tellwe.com'da bakılan fallar!

Çok teşekkür ederim İnanın ki siz de çok tatlısınız, güzel enerjili insanları hissedebiliyorum Evet haklısınız tam da dediğiniz gibi boşluk ve umutsuzluk o kadar kötü ki falın saçma olduğunu bile bile bir ton para döküp dediklerini bekliyoruz. Bir de kadınlar olarak illa her şeyi bileceğiz kontrol edeceğiz Halbuki salsana biraz gitsin

Kızlar bende çok şaşırdım gerçekten bu olay oldu yani resmen kız arkadaşım salladı arkamdan bana da sevgilisi söyledi ben aradım dedim benımle görüşmesini istemiyorsun benle sorunun ne dedim ki onlarda ayrılmışlardı senin için böyle böyle dedi dedi ki o çocukta benim sevgilimin arkadaşı hey gidiyim hey bana demiş ki olivia kız arkadaşın seninle ilgili kötü konuşmuş arkandan sende bunu yakın zamanda öğrenmişsin yada öğreneceksin hatta bu kızla senin eski sevgilinde arkadaşmış ben şok şok şok

Hazır birbirimizi bu kadar hissedebiliyorken başka şeyleri de hissetsek keşke
Resmen dişimi sıkıyorum bazen birine fal atmamak için, bıktım her ay bütçeyi aşmaktan ama durduramıyorum kendimi

Son zamanların en ilginç fal olayı oldu bence o kadar detay ki şaşırmamak elde değil haklısınız yani

Son zamanların en ilginç fal olayı oldu bence o kadar detay ki şaşırmamak elde değil haklısınız yani
Aynen canım benim bu olayı bide yeni öğrendim telefondan baktırdıgım abla dedi bana bende ya abla saçmalama öyle şey mi olur o benim arkadaşım demiştim ne tuhaf ya ilk defa şaşırdım

Ben de şok oldum ya ama uğraşmadım da iadeyle ama keske daha değecek birine baktırsaymısım sırf bitsin diye baktırdım evet bitti en azından

Ben çok oldu baktıralı Rezzan a, olumlu konuşmuştu ama çook uzun bir vade vermişti o da bu sıralarda bitti sanırım ya da bitmek üzeredir. Sizde baştan patlamış resmen
Bana da olumlu konuştu ama vade verdi mi vermedi mi hatırlamıyorum k kadar heyecansızdı ki dinlerken sayfadan çıktım instagrama falan girdim baska falları dinlerken telefonu külahıma dayar dinlerim yani full konsantrasyon

havadiss adlı falciya baktırıp memnun kalan var mı cok güzel yorumları
Ben baktırmıştım bir üye memnun kaldığını söyleyince.
Kahve gönderdim ama tarotla karşıdaki kişiyi konuşturarak sesli bakım yapmış. Özenli bakıyor memnun kaldım ben de.
Verdiği vadeyi de yazarım gelişme olursa, anlıkta iyiydi bence.

kac dklık bir sesli bakım yapmış size acaba, bir de ne zaman atmistiniz

havadiss adlı falciya baktırıp memnun kalan var mı cok güzel yorumları

Ben de fal gönderdim şimdi Havadisse, gelince yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…