tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben geysuya baktırdım ilk defa döktürmüş maşallah daha vadeleri gelmedi ama aşırı güzel anlatımı var

Mistikbirisiyim adlı bir kullanıcı var kızlar asla baktırmayın falları uydurmasyon asla anladığını düşünmüyorum iade istememe rağmen iade yapmadı kısacık bir fal yollamış. Kesinlikle iyi bir falcı olduğunu düşünmüyorum

ben memnun kalmıştım ama of

Elifsucan 2 kez BAKTIRDIM 1.güzeldi 2.falı rezalet anladım ki bir falcıya 1 den fazla baktirmayacaksin
Elifsucanin 2. Falı bende de çok ozensizdi. İlk falda dediği şeyleri tekrar etmiş. İlk falı az biraz çıkmıştı o yüzden 2. Ye gitmiştim ama hayal kırıklığı

Evet bana da öyle yaptı. Aynı şeyleri söylemesinin imkanı yok çünkü katina attim kartlar da farklıydı haliyle.
Birde resmen kartları açıklamış 1.kart şunu söylüyor 2.kart şunu söylüyor diye.bunu zaten bende google sorduğumda söylüyor kartın ters ve düz anlamını bana yaptığı yorumun aynısını kartların anlamına bakarak bende yaptım burada istediğimiz hani özel yetenekleri var ya..sözüm ona onu hissetmek
Kar

Şimdi elifsucanin sayfasına baktım benim yazdığım hiç olmamış bu defa çok alakasız bir faldı yorumum kaldırılmış..demek olumsuz yorumları ıstedikleri an siliyorlar hiç bir şekilde olumlu olanlara artık inanmam ben 10 tane olumsuzu sil o zaman 2 tane olumlu kal dikkat ediniz bazı falcılarda yorumcular arasında haftalar bazen aylar dahi oluyor demek o arada kileri silindiği için mesafeler böyle uzun oluyor yeni bunu anladım çünkü pek peşpeşe yorum olmuyor sırada 15 falı var bakıyorsun tek bir yorum var

Bana yakin gecmis ve anlik durumu, karsi tarafin dusuncesini inanilmaz bildi ama gelecek çikmadi maalesef :/
Yaa bana anlikta spesifik bir şey demedi aslında ama olumlu konuştu vade vermedi. Bir şey olunca adım gelecek dedi. Çok uzatmamis falı. Çıkar umarım genelde olumlu mu konuşuyor?

Yaa bana anlikta spesifik bir şey demedi aslında ama olumlu konuştu vade vermedi. Bir şey olunca adım gelecek dedi. Çok uzatmamis falı. Çıkar umarım genelde olumlu mu konuşuyor?
Genelde nasil konusur bilmiyorum. Ben 2 yildan fazla oldu baktirali ve sadece bir defa gittim. Gelecek cikmayinca tekrar gitmedim, ve de ayni falciya ikinci defa pek gitmiyorum cunku kimi begensem ikincide sacmaliyor ve bir onceki faldan hakkimda az cok bilgisi oluyor ...
Burada aratin, hakkinda eski yorumlar vardi, ben eskiyse aratiyorum burada.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…