- 12 Ocak 2022
- 231
- 249
- 18
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.341
İyi hissetmek için baktırılabilir o zamanBen baktırdım asırı pembe ama cok da nokta atışı ve ayrıntı bildiği seyler olmus, anda tespitleri dogru hisleri kuvvetli biri bence ama tatlı bir insan yani hep guzel iyi seyler söylemis. çıkarsa yazarım ama sanmıyorumama arada acıp acıp okuyorum mutlu olmak ıcın
Baltarotu da denedim ilk defa olumsuz yorum aldım şaşırdım açıkçası birşey olsun kafasında değilim ama beni düşünmemesi imkansız yani bilemiyorum o yüzden ne denir ne denmez.Ne zamandır düştünüz bu batağa bilmiyorum ama hazır içindeyken baltarots u da deneyin bence baktırmadıysanız
Evet ama o kadar para verilir mi bilemedimİyi hissetmek için baktırılabilir o zaman
Arkadaşlar bu arada Demet8888 ve ArzuBacı'ya fal gönderen oldu mu? Hep olumlu yorumları Demet8888in biraz pembeci gibi geliyor ücreti de çok fazla baktıran varsa yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim
Bana yorumu da olumsuzdu ama olayları bildi epey o yüzden beğendim mantıklı buldum söylediklerini.Baltarotu da denedim ilk defa olumsuz yorum aldım şaşırdım açıkçası birşey olsun kafasında değilim ama beni düşünmemesi imkansız yani bilemiyorum o yüzden ne denir ne denmez.
Baltaroth için yazdım bu AradaBende denedim kısa bakmış ama ruh halimi bilmiş olumluydu sonucu epey çıkacak mı acaba
Yüzde yüz bilmeleri imkansız zaten anlık terapi gibi görmek lazım her şey çıksaydı devam etmezdik baktırmaya zatenBende burada adı geçen herkese baktırdım ama ne yazık ki çıkan oldu diyemeyeceğim ilk işimle ilgili baktırdım sonra aşk va diye sürdü gitti sonrasında da öyle oldu ama iki konuşmada olumlu olumsuz denilen birşey yaşamadım herşey olduğu gibi kaldı fala inanma falsız kalma demişler falla dönseydi dünya ooo
Haklısın tabii ki o kişiyi sen tanıyorsun, sen yaşıyorsun olayları. O yüzden tutarlı gelmediyse üstünde durma bile bence.Ben yeni bi ilişkideyim yani anlattığı kadar kötü bir durumda değilim o yüzden bilemiyorum o şahıs da eski sevgilim anlattığı gibi olduğunu sanmıyorum inşan malını bilmez mi
Yok ya bende tutarlı bi yanı olmadı sadece yani bayağıda baktırdım ne olumsuz ne olumlu 0 aksiyon olumluları buradakı arkadaş gibi motive gibi okuyorum olumsuzları da bekliyorum ama öylede olmadı yani neyse adı üstünde falYüzde yüz bilmeleri imkansız zaten anlık terapi gibi görmek lazım her şey çıksaydı devam etmezdik baktırmaya zaten
Ben baktırmıştım, samimi ve tatlı biri. Çok uzun da bakıyor ama gelecek adına "Her şey çok güzel olacak" ve "2022 size çok iyi gelecek" temalı bir faldı. Bana baya bi pembe geldi :) Verdiği vadede gelecek dediği iş haberi gelmedi. Aşkla ilgili o kişi arayacak görüşeceksiniz dedi ve aramadı.Arkadaşlar bu arada Demet8888 ve ArzuBacı'ya fal gönderen oldu mu? Hep olumlu yorumları Demet8888in biraz pembeci gibi geliyor ücreti de çok fazla baktıran varsa yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim
Tellwede sürekli baktırdığım tek falcı. Enerjimiz mi uyuştu bilmiyorum, dediklerini yaşıyorum genelde. En çok sevdiğim yanı olumsuzsa direkt olumsuz diyor, boşa ümit vermiyor. Nadir de olsa enerjilerin değiştiği oluyor tabi ki. Ancak genel olarak sürekli gidip danışırım, hislerine güvendiğim biri. Bazen çok geç bakabiliyor ama beklemeniz gerekebilir.Arkadaşlar oliviateller a baktıran oldu mu?
Ronan ın dediklerinden çıkan veya çıkmayan var mı? Genel olarak olumlu mu konuşur yoksa olumsuz mu acaba?
Bana baktığı fal olumluydu ama cıkan bir sey olmadı henüz. 3 vade dedi ama 8 de olabılır dedi. O yuzden bır sey diyemiyorum, ama cok begendım cok ozenlıydı guzel baktı.
Baltarots a ben de baktırdım ben de beğendim, söylemediğim detayları bilmiş amaa tellwede eski falları görme durumu nedir bilemiyorum önceki fallarımda bahsettiğim şeyler çünkü bildikleri.
Sorumun cevabından ziyade tavsiye vermiş onu yapmasa daha iyiydi.
Bu arada medyumpetek e de baktırdım. Onun bildiği çok belirgin bişey yoktu ama sorumu cevaplamış o yeterli gibi tabii dediği gibi mi olur beklemek lazım. Vade de vermemiş. Ayrıca herkese bakmıyormuş o yüzden sıra uzuyor sanırım.
Ben çok memnun kaldım en son 1 ay önce baktırmıştım. 2 haftalık bir süre vermişti ve gerçekten de verdiği tarihten tam iki hafta sonra dediği oldu hislerinin gerçekten kuvvetli olduğunu düşünüyorum
Merhabalar, ben doğum tarihi ve burç bilgisi yazmıyorum. Burç yorumu da hiç sevmem falda, kolaya kaçmışlar gibi oluyor. Genelde ismini yazıyorum. Spesifik bir durum varsa çok kısa belirtip sonra bir kaç soru soruyorum :) Örneğin, "Bir süre önce erkek arkadaşımla ayrıldık. İsmi ... Bana karşı duygu ve düşünceleri nedir? Adımı ve tekrar ilişkimiz olur mu?" gibi yazıyorum. Çok detay verince dediğiniz gibi duruma uygun hikaye yazanlar olabiliyor.Kızlar aslında herkese sormuş olayım fal atarken konuyu tam olarak nasıl ifade ediyorsunuz? Özetliyor musunuz? Ya da sadece ayrıldım şu kadar zaman oldu vs. mi diyorsunuz? Doğum tarihlerini veriyor musunuz? Bazen burçtan yürüyorlar öyle yapınca çünkü.
Ben ayrıldım erkek arkadaşımdan ama yeni de tanıştığım biri var. Normal bir arkadaşlık içinde olsak da ben kendisini biraz yakından tanımak istiyorum o da bana ilgili farkındayım. Şimdi ben hem erkek arkadaşımla, ruh haliyle ilgili birşeyler söylesin, yorumlasın istiyorum hem de yeni kişiyle ilgili. Sizce bunu nasıl sormalıyım? Benden aldığı bilgilerle sakız gibi falı uzatıp bana göndermesinler istiyorum.
Canım selam ne baktiriyorsun kahve mi Tarot muTellwede sürekli baktırdığım tek falcı. Enerjimiz mi uyuştu bilmiyorum, dediklerini yaşıyorum genelde. En çok sevdiğim yanı olumsuzsa direkt olumsuz diyor, boşa ümit vermiyor. Nadir de olsa enerjilerin değiştiği oluyor tabi ki. Ancak genel olarak sürekli gidip danışırım, hislerine güvendiğim biri. Bazen çok geç bakabiliyor ama beklemeniz gerekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?