- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.381
Aynı durumdayım valla, alakasız şeyler çıkıyor sürekli. Asıl konuyla ilgili de olumsuzlar çıkıyor olumlular yerinde sayıyorİnş bi çok kişiye baktırdım ufak tefek şeyler çıkıyor asıl konuyu askıda hala.Enerjiden değildir umarım ya
Ben ilk falımda hiç beklemedim 10 dk içinde göndermişti hatta dedim bu faldan nolur apar topar gönderdi.Çok bekletmiyordur umarım
Anladım bakalım artık bekliyecem merak ettimBen ilk falımda hiç beklemedim 10 dk içinde göndermişti hatta dedim bu faldan nolur apar topar gönderdi.
Sonrakinde bekletti ertesi gün gönderdi.
Bir de biraz kısa bakıyor bilginiz olsun ortalama 6 dakika falan.
Aslında falcılarla ilgili yorum yaparken biraz temkinli olmaya karar vermiştim. Tellwede de birkaç kişiyi önermiştim sonra hiç beğenmedi baktıranlar bu konuda pek iyi değilim sanırımAnladım bakalım artık bekliyecem merak ettim
Almira göndermiş beğendim soruma net cvp vermiş diğer falcılarla paralel vadesini bekliyecem:)umarım çıkarAslında falcılarla ilgili yorum yaparken biraz temkinli olmaya karar vermiştim. Tellwede de birkaç kişiyi önermiştim sonra hiç beğenmedi baktıranlar bu konuda pek iyi değilim sanırım
Ama ben size sormuş olayım Tellwe de önerebileceğiniz biri var mı?
Bende korkuyorum isim yazmaya ama yazayım kaç yıl önce sardunya çıkmıştı, en son yeni olay için gene gittim mantıklıydı yorumu , Ronanı beğendim uzun bakıyor sonuç çıkmadı daha anlık iyiydi ,demet88 dediği bişey çıktı Anlık oda iyiydi,en son havadiss diye bi falcıya tarot baktırdım anlık iyiydi, baltarotsta fena değildi. Genelde burda adı geçenler sonuç beklemedeAslında falcılarla ilgili yorum yaparken biraz temkinli olmaya karar vermiştim. Tellwede de birkaç kişiyi önermiştim sonra hiç beğenmedi baktıranlar bu konuda pek iyi değilim sanırım
Ama ben size sormuş olayım Tellwe de önerebileceğiniz biri var mı?
Teşekkür ederimBende korkuyorum isim yazmaya ama yazayım kaç yıl önce sardunya çıkmıştı, en son yeni olay için gene gittim mantıklıydı yorumu , Ronanı beğendim uzun bakıyor sonuç çıkmadı daha anlık iyiydi ,demet88 dediği bişey çıktı Anlık oda iyiydi,en son havadiss diye bi falcıya tarot baktırdım anlık iyiydi, baltarotsta fena değildi. Genelde burda adı geçenler sonuç beklemede
Teşekkür ederimsardunya ve havadiss e baktırmadım diğerlerini denedim ben de. Zaten bir uçan bir kaçan kurtuluyor elimizden
bir yolun var sitesinde vade vermiş çıkarsa yazarımNerde bakiyor bu Almira
Durum dediğim gibi canım, birinin yarısı çıktı sonuç beklemede. Hatta şimdi baktım ben 3 kere baktırmışım ama diğeri bambaşka bir konuydu aşkla ilgili değildi o yüzden onu unutmuşumYani Almira cokmu iyi kizlar baktiriyimmi sizce?
Sanırım çevrimiçi de olsalar sormak gerekiyor o an bakıp bakamayacaklarını yoksa gönderiyoruz kalıyor öylece. Normalde de biraz geç bakıyormuş.Ben olivia ya dün gece attım bır gün geçti hala yok fal 2.sırada idi bugün bi girdi falda görünüyordu ama gecede 2.sıradaydım falda görünüyordu gene 2.sırada ve suan güniçiaktif görünüyor hala 2.sırada 2 gün sonra bakar heralde
Nasıl soruyoruz onuSanırım çevrimiçi de olsalar sormak gerekiyor o an bakıp bakamayacaklarını yoksa gönderiyoruz kalıyor öylece. Normalde de biraz geç bakıyormuş.
Duygu Aura, Akın Kurt, Melisa Donukuk, Filiz Çetin ve Derin Hisler. Bunlar aklımda kalmış ama neredeyse her falcıya fal baktırdım fal sepetinde. Beğenmediklerim de bi bu kadar var tabiiKimlerin vadesi tuttu acaba
Ayy allahim insallah duygu ve akin bendede tutar cok isterimmmmmDuygu Aura, Akın Kurt, Melisa Donukuk, Filiz Çetin ve Derin Hisler. Bunlar aklımda kalmış ama neredeyse her falcıya fal baktırdım fal sepetinde. Beğenmediklerim de bi bu kadar var tabii
Çevrimiçi olunca duvardan mesajla soranları görmüştüm. Onun dışında bir yol var mı bilmiyorum.Nasıl soruyoruz onu
Nasıl soruyoruz onu
Akın fos bendeAyy allahim insallah duygu ve akin bendede tutar cok isterimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?