- 15 Nisan 2020
- 571
- 591
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.321
ben hiç beğenmedimArkadaşlar oliviateller a baktıran oldu mu?
Canım ben başka hesaptan baktırdım geçmişteki şeyleri bilme gibi bir şey yoktu bende ama tutarliydi sakiz falı gibi değildi sorularımı da cevaplamistiBaltarots a ben de baktırdım ben de beğendim, söylemediğim detayları bilmiş amaa tellwede eski falları görme durumu nedir bilemiyorum önceki fallarımda bahsettiğim şeyler çünkü bildikleri.
Sorumun cevabından ziyade tavsiye vermiş onu yapmasa daha iyiydi.
Bu arada medyumpetek e de baktırdım. Onun bildiği çok belirgin bişey yoktu ama sorumu cevaplamış o yeterli gibi tabii dediği gibi mi olur beklemek lazım. Vade de vermemiş. Ayrıca herkese bakmıyormuş o yüzden sıra uzuyor sanırım.
Aa o zaman isabetli bakmış gerçekten hisli biri diye düşünüyorum ben de.Canım ben başka hesaptan baktırdım geçmişteki şeyleri bilme gibi bir şey yoktu bende ama tutarliydi sakiz falı gibi değildi sorularımı da cevaplamisti
Ben de baktırdım tamamen benden alakasız bir yorumduAlioth un falı çıkan çıkmayan var mı fazla yorum göremedim
Elifsucan en çok duyduğum isimlerden biriydi yolladım ilk fal çok alakasızdı bir şans daha vereyim dedim de yok yani belki de enerjimiz uyuşmadı onunlaelifsucan bana da ikinci falından itibaren öyle oldu
Yesilcingeneyi ben beğendim galiba ya olumsuzu çarptı biraz yüzüme ama güzeldi bence genel olarakYesilcingene adlı kişiye baktırdım, niye bu kadar övülmüş ki anlayamadımUpuzun bir yazı ama zaten ilk paragraf bilmem ne şeyi anlatmış hesaplama falan. Geri kalan kısmı benim sorularım ile birleştirip ortaya bir yorum dökmüş resmen. Ne nokta atışı ne bir şey. Ortada söylediği gibi durumlar da yok. Bu arada karakter analizi için de erkek arkadaşım ile attığım resimden yola çıkarak yorumladığı çok ortadaydı. Sert mizaçlı birisi çünkü dışarıdan. Böyle bundan yola çıkmış atmış da atmış. Medyumcetine de baktırdım. Eh işte diyelim. Ama yesilcingene kadar atıp tutmamış. Bildiği noktalar olmuştu. Denenebilir medyumcetin. Gaipten sesler adlı kişiye de baktırdım ondan da memnun kalmadım. Epey atmış tutmuş o da. Elle tutulur yanları yok yani. Elifsucan da fiyasko. 8 dakikalık yorum herkese söylenebilecek şeylerden oluşuyordu. Ve ses inanılmaz derecede kötüydü. Dinlerken sinirlerimi bozdu. Tellwe önermem ya ben şahsen. Profesyonel olduklarını düşünmüyorum. Elifsucan zaten herkese aynı şeyi söylüyormuş.
Evet kesinlikle medyumpetek'e baktıran olursa detay paylaşsın lütfen bende çok merak ediyorumBen 2 kez fal gönderdim sonra geri çektim çünkü çok uzun sıra var gerçekten ve çok bekletiyor ama ben de merak ediyorum. Baktırırsanız yorumunuzu bekliyorum ben de :)
Demet8888 i denedim, evet çoook pembeci gerçekten. Anda bildiği şeyler oldu ama ocak sonu gibi bir vadesi var bekleyip yorum yaparsam daha iyi olur.Arkadaşlar bu arada Demet8888 ve ArzuBacı'ya fal gönderen oldu mu? Hep olumlu yorumları Demet8888in biraz pembeci gibi geliyor ücreti de çok fazla baktıran varsa yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim
Bana dedikleri çıktı olumsuz söyledikleri çıkmadı olumlu olanlar çıktı genellikleRonan ın dediklerinden çıkan veya çıkmayan var mı? Genel olarak olumlu mu konuşur yoksa olumsuz mu acaba?
Evet ya duvar yorumlarından falan anlaşılıyor zaten. Haberdar edin lütfennDemet8888 i denedim, evet çoook pembeci gerçekten. Anda bildiği şeyler oldu ama ocak sonu gibi bir vadesi var bekleyip yorum yaparsam daha iyi olur.
Ben çok memnun kaldım en son 1 ay önce baktırmıştım. 2 haftalık bir süre vermişti ve gerçekten de verdiği tarihten tam iki hafta sonra dediği oldu hislerinin gerçekten kuvvetli olduğunu düşünüyorumArkadaşlar oliviateller a baktıran oldu mu?
Medyumpetek de var listemdeEvet kesinlikle medyumpetek'e baktıran olursa detay paylaşsın lütfen bende çok merak ediyorum
Fiyatı da çok iyi artmadan baktırmak gerekiyor aslındaMedyumpetek de var listemde
Dün de demiştim çok şaşırtacak detaylar bildi diyemem, yani yorumlardaki gibi bunu da nasıl bildi bee demedim.
Yine de durumun akışına uygun bir yorumdu, vade veremediğini ama çok yakın bir zamanda olmasa da beklediğim şeyin gerçekleşeceğini söyledi. Sorumu cevaplamış oldu yani.
Ay inşallah bana da öyle olurBana dedikleri çıktı olumsuz söyledikleri çıkmadı olumlu olanlar çıktı genellikle
Ne zamandır düştünüz bu batağa bilmiyorum ama hazır içindeyken baltarots u da deneyin bence baktırmadıysanızFiyatı da çok iyi artmadan baktırmak gerekiyor aslında
Valla son 1 yıldır kötü durumdayımNe zamandır düştünüz bu batağa bilmiyorum ama hazır içindeyken baltarots u da deneyin bence baktırmadıysanız
Ben baktırdım asırı pembe ama cok da nokta atışı ve ayrıntı bildiği seyler olmus, anda tespitleri dogru hisleri kuvvetli biri bence ama tatlı bir insan yani hep guzel iyi seyler söylemis. çıkarsa yazarım ama sanmıyorumArkadaşlar bu arada Demet8888 ve ArzuBacı'ya fal gönderen oldu mu? Hep olumlu yorumları Demet8888in biraz pembeci gibi geliyor ücreti de çok fazla baktıran varsa yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?