tellwe.com'da bakılan fallar!

İyi hissetmek için baktırılabilir o zaman

Ne zamandır düştünüz bu batağa bilmiyorum ama hazır içindeyken baltarots u da deneyin bence baktırmadıysanız
Baltarotu da denedim ilk defa olumsuz yorum aldım şaşırdım açıkçası birşey olsun kafasında değilim ama beni düşünmemesi imkansız yani bilemiyorum o yüzden ne denir ne denmez.

Falcı Mars’a baktırıp dediklerini yaşayan var mı acaba ?bi kaç aydır burda adı geçen herkese baktırdım nerdeyse

Ben yeni bi ilişkideyim yani anlattığı kadar kötü bir durumda değilim o yüzden bilemiyorum o şahıs da eski sevgilim anlattığı gibi olduğunu sanmıyorum inşan malını bilmez mi

Bende burada adı geçen herkese baktırdım ama ne yazık ki çıkan oldu diyemeyeceğim ilk işimle ilgili baktırdım sonra aşk va diye sürdü gitti sonrasında da öyle oldu ama iki konuşmada olumlu olumsuz denilen birşey yaşamadım herşey olduğu gibi kaldı fala inanma falsız kalma demişler falla dönseydi dünya ooo

Yüzde yüz bilmeleri imkansız zaten anlık terapi gibi görmek lazım her şey çıksaydı devam etmezdik baktırmaya zaten

Ben yeni bi ilişkideyim yani anlattığı kadar kötü bir durumda değilim o yüzden bilemiyorum o şahıs da eski sevgilim anlattığı gibi olduğunu sanmıyorum inşan malını bilmez mi
Haklısın tabii ki o kişiyi sen tanıyorsun, sen yaşıyorsun olayları. O yüzden tutarlı gelmediyse üstünde durma bile bence.

Yüzde yüz bilmeleri imkansız zaten anlık terapi gibi görmek lazım her şey çıksaydı devam etmezdik baktırmaya zaten
Yok ya bende tutarlı bi yanı olmadı sadece yani bayağıda baktırdım ne olumsuz ne olumlu 0 aksiyon olumluları buradakı arkadaş gibi motive gibi okuyorum olumsuzları da bekliyorum ama öylede olmadı yani neyse adı üstünde fal

Arkadaşlar bu arada Demet8888 ve ArzuBacı'ya fal gönderen oldu mu? Hep olumlu yorumları Demet8888in biraz pembeci gibi geliyor ücreti de çok fazla baktıran varsa yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim
Ben baktırmıştım, samimi ve tatlı biri. Çok uzun da bakıyor ama gelecek adına "Her şey çok güzel olacak" ve "2022 size çok iyi gelecek" temalı bir faldı. Bana baya bi pembe geldi :) Verdiği vadede gelecek dediği iş haberi gelmedi. Aşkla ilgili o kişi arayacak görüşeceksiniz dedi ve aramadı.

Arkadaşlar oliviateller a baktıran oldu mu?
Tellwede sürekli baktırdığım tek falcı. Enerjimiz mi uyuştu bilmiyorum, dediklerini yaşıyorum genelde. En çok sevdiğim yanı olumsuzsa direkt olumsuz diyor, boşa ümit vermiyor. Nadir de olsa enerjilerin değiştiği oluyor tabi ki. Ancak genel olarak sürekli gidip danışırım, hislerine güvendiğim biri. Bazen çok geç bakabiliyor ama beklemeniz gerekebilir.

Ronan ın dediklerinden çıkan veya çıkmayan var mı? Genel olarak olumlu mu konuşur yoksa olumsuz mu acaba?

Bana baktığı fal olumluydu ama cıkan bir sey olmadı henüz. 3 vade dedi ama 8 de olabılır dedi. O yuzden bır sey diyemiyorum, ama cok begendım cok ozenlıydı guzel baktı.

Kızlar aslında herkese sormuş olayım fal atarken konuyu tam olarak nasıl ifade ediyorsunuz? Özetliyor musunuz? Ya da sadece ayrıldım şu kadar zaman oldu vs. mi diyorsunuz? Doğum tarihlerini veriyor musunuz? Bazen burçtan yürüyorlar öyle yapınca çünkü.

Ben ayrıldım erkek arkadaşımdan ama yeni de tanıştığım biri var. Normal bir arkadaşlık içinde olsak da ben kendisini biraz yakından tanımak istiyorum o da bana ilgili farkındayım. Şimdi ben hem erkek arkadaşımla, ruh haliyle ilgili birşeyler söylesin, yorumlasın istiyorum hem de yeni kişiyle ilgili. Sizce bunu nasıl sormalıyım? Benden aldığı bilgilerle sakız gibi falı uzatıp bana göndermesinler istiyorum.

Merhabalar, ben doğum tarihi ve burç bilgisi yazmıyorum. Burç yorumu da hiç sevmem falda, kolaya kaçmışlar gibi oluyor. Genelde ismini yazıyorum. Spesifik bir durum varsa çok kısa belirtip sonra bir kaç soru soruyorum :) Örneğin, "Bir süre önce erkek arkadaşımla ayrıldık. İsmi ... Bana karşı duygu ve düşünceleri nedir? Adımı ve tekrar ilişkimiz olur mu?" gibi yazıyorum. Çok detay verince dediğiniz gibi duruma uygun hikaye yazanlar olabiliyor.

Yazdığınız cümleler güzel aslında direkt gönderebilirsiniz bence. Ama tavsiyem sadece "o da bana ilgili farkındayım" kısmı yerine "onun da bana olan duygu ve düşüncelerini merak ediyorum" diyebilirsiniz. Erkek arkadaşınızla ilgili soruları da istediğiniz gibi sorabilirsiniz. Sevgiler

Son düzenleme:
Canım selam ne baktiriyorsun kahve mi Tarot mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…