- 20 Haziran 2021
- 13
- 12
- 3
- 24
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.841
Bende geçen sene baktırdım banada toz pembe konuştu herşeyde.merhaba medyum cetine ben de baktırdım ve gercekten full olumsuz konuştu dedikleri çıktı mı yoksa sallamış mı
canı öyle istemiş..anlamsız yani bende başka account aÇtım dedim tertemiz yeni kişi bikaç kişiyede baktırdım hatta olumsuz bir durum yok onu bile geri çevirmiş enerjim uyuşmadı diye..yani açıkcası canı istersee gibi bir durum..
merhaba benim 50 kredim var önerebileceginiz biri var mı yesilcingene reddediyorHoşgeldin 15 Mart tarihli bir mesajlı üye.
Ben ona daha burada çıktı diyen görmedim ama tellwe sayfasında isime kadar biliyor :)Evet cetinin dedigi cıkmadı gercekten neredeyse baristik cünkü sormak istedigim su an 50 kredim var en iyi hangisine baktırabilirim her dedigi tutan biri biliyor musunuz
önerebileceginiz falcı var mı elifsucan ve taraca arasında gidip geliyorum amaBen ona daha burada çıktı diyen görmedim ama tellwe sayfasında isime kadar biliyor :)
Merhaba, elifsucan iyi değil bence. Memnun olanları da olabilir tabi.önerebileceginiz falcı var mı elifsucan ve taraca arasında gidip geliyorum ama
merhaba ben agnora baktırdım 5 dakika ses göndermiş hep aynı şeyleri söylüyor genel olarak elifsucan baktırdım şu anki zamanı gerçekten bildiTellwe Agnora nasıl acaba. Baktıran var mı?
kötü bir falcı baktırmaPsisikhatuna baktıran var mı? Çok önemli benim için de baktıran varsa yazabilir mi?
Ben elifsucandan çok memnunum. Bana çıkan çok şeyi oldu. Şimdi taracayı merak ediyorum da kararsız kaldım. Baktırırsanız yazar mısınız?önerebileceginiz falcı var mı elifsucan ve taraca arasında gidip geliyorum ama
Gözünüz aydın hiç şaşırmadım elifsucanin cikmasinaDün itibariyle elifsucan, zeyder ve Rezzan ablanın dediği şey oldu. Diğer konuda zeyder ve elifsucan farklı şeyler söyledi. Onun daha üç haftası falan var. Hangisinin bildiğini yazarım gerçekleşince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?