- 15 Nisan 2020
- 571
- 591
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.001
petunya kim acaba yazdım adı çıkmadı amaMaca3, petunya Simay tekin bunlara baktırdım memnun kaldım kızlar
Dedikleri ciktimison derece iyiii çok ilgili
Falcı Sema Rehber bir de falcı ismihan diğerlerini denedim yaramaz .biryolunvar da yorumcu tavsiyeniz var mı? İndirim var %50
Sema rehber dedikleri cikiyirmuFalcı Sema Rehber bir de falcı ismihan diğerlerini denedim yaramaz .
himmetnur cikiyor mu?biryolunvar da yorumcu tavsiyeniz var mı? İndirim var %50
Sezgiselruh diye aratırsanız çıkar sanıyorumpetunya kim acaba yazdım adı çıkmadı ama
Nerdeki ronanŞoktayım ronana fal atmıştım hepsi çıkmış nasıl oldu bu :)
İki haftada bütün falı mi çıktı maşallahTellwe de baktırmışım tam olarak 2 hafta önce yaZıyor canlı kahve baktırmışım
Yeni gördüm canım. Evet oldu. Beklediğim diğer konu hakkında sadece elifsucan bildi.Gelişme oldu mu canım
Sevindim adınızaYeni gördüm canım. Evet oldu. Beklediğim diğer konu hakkında sadece elifsucan bildi.
İstediğim bişey değildi ama olsunSevindim adınıza
Kötü olmuş ama elifsucan doğru yönlendirmis siziİstediğim bişey değildi ama olsun
Evet kesinlikle,benim de geçmişte yaşadığım olayları gelecekte olacak şeklinde yorumlamıştı.Merhaba. Elifsucana fal gönderdim . İki kişiden bahsetmiş karşıma çıkacak. Ama tam tarifteki kişilere uyan iki kişi gecen yıl bu dönemde zaten karşıma çıkmıştı. Geçmiş ve gelecek onda karışıyor mu. Böyle bi durum yasayanvar mı
teşekkürler. hatta direk aynısı yani birebir ayrıntı vererek tarif etti. tekrar aynı şeylerimi yaşıycam diye panik yaptım:)Evet kesinlikle,benim de geçmişte yaşadığım olayları gelecekte olacak şeklinde yorumlamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?