- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.421
Arkadaşlar dün baktırdım ama fostavsiye etmem
Çok şaşırdım canım gerçekten çok spesifik bir şey bilmiş, epey başarılı ve hisli biri demek ki.
Bana gelen yorumu bu kadar spesifik bir detay içermiyordu, hatta olumlu olumsuz her şeyi söyler demeseler ne kadar da pembeci derdim. Benim vadem de 3 hafta, 1 haftası geçti sayılır.
Çok merak ediyordum ne zamandır iyi oldu yine de belki siz söyleseniz bile bir kaç ay sonra baktırırdım mutlakaBen onun bayağı bi kötü olduğunu duymuştum. Baktıracağınızı yazmışsınız ama geç gördüm uyarırdım görseydim :)
Ayy inanılmaz olay bende bir kaç kez baktırmıştım orda ama hiç yorum yapmamıştım sanırım. Evet dediğiniz gibi hep olumlu yorumlar var. Bende daha baktırmam orada. Tellwe ve Binnazdan çok memnunum şu an.Kızlar bu arada Fal sepeti deneyimlerim adlı başlık altına bir kaç fal deneyimimi detaylı şekilde yazdım (o başlıktan okuyabilirsiniz) ama hazır bu başlıktayken buraya da kısaca yazayım. Genelde Tellwe ve Binnaz ablada fal baktırıyordum ancak bir süredir Fal sepetinde de bir kaç fal baktırıyım dedim. Her fala 5 vermiş ve iyi yorum yapmış biriyim bunların hepsi sitede yayınlandı. Ancak bir tane fal çok kötüydü, sorularıma cevap bile vermemiş. 1 verdim ve yorumda belirttim. Ancak yayınlanmamış. Bu site bende güvenilirliğini yitirdi. Ben de diyorum neden herkesin puanları bu kadar yüksek, demek ki bundanmış. Çok iyi falcı olarak gözüken, altında gördüğümüz muhteşem yorumlardan bile şüpheliyim artık. O yüzden tekrar kullanmayacağım uygulamayı sildim.
Ben bildireceğimSonucu çok merak ediyorum mutlaka yazın olur mu :) Bana da sizin aksinize, anda olumlu bazı şeyleri söylese de, gelecek adına olumsuz konuşuyor hep. O kadar mı umutsuz vakayım acaba bilmiyorum :)) Olumsuz dediği şeyler gerçekten de olmuyor. Bir keresinde bir konuya olumlu olacak dedi çok şaşırdım, o olumlu dediği olmadı. Tekrar baktırdığımda şu an olumsuz görünüyor demişti, sonuç olarak olmadı evet. O konu iş görüşmemle ilgiliydi, birden fazla kişinin kararına bağlı olduğu için enerjiler değişebilir tabi bilmiyorum. Bir de kimse kahin değil her şeyi bilemez. Ama bildiği daha çok şey olduğu için bana güven veriyor. İçim sıkılınca veya bir değişiklik olduğu zaman gidip yorumunu alıyorum iyi geliyor.
Sonucu yazacağım mutlakaSonucu çok merak ediyorum mutlaka yazın olur mu :) Bana da sizin aksinize, anda olumlu bazı şeyleri söylese de, gelecek adına olumsuz konuşuyor hep. O kadar mı umutsuz vakayım acaba bilmiyorum :)) Olumsuz dediği şeyler gerçekten de olmuyor. Bir keresinde bir konuya olumlu olacak dedi çok şaşırdım, o olumlu dediği olmadı. Tekrar baktırdığımda şu an olumsuz görünüyor demişti, sonuç olarak olmadı evet. O konu iş görüşmemle ilgiliydi, birden fazla kişinin kararına bağlı olduğu için enerjiler değişebilir tabi bilmiyorum. Bir de kimse kahin değil her şeyi bilemez. Ama bildiği daha çok şey olduğu için bana güven veriyor. İçim sıkılınca veya bir değişiklik olduğu zaman gidip yorumunu alıyorum iyi geliyor.
Sonucu yazacağım mutlaka
Bana fazla detay da vermedi. Ayrılık kararı isabetli olmuş buna ihtiyacınız varmış, tekrar görüşeceksiniz canınızı hiç sıkmayın ve bana güvenin dedi. Güvenmeyi ne kadar çok istiyorum bir bilse
Enerjiler değiştiği için olayların akışı da değişiyor bu doğru, ben durumlar çok iyi olmasa da normal seyrinde giderken karşı tarafın bir hareketine takılıp ayrılık kararı verdim ve uyguladım mesela. Halbuki çoğunun dediği gibi ben böyle uzatıp dururdum konuyu ve bir yere bağlanmazdı enerjim hep o yöndeydi.
Çok teşekkürlerBen bildireceğim
Aynen o aşamaya gelene kadar nelere sabrettim ne şanslar verdim sonunda da biraz şaşırtayım dedim kendisiniTeşekkür ederimmSiz bana benziyorsunuz, ben de bir hareketine takılıp silmiştim her yerden Büyük ihtimalle ayrılık kararına kadar kendi içinizde ona çok şans vermişsinizdir :) Umarım tekrar görüşürsünüz ama tüm kalbimle diliyorum Ayrıca evet Olivia bana da o kadar çok spesifik şey bilemedi, mesela yukarıda yazan arkadaşın detayını bilmesine çok şaşırdım, onu bilmesi çok ilginç gerçekten.
