tellwe.com'da bakılan fallar!

Bana da aynısını demişti, diğer kişi hayatımdayken tanışacakmışım bu kişiyle. Memnun kalmadım tabii ki çünkü ilk falında bahsettiği kişiyle tanışmadım, vadesi geçti. 2. falında yine biriyle tanıştırdı.

Ya bir bende mi dediği gibi ilerliyor herşey vade çok az çıkmazsa yazacağım bende..birde aile yada yakın çevre biriyle tanıştıracak dedi istemeyeceksin duygu olmayacak sende dedi şuan tamda bu noktadayım..hem ailemin tanıdığı hem de iş yerinden arkadaşlarımın önerdiği birisi ama sıcak bakamıyorum maalesef..aklım gidende

Yalnız değilsiniz çıkan çok var. Aslında şaşırdığımız biraz da bu, aynı anda hem bu kadar insan epey memnunken bazılarımıza alakasız baştan savma şeyler söylenmesi. Üstelik birbirinin aynısı yorumlar; kalabalık ortam, kamu çalışanı, hayatımızdaki insan varken tanışıyor olmamız vs. Giden hayırlısıysa inşallah döner diyorum sizin için

kızlar jeyan siteye dönmüş son falını alalı aylar olmuş ama gün içi aktif görünüyor atsam mı bilemedim. var mı kendisinden memnun kalan

binevs isimli falcıya baktıran var mı? bir de gulfemm, maviyakamoz, villrose isimli falcılara baktırdım ama ilginçti falları bu kişilere baktırıp memnun kalan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…