- 14 Aralık 2020
- 86
- 515
- 13
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.541
memnun kaldığınız biri olursa bana da önerir misinizben de yıldızname baktırmak istiyorum, tavsiye edebileceginiz biri var mı
tabii oneririmmemnun kaldığınız biri olursa bana da önerir misiniz
Aytence falsepetinde bakıyor şu antabii oneririmdaha once aytenceye yıldızname baktırmıstım cok begenmistim ve bir sene gecince sok edecek seyler yasadım ne dediyse oldu, ama su an kendisi bakmıyormus sistemde olmayacakmıs bir sure
aaa öyle mi hemen orada yıldızname baktırayım o zaman, o baya iyiydi cok memnun kalmıstım ben asırıAytence falsepetinde bakıyor şu an
Aynı kişi
ben kahvesini hic begenmemistim, benimle pek alakası olmayan bir fal gondermisti üstünkörü, ama yıldıznamesi güzeldi baya, gecen sene baktırmıstım söylediği seyler hep tutmus. cok sasırdım yaniAytence gecmiste okurken cok mantikli buldugum bir yorum yapmisti bana ama cikmadi maalesef. Ben kahve atmistim.
sag ol canım yazdım ben sana ozeldenredvelvetcake fal sepetinden baktırırsan haber ver canım sonucları ben de eski tellwe falcılarından geysuya gönderdim cevap bekliyorum bilgilendiririm seni
Ben memnun kaldım dediklerinden çıkanlar oldu o yüzden merak ettim beğenen var mı başka diyeben de elifsucan merak ediyorum memnun kaldınız mı acaba?
Ben de ilk fali cikmisti onemli bir konu detayiyla anlatti ve olumsuz olacagini bildi maalesef zaten hep olumsuzlar cikar :/ Diger fallarinda ciktigi kisimlar da oldu tamamen senaryo fali da oldu... Hisleri var sanirim ama tam oturtamiyor ve her zaman ayni degil sanirim bazen de gecmis gelecek karisiyor bircok kisinin deneyimledigi gibi...
Denenebilecek falcılardan biri elifsucan. Ama bana dedikleri çıkmadıBen memnun kaldım dediklerinden çıkanlar oldu o yüzden merak ettim beğenen var mı başka diye
AA seslı mı baktı kı bende baktırmıstım ona begenmıstım aslında bılemedım :/ elıfsucan a baktırdım bıde ben gecen gunlerde malesef tutturamadı bana da pek bısı sorulara odaklı kestırme maleserf kı bı faldı bnmkıde :/
anladımmm bende medyumfırat ı buldum ona attım bıde mufte dıye bırıne attım mufte anı bıldı gelecegı artık kısmet medyumfırat ıade ettelımde kaldı bakıyem bakalım kımın yorumu ıyıyse artık ona atayım barı ıyıyse yazarım buraya
falsepetindekiyle aynı kişiymiş sanırım o. ben kahve baktırdım memnun kaldım çıkar mı çıkmaz mı bilememtabii oneririmdaha once aytenceye yıldızname baktırmıstım cok begenmistim ve bir sene gecince sok edecek seyler yasadım ne dediyse oldu, ama su an kendisi bakmıyormus sistemde olmayacakmıs bir sure
ben de yeni baktırdım bugun ve begenmedim, tellwedeki ile söyledikleriyle cok celisti, ve cok edebiyat yapmıs cumleyi uzatmak icin, aynı kelimeleri söylemis durmus dondürmüs hepfalsepetindekiyle aynı kişiymiş sanırım o. ben kahve baktırdım memnun kaldım çıkar mı çıkmaz mı bilemem
baktıran bazı arkadaşlar bepğenmemiş
Ben baktırdım çok sallama falı bide şu falıma da gel şuna bakalım bu falımada gel buna bakalım diyor tamamen işi gücü para ve patladı bndeMerhaba arkadaşlar telwe de mevlidenura hocaya fal baktiran var mı ?? Memnun kaldınız mı baktirip ?
Bence bu iki kişinin bir çok falcı üyeliği var tamamen his olarak söylüyorum. Medyumcetin'e ben baktırdım, arkadaşımda baktırmış. Zaten daha önce yazmıştım dediklerinin bir tanesi bile çıkmadı, arkadaşımın da ha keza öyle.Kızlar selam. Gerçekten dedikleri çıkan bir falcı önerir misiniz. Uygun fiyatlı pahalı farketmez. İyi baksın yeter. Sezgiselguclere ya da medyumcetine göndermek istiyorum. Sizce sezgiselgucler nasıl? Medyumcetinle bağlantısı olup olmamasını da umursamıyorum. Dedikleri çıkıyor mu. Kadının kendi profilinde yorumlar harften giydikleri kıyafetlere kadar biliyor gibi görünüyor. Birisi üzerimde gerçekten de sarı elbise var nasıl bildiniz yazmışamaaaa başka bi forumda da sakız falı demişler. Sizce nasıl kızlar. Ona göre atacağım. Başka önerilerinizi de bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?