıs gibi insanların bulunduğu bir platform olmus durumda tellwe sadece.
ısrarı olan, basarili bir isim görürsem belki bir ara ugrarim. ufacık bir ihtimal. :)

Böyle bi yorumla geldiğinize göre bu zamana kadar dedikleri çıkan falcı varsa, bizimle paylaşırsınız diye düşünüyorum:)

Böyle bi yorumla geldiğinize göre bu zamana kadar dedikleri çıkan falcı varsa, bizimle paylaşırsınız diye düşünüyorum:)
dedikleri şaşırtıcı derecede cikan kimseye rastlamadım ama ben fal gönderiyorsam belirsizlikten de ote hayatimda biseyler kötü gidiyodur...ben anlatmadan düsüncelerimi gören ve neleri hissedip, nelere odaklandıgımı bilenler olmuştu.
eskiden de yazmıştım ama bir bilgi tazelemesi olsun. :)
falaniyethakkaniyet olmasi gerekiyor isminin (uzun ve karisik geliyor adamın ismi her seferinde), hayatımda çok önem verdigim bir konunun olumsuz sonuclanmasiyla yasadigim bir hüsran vardı. içimden bir ses bana ne diyorsa bu adam da aynılarını "sen de bunu hissediyorsun" diye anlatmıştı. öngörme veya tahmin olması zordu ama olacak dedigi seyler olmadi elbette.
yine o dönemin hemen öncesi ruhani ile uzun bir gecmisim var. kimdir, nedir bilmiyorum ama çok severdim yorumlarini. uzun uzun, satırlarca yazardı ve saatlerini alırdı bir yorumu yazmak. emek kokuyordu buram buram yorumları ve çok uzun vadeye dayali degildi fallari. kesin bir agizla konusmazdi her zaman. o yüzden anlık olarak fikirlerime çok yardimi olmuştu, beni bir noktaya manipüle etmemisti diyeyim. sonrasında vefk yaptirmistim kendisine sinav ve benzeri konular icin. vefki kaybettim ama kaybettikten sonra her sey birdenbire beklediğimden iyiye gidince o noktada güvenim sarsıldı "acaba yanlis bir sey mi vardi?" diye. vefkin cuzdanimda oldugu süreclerde bekledigimin aksi çok şey yaşadım vefki yaptirdigim konuyla ilgili. belki de tesadüftür bilemiyorum...
ALGI'yı cok severdim. o da emek verirdi ama sanirim çok fazla duygu ve dusunce katardi. tespitleri kesinlikle dogruydu ama olacak dedikleri olmadi. bu uclu suan nerede, ne yapıyor bilmiyorum. :) ayni insan olmadıklarindan emin oldugum üc farklı kisi sadece, bir de istemeden beklentilerimden dolayi bir fal bagi kurdugum insanlardi. ruhani o zamanlarda (4-5 yil kadar önce) 50 kredi idi. o zaman verdigime deger gibi geliyordu ama dönüp bakınca üzülüyorum biraz. üstelik ekonomik bir özgürlügüm yoktu.

bu üc falci ve olay hayatımın en zor noktasında yasandi ve sonrasında gerek iş, gerek aşk konusunda fal atmamaya karar verdim. motivasyon, enerji olsun diye arada gönderdigim fallar var su kisilere;
kaderablaa bir yil olmamis göndereli. gecmisi ve fikirlerimi bilmis. olacak dedigi cok da bir sey yok zaten niyetimden dolayi.
kaderablaa yla ayni zamanlarda arzubaciya göndermisim. onda niyetimde ufak bir farklılık var ve biraz ondan ilerlemis ama bildigi seyler olmus. gelecegi biraz fazla uzun gelecek olarak ele aldigi icin, yasayip görecegiz diyorum. :)
papatyadanhayaller, egumus, kumralkadin daha cok promosyon fallari gibi olmus hatta ikinci şahsın bot oldugunu dusunmeme neden olacak kadar anlamsiz bir yorumu var. :)

eski hesabıma ulaşabilsem çok fazla şey bulacagim, tellwenin eskileri çok güzeldi! ama hatirlamiyorum birkacinin ismini. insan ister istemez abisi/ablasi gibi görüyordu verdikleri emek ve içten samimiyetten dolayı.
artık yorumcu olmak, para kazanmak, kopyala yapistir yapmak, her isin içinden kolayca sıyrılmak cok kolay. güvenilmemesi gereken bir platform olmus tellwe. eskiler geri dönse yine zor isinirim.

kısacasıııııı paranizi biriktirin kızlar. hayat olacagina varıyor, bilmenin bir avantajini göremedim. :)

Arkadaşlar yeşilçingeneye fal attığınızda bi konu hakkında mesela ,tekrar aynı konuda baktırdığınızda öncekinden farklı yorumladığı oluyor mu yani hiç çeliştiği olur mu kendiyle?

Arkadaşlar yeşilçingeneye fal attığınızda bi konu hakkında mesela ,tekrar aynı konuda baktırdığınızda öncekinden farklı yorumladığı oluyor mu yani hiç çeliştiği olur mu kendiyle?
bende hic olmadı hep paralel yorumlar yaptı oncekilerle, herhalde her ay baktırıyorumdur ona genelde hep aynı gidiyor

kızlar son 41 kredim kalmış tellwe de artık baktırmak istemiyorum... kime atsam? allah aşkına reklamcılar yazmasın anlıyoruz zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…