tellwe.com'da bakılan fallar!

Merhaba. Ben Tellwe de Elifsucan’a aşkla ilgili bakım yaptırdım. Anda ve geçmişte fena değil biliyor bayağı ama, gelecek odaklı çıkıyor mu? Çok olumsuzdu moralimi bozdu.
Bir de yesilcingene falıma bakmadı. Sinir oldum,bir daha yollamam hayatta. Baska tellwede kimi tavsiye edersiniz?

Medyum çetin kesinlikle çıkıyor
Bana şuana kadar bakan en kötü falcılardan biri. Yani verdiğim paraya göre. Ne iş ilişki durumu ikisi de dediğinin tam tersi çıktı. Sonra başka bir şey söyledi oda çıkmadı. Beni 2 sene önce Ağustos ayında evlendirdi mesela :)

Ciddi şekilde şüphelendiğim bir falcı özellikle yorumlara bakıp fal baktırıyorlar.

Bende elifsu can a baktırdım küçük bir dediği çıktı. iş için dedikleri çıkacak mı bekliyorum. Normale yazılı kısa bakıyordu. Bu sefer sesli 10 dk fal bakmış bana
Elifsucan günlerce bekletir mi böyle bugün 2.gün hala aynı sayıda bakmamış henüz fallar a yani

Moralinizi bozmak istemem ama bende gelecek odaklı çıktı falı

Merhaba, banu yılmazdan memnun kalan var mı?
Çoklu hesap olduğu konuşuldu burada hatta benimde görüşüm bu yönde
Bayağı yorum almıştım geçmişte kendisinden. Çok kısa bakardı, neredeyse 5 satır falan yazardı ama net konuşurdu. Verdiği tarihler, harfler çıktı hep. Sürekli canlı fala çağırdığı için gitmedim bir daha kendisine. Son yorum tarihim 4 yıl öncedir heralde, hala aynı mı bilmem

kızlar topiği aktif takipteyim uyarı amaçlı yazıyorum medyumnevale isimli bir falcı var yorumları güzel ve kredisi de düşük olduğu için katina atmak gafletinde bulundum, sırada o kadar kişi vardı saatlerce bekledim saatler sonra mesaj kısmından nezaketten yoksun çocukça tavırlarla konuşmaya başladı şok oldum ayrıldığım eski sevgilimi sormuştum sadece.. hemen falı çektim böyle ukalalara verecek üç kuruşum yok

Karsı tarafın düsünceleri konusunda hata payı az olan birisi lazım. Kimi tavsiye edersiniz ? Gelecek falan onemli degil

Biryolunvar sitesi üzerinde Serkantek baktiran iliski durumlarinda nasildir yorumlari, yesilcingene ile tezat bir sey soyledide.

Merhaba elifsucanin fallarini begeniyorum . Guzel ama gecmiş gelecek karisiyor sanirim ve kisiler mi karisiyor bilgisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…