tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlaar bu ay içinde baktırdığım fal sayısının sanırım haddi hesabı yok. Genelde fal sepetinde baktırdım her yorumcuyu denedim birkaç kişi dışında. Tellwe de denedim tabiki. Yesilcingene gereksiz yere övülmüş. Anlık olarak bahsettiği şekilde değildi erkek arkadaşım ile durum. Yani tam tersini anlattı aslında öyle söyleyebilirim. Hiç şaşırtan noktalar da yoktu sorular üzerinden gidilmiş. Asla önermiyorum anlatılanlar gibi değilmiş parama yazık oldu. Falsepetinde kesinlikle an, geçmiş ve erkek arkadaşımın bilinçaltına bana söylediği kelimelere kadar Duygu Aura oldu. Onca kişi arasından en doğru tespiti o yaptı. Tavsiye ederim kızlar. Su falı baktırmıştım ben 2 kez kendisine. Onun dışında Önerebileceğim fal sepetinde Alaca Pera, Samantha Grey, Nilgün Mert, Gökçe Aksoy, Gökhan Keskin ve Kader Papatya var. Her şey gönlünüzce olsun

Burda yazılanların üstüne ben ronana da baktırdım çok beğendim bayağa detaylı bakmış ve sonradan sorduğum ek soruya da bayağa detaylı cevap vermiş. Ona baktırıp da çıkan var mı?

Burda yazılanların üstüne ben ronana da baktırdım çok beğendim bayağa detaylı bakmış ve sonradan sorduğum ek soruya da bayağa detaylı cevap vermiş. Ona baktırıp da çıkan var mı?
Bende geçen haftalarda baktırdım Ronana. Baya detaylı baktı bana da.. bazı söylediği şeyleri teyit etme imkanım olmadığından doğru olup olmadığını bilmiyorum 2 ay kadar bir beklemedeyim o zaman net olup olmadığını söyleyebilirim..

Ronan ın dediklerinden çıkan veya çıkmayan var mı? Genel olarak olumlu mu konuşur yoksa olumsuz mu acaba?
Bana baktığı fal olumluydu ama cıkan bir sey olmadı henüz. 3 vade dedi ama 8 de olabılır dedi. O yuzden bır sey diyemiyorum, ama cok begendım cok ozenlıydı guzel baktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…