- 1 Aralık 2020
- 5
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.521
anladımmm bende medyumfırat ı buldum ona attım bıde mufte dıye bırıne attım mufte anı bıldı gelecegı artık kısmet medyumfırat ıade etteskiden falsepetindeydim hep ama yeni yeni binnaza geçtim tamamen. arada da telweye bakıyorum çünkü fiyatlar daha uygun geliyor açıkçası. Deneyimlerim ise maca3, medyumfırat ve arog'u denedim. 3üde fena değildi..bakalım çıkacak mı çünkü verdikleri vade daha gelmedi
Canım keşke yüklemeden önce sorsaydın boşa paran gitmezdi. Yine iyi sayılabilecek yeşilcingene tabi bakarsa birde benim ara ara baktırdığım taraca vardı ama oda iyice bıraktı galiba yada instagrama falan geçti. Bunların her dediği de çıkmıyor ama benim tellwe de iki tane güvendiğim falcı hani işlerini düzgün yapıyorlar diye düşünüyorum. Birde elifsucan var oda fena değil, sahtekar değil en azından diğerleri gibi.selam kızlar bende bıkac kez baktırdım tellwe de sımdıde cok baktırasım var kredımı yukledım ama kımlere atsam bılemedım onerılerınızı beklıyorum dedıklerınıze gore atıcam :*
Vallahi yorumlarına aldandım birazda :/ yesılcıngeneye attım puf oda ıade ettı merak edıyodum aslında onu oncekı yorumlardada yazılanlardan ısmını duydum baya taracaya coook eskıden baktırmıstım 1 tane dedıgı sey cıkmamıstı snavla alakalı ama onun dısında nokta atısları ıyıydı bayanın elıfsucan a bı bakayım hemennn :)Canım keşke yüklemeden önce sorsaydın boşa paran gitmezdi. Yine iyi sayılabilecek yeşilcingene tabi bakarsa birde benim ara ara baktırdığım taraca vardı ama oda iyice bıraktı galiba yada instagrama falan geçti. Bunların her dediği de çıkmıyor ama benim tellwe de iki tane güvendiğim falcı hani işlerini düzgün yapıyorlar diye düşünüyorum. Birde elifsucan var oda fena değil, sahtekar değil en azından diğerleri gibi.
Tellwe çok sahtekar falcı dolu ve daha da arttı bu sayı. Buraya gelip kendi reklamını yapan, 2-3 tane farklı isimlerle aynı falcı olan
kız agnora yine mi geldin senanladımmm bende medyumfırat ı buldum ona attım bıde mufte dıye bırıne attım mufte anı bıldı gelecegı artık kısmet medyumfırat ıade ettelımde kaldı bakıyem bakalım kımın yorumu ıyıyse artık ona atayım barı ıyıyse yazarım buraya
sız kımsınız bılemıyorum ama benım amacım adam gıbı fal baktırmak.Emınım kı sıtede asıl falcı sızsınız! barı ısım verınde sıze de fal atıp deneyeyımkız agnora yine mi geldin sen
O yine değil mi? Ben öyle hissettim.
Bana da öyle geldi de daha önce Kazen abiler kızmıştı eğer öyle olduğunu düşünüyorsanız polemik yapmayın şikayet edin sadece diye, o yüzden yazmadımO yine değil mi? Ben öyle hissettim.
Canim bende kralıceyildizini merak ediyorum baktırdın m
Şart gönderdi geri çektim başkasına yolladım:)Canim bende kralıceyildizini merak ediyorum baktırdın mi?
bu yorumun ardından geldiğine göre bazı savunmalar ve iyi gösterme çabaları, tespitiniz dogru demektir. bu detay var. :) burayi surekli takip ediyor. insanları saf mı zannediyorlar anlamıyorum.Mufte ile agnora da aynı kisi sanirim
Böyle bi yorumla geldiğinize göre bu zamana kadar dedikleri çıkan falcı varsa, bizimle paylaşırsınız diye düşünüyorum:)bu yorumun ardından geldiğine göre bazı savunmalar ve iyi gösterme çabaları, tespitiniz dogru demektir. bu detay var. :) burayi surekli takip ediyor. insanları saf mı zannediyorlar anlamıyorum.
hayir isinin hakkını verse anlarım. birkaç hesap açmak demek "benim derdim para" demek. önünüzü kesecek bir seyler olsa keşke, yazik!
ben uzun suredir fal baktirmiyorum, tellweyi tamamen bırakmış durumdayım. darısı beklediginiz beklemediğiniz tüm hoş haberlerle sizin basınıza olsun kızlar. :) gördügünüz gibi malum şahıs gibi insanların bulunduğu bir platform olmus durumda tellwe sadece.
ısrarı olan, basarili bir isim görürsem belki bir ara ugrarim. ufacık bir ihtimal. :)
Onu bende merak ediyorum bir ara arzubacıyı da deniyimBu arada arzubaci var ona baktiran var mi? baktirdiysaniz memnun kaldiniz mi?
dedikleri şaşırtıcı derecede cikan kimseye rastlamadım ama ben fal gönderiyorsam belirsizlikten de ote hayatimda biseyler kötü gidiyodur...ben anlatmadan düsüncelerimi gören ve neleri hissedip, nelere odaklandıgımı bilenler olmuştu.Böyle bi yorumla geldiğinize göre bu zamana kadar dedikleri çıkan falcı varsa, bizimle paylaşırsınız diye düşünüyorum:)
bende hic olmadı hep paralel yorumlar yaptı oncekilerle, herhalde her ay baktırıyorumdur ona genelde hep aynı gidiyorArkadaşlar yeşilçingeneye fal attığınızda bi konu hakkında mesela ,tekrar aynı konuda baktırdığınızda öncekinden farklı yorumladığı oluyor mu yani hiç çeliştiği olur mu kendiyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?