- 4 Eylül 2017
- 479
- 225
- 103
- 25
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.401
Peki Duygu?Akın fos bende
Duygu auraya baktirmadim bilmiyorum ama duygu deniz de fos baya fosPeki Duygu?
Bana da öyle geliyor ya muhtemelen bir hesabı falan vardırBu arada Medyumpetekn yorumları gereksiz abartı değil mi? Sahte gibi geldi bana?
bazı falcıların duvar yorumu açık oradan soruyorum bendeÇevrimiçi olunca duvardan mesajla soranları görmüştüm. Onun dışında bir yol var mı bilmiyorum.
Çok şaşırdım canım gerçekten çok spesifik bir şey bilmiş, epey başarılı ve hisli biri demek ki.Kızlar olivia bakmış çok garip ki ben eski sevgilimi sordum ve bana kız arkadaşımın arkamdan konuştuğunu bu kişinin de sevgilimle arkadaş olduğunu söylemiş bunuda benim yakın zamanda öğrendiğimi gerçekten de 3 gün önce benim dost bildiğim bi kızın arkadaş demek istemiyorum arkamdan sakladığını öğrendim ve bunu nasıl bilebilirsin ki sadece eski sevgilimle ilgili bakım yaptırmışım çok şaşırdım bunu bilmesine bunu bana Esma abla demişti oda diğer konudan bulduğum abla telefonda sesli bakıyor bi koz var arada ikili oynuyor öğreneceksin dedi ya abla yapma ALLAH aşkına o benim arkadaşım öyle birşey olabilir mi diyordum çıktı dediğini gelecek te yaşadım ve olivia da bu yaşadığımı gördü yanayasadın yakın zamanda ya da yaşayacaksın online fal için çok çok iyi bakım yapmış ben memnun kaldım benden geçerli not aldı çünkü normalde evet seni seviyor veya sevmiyor olarak bana yorum geliyordu böyle spesifik birşey bilinmiyordu gözümü açtım fal gelmiş çok şaşırdım neyse haber edeyim dedim kızlar diğer dedikleri de 2 ay vade demiş çıkar çıkmaz bilemiyorum ama iyi olduğunu düşünüyorum
Ben baktırmıştım ilk geldiğinde ki Samsunda çok ünlüymüş o adam. Ama tek kelime çıkmadıBugün Coskunkocernedyum a bakım yaptıracağım gelişmeleri yazıcam buraya. Baya kendini övüyor ama hadi bakalım
Bende de aynı böyle bir detay bilmişti çok şaşırmıştım hisleri bence de çok kuvvetliKızlar olivia bakmış çok garip ki ben eski sevgilimi sordum ve bana kız arkadaşımın arkamdan konuştuğunu bu kişinin de sevgilimle arkadaş olduğunu söylemiş bunuda benim yakın zamanda öğrendiğimi gerçekten de 3 gün önce benim dost bildiğim bi kızın arkadaş demek istemiyorum arkamdan sakladığını öğrendim ve bunu nasıl bilebilirsin ki sadece eski sevgilimle ilgili bakım yaptırmışım çok şaşırdım bunu bilmesine bunu bana Esma abla demişti oda diğer konudan bulduğum abla telefonda sesli bakıyor bi koz var arada ikili oynuyor öğreneceksin dedi ya abla yapma ALLAH aşkına o benim arkadaşım öyle birşey olabilir mi diyordum çıktı dediğini gelecek te yaşadım ve olivia da bu yaşadığımı gördü yanayasadın yakın zamanda ya da yaşayacaksın online fal için çok çok iyi bakım yapmış ben memnun kaldım benden geçerli not aldı çünkü normalde evet seni seviyor veya sevmiyor olarak bana yorum geliyordu böyle spesifik birşey bilinmiyordu gözümü açtım fal gelmiş çok şaşırdım neyse haber edeyim dedim kızlar diğer dedikleri de 2 ay vade demiş çıkar çıkmaz bilemiyorum ama iyi olduğunu düşünüyorum
Bence enerjide çok önemli yaÇok şaşırdım canım gerçekten çok spesifik bir şey bilmiş, epey başarılı ve hisli biri demek ki.
Bana gelen yorumu bu kadar spesifik bir detay içermiyordu, hatta olumlu olumsuz her şeyi söyler demeseler ne kadar da pembeci derdim. Benim vadem de 3 hafta, 1 haftası geçti sayılır.
Bence sallıyor ya zannetmiyorum medyum olsa mutlaka tutan uyuşan bir şeyler çıkardıBen baktırmıştım ilk geldiğinde ki Samsunda çok ünlüymüş o adam. Ama tek kelime çıkmadı
Heyecanla bekliyorum gelişmeleriÇok şaşırdım canım gerçekten çok spesifik bir şey bilmiş, epey başarılı ve hisli biri demek ki.
