tellwe.com'da bakılan fallar!

Sonucu çok merak ediyorum mutlaka yazın olur mu :) Bana da sizin aksinize, anda olumlu bazı şeyleri söylese de, gelecek adına olumsuz konuşuyor hep. O kadar mı umutsuz vakayım acaba bilmiyorum :)) Olumsuz dediği şeyler gerçekten de olmuyor. Bir keresinde bir konuya olumlu olacak dedi çok şaşırdım, o olumlu dediği olmadı. Tekrar baktırdığımda şu an olumsuz görünüyor demişti, sonuç olarak olmadı evet. O konu iş görüşmemle ilgiliydi, birden fazla kişinin kararına bağlı olduğu için enerjiler değişebilir tabi bilmiyorum. Bir de kimse kahin değil her şeyi bilemez. Ama bildiği daha çok şey olduğu için bana güven veriyor. İçim sıkılınca veya bir değişiklik olduğu zaman gidip yorumunu alıyorum iyi geliyor.

Kızlar bu arada Fal sepeti deneyimlerim adlı başlık altına bir kaç fal deneyimimi detaylı şekilde yazdım (o başlıktan okuyabilirsiniz) ama hazır bu başlıktayken buraya da kısaca yazayım. Genelde Tellwe ve Binnaz ablada fal baktırıyordum ancak bir süredir Fal sepetinde de bir kaç fal baktırıyım dedim. Her fala 5 vermiş ve iyi yorum yapmış biriyim bunların hepsi sitede yayınlandı. Ancak bir tane fal çok kötüydü, sorularıma cevap bile vermemiş. 1 verdim ve yorumda belirttim. Ancak yayınlanmamış. Bu site bende güvenilirliğini yitirdi. Ben de diyorum neden herkesin puanları bu kadar yüksek, demek ki bundanmış. Çok iyi falcı olarak gözüken, altında gördüğümüz muhteşem yorumlardan bile şüpheliyim artık. O yüzden tekrar kullanmayacağım uygulamayı sildim.​

Ben onun bayağı bi kötü olduğunu duymuştum. Baktıracağınızı yazmışsınız ama geç gördüm uyarırdım görseydim :)
Çok merak ediyordum ne zamandır iyi oldu yine de belki siz söyleseniz bile bir kaç ay sonra baktırırdım mutlaka Denemeden kesinlikle akıllanmıyorum

Ayy inanılmaz olay bende bir kaç kez baktırmıştım orda ama hiç yorum yapmamıştım sanırım. Evet dediğiniz gibi hep olumlu yorumlar var. Bende daha baktırmam orada. Tellwe ve Binnazdan çok memnunum şu an.

Ben bildireceğim

Sonucu yazacağım mutlaka
Bana fazla detay da vermedi. Ayrılık kararı isabetli olmuş buna ihtiyacınız varmış, tekrar görüşeceksiniz canınızı hiç sıkmayın ve bana güvenin dedi. Güvenmeyi ne kadar çok istiyorum bir bilse
Enerjiler değiştiği için olayların akışı da değişiyor bu doğru, ben durumlar çok iyi olmasa da normal seyrinde giderken karşı tarafın bir hareketine takılıp ayrılık kararı verdim ve uyguladım mesela. Halbuki çoğunun dediği gibi ben böyle uzatıp dururdum konuyu ve bir yere bağlanmazdı enerjim hep o yöndeydi.

Teşekkür ederimm Siz bana benziyorsunuz, ben de bir hareketine takılıp silmiştim her yerden Büyük ihtimalle ayrılık kararına kadar kendi içinizde ona çok şans vermişsinizdir :) Umarım tekrar görüşürsünüz ama tüm kalbimle diliyorum Ayrıca evet Olivia bana da o kadar çok spesifik şey bilemedi, mesela yukarıda yazan arkadaşın detayını bilmesine çok şaşırdım, onu bilmesi çok ilginç gerçekten.