Buna ben de çok şaşırdım. Ben de kahve gönderdim, zaten tarot konusunda kafam karışık online platformda uzaktan kart seçerken enerjiler nasıl oluyor diye o yüzden mümkün olduğunca kahve göndermeye çalışıyorum. Yine de uzak yakın demeden hisseden hissediyor demek ki.Çok teşekkürlerSizin için bildiği detay efsane yalnız çok şaşırdım. Ben hep kahve baktırıyorum siz tarot baktırmışsınız. Acaba tarotta daha mı iyi diye düşündüm şu an :))
Aynen o aşamaya gelene kadar nelere sabrettim ne şanslar verdim sonunda da biraz şaşırtayım dedim kendisinibazen böyle yapmak gerekiyor gerçekten de. Çok teşekkür ederim, sizin de istediğiniz dilediğiniz ne varsa en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah
Buna ben de çok şaşırdım. Ben de kahve gönderdim, zaten tarot konusunda kafam karışık online platformda uzaktan kart seçerken enerjiler nasıl oluyor diye o yüzden mümkün olduğunca kahve göndermeye çalışıyorum. Yine de uzak yakın demeden hisseden hissediyor demek ki.
Havadiss e baktırdım, sesli gönderiyormuş falları. Anlıkta iyiydi aslında epey yani yorum olarak tatmin ediciydi ama çoğu söylediği karşı tarafın düşünceleri olduğu için doğruluğunu teyit edemiyorum. Arada bazı cümleleri oldu benim yakın çevremin olaya bakışıyla ilgili, onları falan da bilmiş. Vade verdi çıkarsa yazarım mutlaka.
Ben yıllar önce rezzan ablaya çok övülüyor diye baktırıyım demiştim. O kadar kötüydü ki inanamadım ilk defa bir fal için iade istedim. Onda da yönetim yoo fal iyi gibi bir şey deyip iade vermemişti. Nerdeyse beni suçlayacak yani. Kime göre neye göre iyi?Falalemde zeydere baktırmıştım kredim kalmıstı rezzan ablaya baktırdım cöpe gitmesin bari diye, cöpe gitmekle aynı sey oldu diyebilirimbaya bos ve sureklı aynı seylerı söyleyen bir faldı, bence kadın da bakarken sıkılmıştır süre bitse de gitsem diye. Hep tavsiye, olabilir yapabılır dusunebilir. Ben daha iyi fal bakıyorum
Ben de sanırım bu yüzden yanlış seçiyorum yani ben öyle düşünüyorum yoksa o kadar kötü olamaz kartlarÇoook teşekkür ederimYa ben de aynıyım Zaten çok kararsızım kafam da karışık kesin tarot kartları dijitalde seçerken yanlış seçerim diye hiç tarot atmıyorum hep kahve ben de :) O zaman genel olarak Havadiss iyi gibi, peki kaç dk baktı falınıza
Ben çok oldu baktıralı Rezzan a, olumlu konuşmuştu ama çook uzun bir vade vermişti o da bu sıralarda bitti sanırım ya da bitmek üzeredir. Sizde baştan patlamış resmenFalalemde zeydere baktırmıştım kredim kalmıstı rezzan ablaya baktırdım cöpe gitmesin bari diye, cöpe gitmekle aynı sey oldu diyebilirimbaya bos ve sureklı aynı seylerı söyleyen bir faldı, bence kadın da bakarken sıkılmıştır süre bitse de gitsem diye. Hep tavsiye, olabilir yapabılır dusunebilir. Ben daha iyi fal bakıyorum
7.5 dk Tellwe için çok iyiBen de sanırım bu yüzden yanlış seçiyorum yani ben öyle düşünüyorum yoksa o kadar kötü olamaz kartlarolumlu kartlar hep ters geliyor, olumsuzlar düz. Sonuç kartı ise hep kötü
Havadiss 7 buçuk dakika bakmış. İyi gibi yani en azından özenmiş öyle söyleyebilirim, akıcı bir dille kendinden emin anlatıyor. Tabii sonuca da bakmak lazım.
sevindim beğenmenize ben önermiştim sanırımHavadiss e baktırdım, sesli gönderiyormuş falları. Anlıkta iyiydi aslında epey yani yorum olarak tatmin ediciydi ama çoğu söylediği karşı tarafın düşünceleri olduğu için doğruluğunu teyit edemiyorum. Arada bazı cümleleri oldu benim yakın çevremin olaya bakışıyla ilgili, onları falan da bilmiş. Vade verdi çıkarsa yazarım mutlaka.
Çok tatlısınız yaa7.5 dk Tellwe için çok iyi2-3 dk sesli bakanlar bile var ondan sordum. Yaa kıyamam Üzülmeyin hiç olumlu da olumsuz da çıkmayadabiliyor. Bana eskiden katinada hep alyans ve kalp çıkıyordu ama hiç öyle bir şey olmadı Havadissi not aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?