- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.801
Bana şuana kadar bakan en kötü falcılardan biri. Yani verdiğim paraya göre. Ne iş ilişki durumu ikisi de dediğinin tam tersi çıktı. Sonra başka bir şey söyledi oda çıkmadı. Beni 2 sene önce Ağustos ayında evlendirdi mesela :)Medyum çetin kesinlikle çıkıyor
Elifsucan günlerce bekletir mi böyle bugün 2.gün hala aynı sayıda bakmamış henüz fallar a yaniBende elifsu can a baktırdım küçük bir dediği çıktı. iş için dedikleri çıkacak mı bekliyorum. Normale yazılı kısa bakıyordu. Bu sefer sesli 10 dk fal bakmış bana
Benimkine aynı gün bakmıştı . Zaten falda idi bende atmıştım. Yorumlamıştı.Elifsucan günlerce bekletir mi böyle bugün 2.gün hala aynı sayıda bakmamış henüz fallar a yani
Moralinizi bozmak istemem ama bende gelecek odaklı çıktı falıMerhaba. Ben Tellwe de Elifsucan’a aşkla ilgili bakım yaptırdım. Anda ve geçmişte fena değil biliyor bayağı ama, gelecek odaklı çıkıyor mu? Çok olumsuzdu moralimi bozdu.
Bir de yesilcingene falıma bakmadı. Sinir oldum,bir daha yollamam hayatta. Baska tellwede kimi tavsiye edersiniz?
Kesinlikle uzak dur. Boşuna o kadar para vermeMedyumçetine baktıran var mı aranızda? Nasıl acaba merak ettim
Hoşgeldin 15 Mart tarihli bir mesajlı üye.Medyum çetin kesinlikle çıkıyor
Çoklu hesap olduğu konuşuldu burada hatta benimde görüşüm bu yöndeMerhaba, banu yılmazdan memnun kalan var mı?
Ona da baktırdım ama uyumsuz ne hikmetse hiçbir şey bilemedi, ayrıca üslubunu da hiç sevmemiştimUyumsuza bakanlar da yazabilir zaten aynı kişi diyorlar sanırım
Teşekkür ederim.Ona da baktırdım ama uyumsuz ne hikmetse hiçbir şey bilemedi, ayrıca üslubunu da hiç sevmemiştim
Rica ederimTeşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?