Aynen o aşamaya gelene kadar nelere sabrettim ne şanslar verdim sonunda da biraz şaşırtayım dedim kendisini bazen böyle yapmak gerekiyor gerçekten de. Çok teşekkür ederim, sizin de istediğiniz dilediğiniz ne varsa en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah

Çok teşekkürler Sizin için bildiği detay efsane yalnız çok şaşırdım. Ben hep kahve baktırıyorum siz tarot baktırmışsınız. Acaba tarotta daha mı iyi diye düşündüm şu an :))
Buna ben de çok şaşırdım. Ben de kahve gönderdim, zaten tarot konusunda kafam karışık online platformda uzaktan kart seçerken enerjiler nasıl oluyor diye o yüzden mümkün olduğunca kahve göndermeye çalışıyorum. Yine de uzak yakın demeden hisseden hissediyor demek ki.

Havadiss e baktırdım, sesli gönderiyormuş falları. Anlıkta iyiydi aslında epey yani yorum olarak tatmin ediciydi ama çoğu söylediği karşı tarafın düşünceleri olduğu için doğruluğunu teyit edemiyorum. Arada bazı cümleleri oldu benim yakın çevremin olaya bakışıyla ilgili, onları falan da bilmiş. Vade verdi çıkarsa yazarım mutlaka.

Falalemde zeydere baktırmıştım kredim kalmıstı rezzan ablaya baktırdım cöpe gitmesin bari diye, cöpe gitmekle aynı sey oldu diyebilirim baya bos ve sureklı aynı seylerı söyleyen bir faldı, bence kadın da bakarken sıkılmıştır süre bitse de gitsem diye. Hep tavsiye, olabilir yapabılır dusunebilir. Ben daha iyi fal bakıyorum

Çoook teşekkür ederim Ya ben de aynıyım Zaten çok kararsızım kafam da karışık kesin tarot kartları dijitalde seçerken yanlış seçerim diye hiç tarot atmıyorum hep kahve ben de :) O zaman genel olarak Havadiss iyi gibi, peki kaç dk baktı falınıza

Ben yıllar önce rezzan ablaya çok övülüyor diye baktırıyım demiştim. O kadar kötüydü ki inanamadım ilk defa bir fal için iade istedim. Onda da yönetim yoo fal iyi gibi bir şey deyip iade vermemişti. Nerdeyse beni suçlayacak yani. Kime göre neye göre iyi? Çok kızmıştım, o gün bugündür baktırmıyorum o siteye

Ben de sanırım bu yüzden yanlış seçiyorum yani ben öyle düşünüyorum yoksa o kadar kötü olamaz kartlar olumlu kartlar hep ters geliyor, olumsuzlar düz. Sonuç kartı ise hep kötü
Havadiss 7 buçuk dakika bakmış. İyi gibi yani en azından özenmiş öyle söyleyebilirim, akıcı bir dille kendinden emin anlatıyor. Tabii sonuca da bakmak lazım.

Ben çok oldu baktıralı Rezzan a, olumlu konuşmuştu ama çook uzun bir vade vermişti o da bu sıralarda bitti sanırım ya da bitmek üzeredir. Sizde baştan patlamış resmen

7.5 dk Tellwe için çok iyi 2-3 dk sesli bakanlar bile var ondan sordum. Yaa kıyamam Üzülmeyin hiç olumlu da olumsuz da çıkmayadabiliyor. Bana eskiden katinada hep alyans ve kalp çıkıyordu ama hiç öyle bir şey olmadı Havadissi not aldım

sevindim beğenmenize ben önermiştim sanırım Banada aynı şekilde karşı tarafın düşüncelerini söylemişti anlık iyiydi umarım çıkar

Çok tatlısınız yaa
Evet fal sonuçta, biraz umutsuz biraz boşluktayız diye tutunmak istiyoruz da çok kaptırmamak lazım ne iyiye ne kötüye.
Her şey olacağına varıyor, önceden öğrenmemiz istenseydi dünyanın düzeni öyle kurulurdu diyorum bazen ama ruh halim müsaade etmiyor ne yazık ki bu fikre sürekli inanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…