tellwe.com'da bakılan fallar!

teşekkürler. hatta direk aynısı yani birebir ayrıntı vererek tarif etti. tekrar aynı şeylerimi yaşıycam diye panik yaptım:)
İlk falını çok beğenmiştim,evet daha önce de söyleyenler oluyordu bunu,o yüzden çok ciddiye almadım.Bir kaç kez fal attım,fallar hep birbirinin tekrarı gibi oldu ama çıkan,şaşkınlık ile karşıladığım bir ayrıntı olmadı.

Evet ben daha önce yaşamıştım geçmişi gelecek gibi söylediği olmuştu

Elifsucan ın ilk baktırdığım falında bahsettiği kişiyi ne geçmişte ne de gelecekte tanımadım. Gelecekte diyorum çünkü vadesi geçti 4 ay kadar. Geçenlerde dayanamayıp yine baktırdım, anda biliyor gibi geliyor ama aslında sorudan tahminde bulunuyor gibi yani öyle aman aman bi tespit göremedim. Ve yine beni biriyle tanıştırdı geleceğe yönelik, çıkacağını sanmıyorum.

Ben de 3 kere baktirmistim başta biliyor gibi gelmişti gerçekten. ama son attığım fal farklı bir hesaptandi aynı senaryoyu bı kaç şey değiştirerek söylemiş mesela ilk falında bu adam seni seviyor öylesine biri değilsin onun için demişti son falında bu adam seninle cinsellik için konuşmaya başlamış dedi. Sonraki kısımlar aynı hep aynı, biriyle ilişkisi olacak bitecek sana donecek vs....İnandiriciligini yitirdi benim için daha baktırmam.

elifsucan bana da barışacağımızı söyledi ama barışmadık

KahinFevzi adlı falcıya 20 krediye katina attım bugün. arkadaşlar sakın diyorum uzak durun bana bi kendi ismimle hitap etmiş bi başkasının ismini söylemiş desteğe yazdım iade verdiler düpedüz copy paste fal bu. bari isimlerin yerini değiştirmeyi becerseydi bari saflığıma gelir beş yıldız verirdim çok sinirleniyorum şöyle milleti aptal yerine koyanlara ya

ONLAR 'a fal baktıran var mı? Uzun zamandır dikkatimi çekiyor. Fal sayısıda oldukça az ama

Son düzenleme:
Malesef tellwe bu konuda çok zayıf. Gerçekten kopyala yapıştır yapan çok falcı var. Sitenin buna dair bir önlemi de yok aynı falcı fal bakmaya devam ediyor.

Malesef tellwe bu konuda çok zayıf. Gerçekten kopyala yapıştır yapan çok falcı var. Sitenin buna dair bir önlemi de yok aynı falcı fal bakmaya devam ediyor.
evet ben özellikle kendisine müdahele edilmesini istemiştim kredimin iade edilmesini değil:) çorba bi şekilde kaynıyor yöneticilerin umrunda değil tabi

evet ben özellikle kendisine müdahele edilmesini istemiştim kredimin iade edilmesini değil:) çorba bi şekilde kaynıyor yöneticilerin umrunda değil tabi
Kaç tane falcıyı yönetime şikayet ettim hatırlamıyorum.Hesapları kapansa bile yeni hesap açıp devam ediyorlar.Denetleme namına birşey yok Tellwe'de.

kızlarrrrr :) bir süre önce Elifsucanı konuşmuşsunuz, ben kendisine yeni baktırmaya başladım bende bildiği durumlar oldu şuan onun dediği gibi ilerliyor herşey olumsuz bir yorum almıştım.

instagramdan göreceksin bir şekilde öğreneceksin dedi, konuştuğum kişi instagramdan eklediği kişiyle birlikte şuan. itiraf ettirdim zorla sonrada ağzıma geleni saydım diyebilirim. çünkü iki gün önce benle görüşmüştü, sonra bir anda soğukluk falan olunca sürekli takipleşip takipleşmeyi bıraktığu kız dikkatimi çekti. hiçte yanılmadım..bu kişi oydu. şehir dışı olayını bildi. iletişimimi bildi. ayrılık yaşayacağımı bildi. kavga edeceksiniz dedi. iki kere fal attım keşke biraz ara verseydim diye düşünüyorum. çünkü ikinci falı attığımda beklerken yorumu birinci falda dediği instagram olayını, kavgayı yaşarken buldum kendimi. bakalım sonuç ne olacak ..

Gerçekten enerjisi tutan çok Elifsucan la ama bende hiç yani o kadar genel geçerdi ki yorumları. Bir de geçiştirir gibi sürekli kalabalık ortama gireceksin biriyle tanışacaksın kamuda çalışıyor bu kişi filan diye klasik falcı ağzı. Halbuki size ne kadar detaylı konuşmuş. Keşke olumlu gelişmeler yaşansaydı da onları bilseydi ama en azından yol gösterici olmuş. Tellwe de beni tatmin eden yorumcu olmadı zaten hiç, yeşilçingene de bakmıyor bana o yüzden tellwe den uzaklaştım epey.

sonraki falım yıldızname idi bakalım onda durum ne olacak eğer onun dediği gibi olursa yine yazarım. o adam olmayacak demişti. hayırlısı artık ayrılığı bekliyorum... heh birde şirket avukatlığını yapıyoruz değmeyin keyfime bir tane işini bile yapmayacağım iş için bile sakın arama dedim o kadar net :)

Merhabalar ;elifsu can hanım bana da aynı şeyi sanırım söylemiş kamuda çalışan biri ile 3 aylık süreçte eski beyfendi hayatında iken vs demiş memnun kalmış mıydınız aklımı bulandırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…