tellwe.com'da bakılan fallar!

Merhaba ben tellwe de Birsen67 ve yağmuradam baktırdım çok memnunum gerçek falcı Ve verdikleri tarihler isimler ÇIKIYOR tavsiye ederim kızlar
Sizi 3 hayırla geri yolluyoruz. Bi dahaki sezona daha iyi hazırlanır tekrar gelirsiniz, alıştık nasılsa kapımız açık

Kızlar merhaba, elifsucan mı merkür kedisi mi daha iyi sizce? İkisine de baktırdım ikisi de farklı şeyler söyledi. Baktıran varsa lütfen söyleyebilir mi

Birsen 67 nin birçok hesabi var! Eskiden de takip etmistim farkli hesaplarini kapatip yeniden üyelik aldi. Kendi fotolarini kullaniyor asil hesaplarinda... diger hesaplarinda foto yok ama coklu hesaplari var...

Benim de cok az kredim kalmisti 5, 10 kredi birilerine baktirayim dedim bilemedim kime atsam.

Elifsucan
geçmiş ve geleceği karıştırdığı gibi iki karakter ile ilgili olacakları da karıştırıyor olabilir mi? Çünkü 2 kişi ile ilgili biriyle ilgili anlattığı şeyler diğer kişiyle olmaya başladı,

Benim de cok az kredim kalmisti 5, 10 kredi birilerine baktirayim dedim bilemedim kime atsam.
Ben hep 5 kredi ile baktırıyorum yeni gelen falcılara. Bir tane baktırmıştım aslında güzel bakmıştı ama aynı falları gönderiyormuş uyardılar burada.
En son 5 TL'lik efsunhanım diye birine baktırdım fena değil gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…