- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.441
Evet sizden sonra baktırdım teşekkür ediyorumsevindim beğenmenize ben önermiştim sanırımBanada aynı şekilde karşı tarafın düşüncelerini söylemişti anlık iyiydi umarım çıkar
Çok teşekkür ederimÇok tatlısınız yaa
Evet fal sonuçta, biraz umutsuz biraz boşluktayız diye tutunmak istiyoruz da çok kaptırmamak lazım ne iyiye ne kötüye.
Her şey olacağına varıyor, önceden öğrenmemiz istenseydi dünyanın düzeni öyle kurulurdu diyorum bazen ama ruh halim müsaade etmiyor ne yazık ki bu fikre sürekli inanmaya
Teşekkür ederimmSiz bana benziyorsunuz, ben de bir hareketine takılıp silmiştim her yerden Büyük ihtimalle ayrılık kararına kadar kendi içinizde ona çok şans vermişsinizdir :) Umarım tekrar görüşürsünüz ama tüm kalbimle diliyorum Ayrıca evet Olivia bana da o kadar çok spesifik şey bilemedi, mesela yukarıda yazan arkadaşın detayını bilmesine çok şaşırdım, onu bilmesi çok ilginç gerçekten.
Kızlar bende çok şaşırdım gerçekten bu olay oldu yani resmen kız arkadaşım salladı arkamdan bana da sevgilisi söyledi ben aradım dedim benımle görüşmesini istemiyorsun benle sorunun ne dedim ki onlarda ayrılmışlardı senin için böyle böyle dedi dedi ki o çocukta benim sevgilimin arkadaşı hey gidiyim hey bana demiş ki olivia kız arkadaşın seninle ilgili kötü konuşmuş arkandan sende bunu yakın zamanda öğrenmişsin yada öğreneceksin hatta bu kızla senin eski sevgilinde arkadaşmış ben şok şok şokBuna ben de çok şaşırdım. Ben de kahve gönderdim, zaten tarot konusunda kafam karışık online platformda uzaktan kart seçerken enerjiler nasıl oluyor diye o yüzden mümkün olduğunca kahve göndermeye çalışıyorum. Yine de uzak yakın demeden hisseden hissediyor demek ki.
Hazır birbirimizi bu kadar hissedebiliyorken başka şeyleri de hissetsek keşkeÇok teşekkür ederimİnanın ki siz de çok tatlısınız, güzel enerjili insanları hissedebiliyorum Evet haklısınız tam da dediğiniz gibi boşluk ve umutsuzluk o kadar kötü ki falın saçma olduğunu bile bile bir ton para döküp dediklerini bekliyoruz. Bir de kadınlar olarak illa her şeyi bileceğiz kontrol edeceğiz Halbuki salsana biraz gitsin
Son zamanların en ilginç fal olayı oldu bence o kadar detay ki şaşırmamak elde değil haklısınız yaniKızlar bende çok şaşırdım gerçekten bu olay oldu yani resmen kız arkadaşım salladı arkamdan bana da sevgilisi söyledi ben aradım dedim benımle görüşmesini istemiyorsun benle sorunun ne dedim ki onlarda ayrılmışlardı senin için böyle böyle dedi dedi ki o çocukta benim sevgilimin arkadaşı hey gidiyim hey bana demiş ki olivia kız arkadaşın seninle ilgili kötü konuşmuş arkandan sende bunu yakın zamanda öğrenmişsin yada öğreneceksin hatta bu kızla senin eski sevgilinde arkadaşmış ben şok şok şok
Aynen canım benim bu olayı bide yeni öğrendim telefondan baktırdıgım abla dedi bana bende ya abla saçmalama öyle şey mi olur o benim arkadaşım demiştim ne tuhaf ya ilk defa şaşırdımSon zamanların en ilginç fal olayı oldu bence o kadar detay ki şaşırmamak elde değil haklısınız yani
Ben de şok oldum ya ama uğraşmadım da iadeyle ama keske daha değecek birine baktırsaymısım sırf bitsin diye baktırdım evet bitti en azındanBen yıllar önce rezzan ablaya çok övülüyor diye baktırıyım demiştim. O kadar kötüydü ki inanamadım ilk defa bir fal için iade istedim. Onda da yönetim yoo fal iyi gibi bir şey deyip iade vermemişti. Nerdeyse beni suçlayacak yani. Kime göre neye göre iyi?Çok kızmıştım, o gün bugündür baktırmıyorum o siteye
Bana da olumlu konuştu ama vade verdi mi vermedi mi hatırlamıyorum k kadar heyecansızdı ki dinlerken sayfadan çıktım instagrama falan girdim baska falları dinlerken telefonu külahıma dayar dinlerim yani full konsantrasyonBen çok oldu baktıralı Rezzan a, olumlu konuşmuştu ama çook uzun bir vade vermişti o da bu sıralarda bitti sanırım ya da bitmek üzeredir. Sizde baştan patlamış resmen
Ben baktırmıştım bir üye memnun kaldığını söyleyince.havadiss adlı falciya baktırıp memnun kalan var mı cok güzel yorumları
kac dklık bir sesli bakım yapmış size acaba, bir de ne zaman atmistinizBen baktırmıştım bir üye memnun kaldığını söyleyince.
Kahve gönderdim ama tarotla karşıdaki kişiyi konuşturarak sesli bakım yapmış. Özenli bakıyor memnun kaldım ben de.
Verdiği vadeyi de yazarım gelişme olursa, anlıkta iyiydi bence.
7 buçuk dakika bakmıştı, 1 hafta falan oluyor baktıralı.kac dklık bir sesli bakım yapmış size acaba, bir de ne zaman atmistiniz
güzell peki yaşadınız mı hiç söylediklerinden bir şeyler7 buçuk dakika bakmıştı, 1 hafta falan oluyor baktıralı.
Geçmişe dönük yaşadım tabii anlattıklarını ama vadesi 2 li zamanlarda, en geç 2 ay dedi. Henüz olan bir şey yok.güzell peki yaşadınız mı hiç söylediklerinden bir şeyler
anladım teşekkürler deneyeceğim ben deeGeçmişe dönük yaşadım tabii anlattıklarını ama vadesi 2 li zamanlarda, en geç 2 ay dedi. Henüz olan bir şey yok.
kızlar seruven 'e fal baktıran oldu mu?
havadiss adlı falciya baktırıp memnun kalan var mı cok güzel yorumları
Ben baktırmıştım bir üye memnun kaldığını söyleyince.
Kahve gönderdim ama tarotla karşıdaki kişiyi konuşturarak sesli bakım yapmış. Özenli bakıyor memnun kaldım ben de.
Verdiği vadeyi de yazarım gelişme olursa, anlıkta iyiydi bence.
Ben de fal gönderdim şimdi Havadisse, gelince yazarım :)
Kahve mi tarot mu attınızBen de fal gönderdim şimdi Havadisse, gelince yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?