- 16 Kasım 2021
- 342
- 325
- 23
- 27
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.281
Aaa öyle mi ben de baktırayım o zaman, sağol :)kahve falı baktırdım söylediklerini hala yaşıyorum
Baktirdinmi efsuna?Aaa öyle mi ben de baktırayım o zaman, sağol :)
cevap geldi mii merak ettimEfsun Zengine yolladim bekliyorum
Evet cok begendim, bildi gecmisi detay vermedim eski sevgilimin harflerini ve eski sevgilisiyle baristigini söyledi.cevap geldi mii merak ettim
Ve öylede oldu gercekten baristilar yaniEvet cok begendim, bildi gecmisi detay vermedim eski sevgilimin harflerini ve eski sevgilisiyle baristigini söyledi.
maşallah formunu kaybetmemis efsunVe öylede oldu gercekten baristilar yani
Efsun zengin nerede fal bakıyor?maşallah formunu kaybetmemis efsun
fal sepetiEfsun zengin nerede fal bakıyor?
Hangi faldan baktırdınız?Efsun Zengine yolladim bekliyorum
Ayy hala baktırmadım ne atayım? hangisinde en iyisiBaktirdinmi efsuna?
Bende geçen haftalarda baktırdım Ronana. Baya detaylı baktı bana da.. bazı söylediği şeyleri teyit etme imkanım olmadığından doğru olup olmadığını bilmiyorumBurda yazılanların üstüne ben ronana da baktırdım çok beğendim bayağa detaylı bakmış ve sonradan sorduğum ek soruya da bayağa detaylı cevap vermiş. Ona baktırıp da çıkan var mı?
Bana baktığı fal olumluydu ama cıkan bir sey olmadı henüz. 3 vade dedi ama 8 de olabılır dedi. O yuzden bır sey diyemiyorum, ama cok begendım cok ozenlıydı guzel baktı.Ronan ın dediklerinden çıkan veya çıkmayan var mı? Genel olarak olumlu mu konuşur yoksa olumsuz mu acaba?
Bana aşırı olumsuz konuştu… Sorduğum kişiyi yerin dibine soktu resmenRonan ın dediklerinden çıkan veya çıkmayan var mı? Genel olarak olumlu mu konuşur yoksa olumsuz mu acaba?
Tamam bekliyorumBana aşırı olumsuz konuştu… Sorduğum kişiyi yerin dibine soktu resmenverdiği vadeler için biraz beklemem lazım. Eğer çıkarsa burdan yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?