Bana gelen yorumu bu kadar spesifik bir detay içermiyordu, hatta olumlu olumsuz her şeyi söyler demeseler ne kadar da pembeci derdim. Benim vadem de 3 hafta, 1 haftası geçti sayılır.
Çok spesifik bir detay bilmedi diye falın çıkmayacağını düşünmek istemiyorum yo yooBence enerjide çok önemli ya
oliviateller mi bu dediginiz? hangi falı atmstnzKızlar olivia bakmış çok garip ki ben eski sevgilimi sordum ve bana kız arkadaşımın arkamdan konuştuğunu bu kişinin de sevgilimle arkadaş olduğunu söylemiş bunuda benim yakın zamanda öğrendiğimi gerçekten de 3 gün önce benim dost bildiğim bi kızın arkadaş demek istemiyorum arkamdan sakladığını öğrendim ve bunu nasıl bilebilirsin ki sadece eski sevgilimle ilgili bakım yaptırmışım çok şaşırdım bunu bilmesine bunu bana Esma abla demişti oda diğer konudan bulduğum abla telefonda sesli bakıyor bi koz var arada ikili oynuyor öğreneceksin dedi ya abla yapma ALLAH aşkına o benim arkadaşım öyle birşey olabilir mi diyordum çıktı dediğini gelecek te yaşadım ve olivia da bu yaşadığımı gördü yanayasadın yakın zamanda ya da yaşayacaksın online fal için çok çok iyi bakım yapmış ben memnun kaldım benden geçerli not aldı çünkü normalde evet seni seviyor veya sevmiyor olarak bana yorum geliyordu böyle spesifik birşey bilinmiyordu gözümü açtım fal gelmiş çok şaşırdım neyse haber edeyim dedim kızlar diğer dedikleri de 2 ay vade demiş çıkar çıkmaz bilemiyorum ama iyi olduğunu düşünüyorum
Bende de aynı böyle bir detay bilmişti çok şaşırmıştım hisleri bence de
Evet canım olivia ben tarot atıyorum zaten ona şaşırdım kartlardan böyle bi durum bilmesi bunu bana telefonda bakan abla söylediğinde öyle şey mi olur dedim ama sonrasında öğrenince ve bunu bilerek baktırdım tarot attom ve ve bana yakın arkadaşın atlamadan konuşmuş Buda sevgilinin ile arkadaşmışlar sen bunu öğreneceksin yada yeni öğrenmişsin bu cümle yani ki bu benim asla ihtimal vereceğim birşey değildi daha olayın şokunu yeni atlatırken birde bunu bana söylemesi nasıl olabilir yani ilk defa sanal bir fal da böyle bir tatmin duygusu yaşadım diğerleri dediğim gibi bu adam seviyor sevmiyor sıkıntısı var gelir gelmez gibi düz yorumlar dı bundan sonra vade durumuna göre oliviaya atarım beni şaşırttı açıkçasıoliviateller mi bu dediginiz? hangi falı atmstnz
Bana da 2019 yılında Ayten ce böyle asırı spesifik bir seyı ayrıntılı anlatarak bilmişti yıldıznamede sallamıs olur mu hıc demistim ne dediyse yasadım baya sasırmıstım.. sonrasında attığımda ama pek bilemedi bir seyKızlar olivia bakmış çok garip ki ben eski sevgilimi sordum ve bana kız arkadaşımın arkamdan konuştuğunu bu kişinin de sevgilimle arkadaş olduğunu söylemiş bunuda benim yakın zamanda öğrendiğimi gerçekten de 3 gün önce benim dost bildiğim bi kızın arkadaş demek istemiyorum arkamdan sakladığını öğrendim ve bunu nasıl bilebilirsin ki sadece eski sevgilimle ilgili bakım yaptırmışım çok şaşırdım bunu bilmesine bunu bana Esma abla demişti oda diğer konudan bulduğum abla telefonda sesli bakıyor bi koz var arada ikili oynuyor öğreneceksin dedi ya abla yapma ALLAH aşkına o benim arkadaşım öyle birşey olabilir mi diyordum çıktı dediğini gelecek te yaşadım ve olivia da bu yaşadığımı gördü yanayasadın yakın zamanda ya da yaşayacaksın online fal için çok çok iyi bakım yapmış ben memnun kaldım benden geçerli not aldı çünkü normalde evet seni seviyor veya sevmiyor olarak bana yorum geliyordu böyle spesifik birşey bilinmiyordu gözümü açtım fal gelmiş çok şaşırdım neyse haber edeyim dedim kızlar diğer dedikleri de 2 ay vade demiş çıkar çıkmaz bilemiyorum ama iyi olduğunu düşünüyorum
Arkadaşlar dün baktırdım ama fosBugün Coskunkocernedyum a bakım yaptıracağım gelişmeleri yazıcam buraya. Baya kendini övüyor ama hadi bakalım
Ahahah inşallah çıkarÇok spesifik bir detay bilmedi diye falın çıkmayacağını düşünmek istemiyorum yo yoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?