- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.301
Evet ben de özenli bakmasını çok sevdim gerçekten herkes öyle yapmıyorBana baktığı fal olumluydu ama cıkan bir sey olmadı henüz. 3 vade dedi ama 8 de olabılır dedi. O yuzden bır sey diyemiyorum, ama cok begendım cok ozenlıydı guzel baktı.
Bence de öyle, yesılcingene ve demet8888 de öyleEvet ben de özenli bakmasını çok sevdim gerçekten herkes öyle yapmıyor
gerçekten haklısınızYesilcingene adlı kişiye baktırdım, niye bu kadar övülmüş ki anlayamadımUpuzun bir yazı ama zaten ilk paragraf bilmem ne şeyi anlatmış hesaplama falan. Geri kalan kısmı benim sorularım ile birleştirip ortaya bir yorum dökmüş resmen. Ne nokta atışı ne bir şey. Ortada söylediği gibi durumlar da yok. Bu arada karakter analizi için de erkek arkadaşım ile attığım resimden yola çıkarak yorumladığı çok ortadaydı. Sert mizaçlı birisi çünkü dışarıdan. Böyle bundan yola çıkmış atmış da atmış. Medyumcetine de baktırdım. Eh işte diyelim. Ama yesilcingene kadar atıp tutmamış. Bildiği noktalar olmuştu. Denenebilir medyumcetin. Gaipten sesler adlı kişiye de baktırdım ondan da memnun kalmadım. Epey atmış tutmuş o da. Elle tutulur yanları yok yani. Elifsucan da fiyasko. 8 dakikalık yorum herkese söylenebilecek şeylerden oluşuyordu. Ve ses inanılmaz derecede kötüydü. Dinlerken sinirlerimi bozdu. Tellwe önermem ya ben şahsen. Profesyonel olduklarını düşünmüyorum. Elifsucan zaten herkese aynı şeyi söylüyormuş.
Bana baktı ama ben pek memnun kalmadım sorularım farklı duyduklarım farklıydı daha çok akıl verme gibiydi akıl herkeste mevcutAlioth un falı çıkan çıkmayan var mı fazla yorum göremedim
Şu akıl verme olayını hiç sevmiyorum ben de ya son dönemde moda bütün falcılar aynısı yapıyor nerdeyseBana baktı ama ben pek memnun kalmadım sorularım farklı duyduklarım farklıydı daha çok akıl verme gibiydi akıl herkeste mevcut
Evet bem diyorum ki adam beni seviyor mu söyle böyle kendini çok yıpratmışsın hasta olursun ben zaten ne halde olduğumu biliyorum ki o kadar perişan halde değilim o kadar kötü olsam zaten peşinden giderim fala neden sarayım amaç kafa dağıtmak zaten hislerini dinlemek bu ama nerede işteŞu akıl verme olayını hiç sevmiyorum ben de ya son dönemde moda bütün falcılar aynısı yapıyor nerdeyse
Ben elifsucanla zeyder i o yüzden seviyorum tavsiye mininum her dedikleri olmasa da süreç hep onların dediği gibi ilerliyor bendeEvet bem diyorum ki adam beni seviyor mu söyle böyle kendini çok yıpratmışsın hasta olursun ben zaten ne halde olduğumu biliyorum ki o kadar perişan halde değilim o kadar kötü olsam zaten peşinden giderim fala neden sarayım amaç kafa dağıtmak zaten hislerini dinlemek bu ama nerede işte
Ben de onu soracaktım.Baktırdım ama şüphelenmedim değil,ufak çaplı hayatımı anlattı.Eşimin adını falan söyledi.Muhtemelen başka bir hesaptan daha önce fal baktırmış olabilirim kendisine.hanımlar medyumpetek isimli falcıya baktıran var mı onu çok denemek istiyorum bu ara sırası biterse allahımın izniyle
yok artık... olabilir mi böyle bişey acabaBen de onu soracaktım.Baktırdım ama şüphelenmedim değil,ufak çaplı hayatımı anlattı.Eşimin adını falan söyledi.Muhtemelen başka bir hesaptan daha önce fal baktırmış olabilirim kendisine.
Yorumlara baktım,çoğu kişi aynı şeyleri söylemiş.Tellwe'de herşey olabilir.Ne yazık ki güvenlik konusunda zayıf bir site.Yeni bir hesap açıp göndermeyi deneyebilirsiniz.Eğer gönderirseniz bilgilendirme yapabilir misiniz?yok artık... olabilir mi böyle bişey acaba
aslında çoğu kişinin bu şekilde geri dönüş yapması bana güven verdi gibiYorumlara baktım,çoğu kişi aynı şeyleri söylemiş.Tellwe'de herşey olabilir.Ne yazık ki güvenlik konusunda zayıf bir site.Yeni bir hesap açıp göndermeyi deneyebilirsiniz.Eğer gönderirseniz bilgilendirme yapabilir misiniz?
elifsucan bana da ikinci falından itibaren öyle olduSon zamanlarda Elifsucan'a fal baktıran oldu mu? Uzun zamandır sadece Elifsucan'a baktırıyorum, bana falları en tutarlı gelen oydu. Bi 10-15 gündür baktırcam, zaman aşımı oluyor vs. derken geçen gün baktırabildim en sonunda. Ne sorumla alakası var, ne güncel yaşadığım olaylarla. Sorum tamamen sosyal ve iş hayatımla ilgili yaşadığım şeyler olmasına rağmen fal tamamen sevgili durumuyla alakalıydı ve işin komik yani olmayan sevgilimi anlatmış. Çok hayal kırıklığına uğradım. Bir falcıyla uyuşunca ondan devam ediyordum ama atacak insan da kalmadı. Geçen senelerde falsepetinde Alex vardı, o da ortalardan kayboldu. Onun hakkında bilgisi olan var mı peki? Başka bi platformdaysa orada baktırmayı deneyeyim.
Ben 2 kez fal gönderdim sonra geri çektim çünkü çok uzun sıra var gerçekten ve çok bekletiyor ama ben de merak ediyorum. Baktırırsanız yorumunuzu bekliyorum ben de :)hanımlar medyumpetek isimli falcıya baktıran var mı onu çok denemek istiyorum bu ara sırası biterse allahımın izniyle
sabırla bekliyorummBen 2 kez fal gönderdim sonra geri çektim çünkü çok uzun sıra var gerçekten ve çok bekletiyor ama ben de merak ediyorum. Baktırırsanız yorumunuzu bekliyorum ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?