- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.561
Ben beğenmiştim genelde dediği gibi ilerledi olaylarCERENUNKAHVESINI DENEYEN VARMI YADA FALLARI CIKIYORMU DIGER SAYFADA OVDULER BAKTIRDIM BANA VASAT GELDI
Merhaba ben tellwe de Birsen67 ve yağmuradam baktırdım çok memnunum gerçek falcı Ve verdikleri tarihler isimler ÇIKIYOR tavsiye ederim kızlarAranızda baktırıp da memnun olan var mı tellwe.com'da?
Fiyatlar çok daha ucuz diğer sitelere göre.
Sizi 3 hayırla geri yolluyoruz. Bi dahaki sezona daha iyi hazırlanır tekrar gelirsiniz, alıştık nasılsa kapımız açıkMerhaba ben tellwe de Birsen67 ve yağmuradam baktırdım çok memnunum gerçek falcı Ve verdikleri tarihler isimler ÇIKIYOR tavsiye ederim kızlar
Bana da aşırı pembe yorum yapmıştı. Şimdi tekrar okudum hiçbir söylediğini yaşamamışımGandalfa baktıran yok mu söyledikleri çıkacak mı çok merak ediyorum. Çok olumsuz bir faldı.
Yağmuradam mı? Sakız falı gibiydi. Kimseye tavsiye etmiyorum ben hatta karalistemde bile olabilirMerhaba ben tellwe de Birsen67 ve yağmuradam baktırdım çok memnunum gerçek falcı Ve verdikleri tarihler isimler ÇIKIYOR tavsiye ederim kızlar
Anladım teşekkür ederimBana da aşırı pembe yorum yapmıştı. Şimdi tekrar okudum hiçbir söylediğini yaşamamışım
Sultanhanıma 4 ay önce baktırmışım. O zamanlar sorduğum adamla ilgili geri dönüş gördü fakat hiçbir şey olmadı. İş konusunda Eylül ekim demiş. Eylül ayında oldu. Başka biri çıkacak demiş çıkmadı harf vermiş tutmadıSultanhanim ya da falcidervis e baktiran var mi?
Benim de cok az kredim kalmisti 5, 10 kredi birilerine baktirayim dedim bilemedim kime atsam.Sultanhanıma 4 ay önce baktırmışım. O zamanlar sorduğum adamla ilgili geri dönüş gördü fakat hiçbir şey olmadı. İş konusunda Eylül ekim demiş. Eylül ayında oldu. Başka biri çıkacak demiş çıkmadı harf vermiş tutmadı
Tellwede hiçbiri 5 krediyi bile haketmiyor :)Benim de cok az kredim kalmisti 5, 10 kredi birilerine baktirayim dedim bilemedim kime atsam.
Ben hep 5 kredi ile baktırıyorum yeni gelen falcılara. Bir tane baktırmıştım aslında güzel bakmıştı ama aynı falları gönderiyormuş uyardılar burada.Benim de cok az kredim kalmisti 5, 10 kredi birilerine baktirayim dedim bilemedim kime atsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?