tellwe.com'da bakılan fallar!

Benim işim de öyle, arada dışarı çıkıp geliyorum onun dışında hep online :)
Ağırlık hissediyorum bazen ben Çok fal baktırdım diye değil de bazı falcılarda oluyor gerçekten.

Benim de aynen öyle, bilgisayar başından yürütüyorum her şeyimi.

Ya senin enerjini karıştıracak kadar içeri girememiştir tellwe falcıları bence :) o kadar girebilseler zaten söyledikleri falan tutar çıkardı

Tellwe falcıları enerjimi değil kafamı karıştırıyor bir de sinirimi bozuyorlar Neyse ki gerçekten içimden gelmiyor, açıp bakıyorum ı-ıh boşver deyip çıkıyorum tekrar. Böyle iyi gidiyor bakalım şimdilik...

Ben 3 hafta oldu baktırmadım kafam daha rahat

İnanır mısın hiç yok öyle bi endişem o yüzden burda da çok emin konuştum ama birkaç gün bu konuyla ilgili peşpeşe alakasız yorumlar aldım içinde bulunduğum ruh halinden dolayı kendi kendime boş vesvese vermeye açığım şuan enerjim karışmıştır büyük ihtimalle

Aynen

çıktı mı falı peki
Ya bana ilk fallavi miydi öyle bir platformda canlı fal bakmıştı, hiç tanımamasına rağmen bir çok şeyimi bildi, ekstra kart açtı vs çok şaşırmıştım bildiklerine. Gelecekle ilgili söylediklerinin hiçbiri tutmadı ama. Tellwede de 7tl iken baktırmıştım, yine anı bildi sadece o da ilki kadar iyi değildi ama, çok karışık yazmıştı. Ama pozitif, kibar biri ve terslemeden cevap veriyor fazla soru sorunca da. Sanırım çok fazla fal bakınca randıman düşüyor yoğun olmadığında tutturma ihtimalı daha çok artıyor kanımca. Ama gelecekle ilgili sıfır :)

Anladım banada anı bildi ama gelecek bilemiyorum çıkar mı karışık yazmıştı evet

Ay kim kim söyleyin çatlatmayın :)) korkma detoksu bozmam
Falalem de zeyder yaz başında baktığı falında söylediği barışma vadesini bilmişti, gidişatı da bilmişti ufak sapmalarla. Sonra akrabalarımızla alakalı bir şey söylemişti, 1 ay sonra falan o da çıktı. Onun dışında cenaze ve doğum görmüştü onlar çıkmadı şükür Aynı falda bir şey daha söyledi ama biraz uzun vadeliydi henüz gelmedi vadesi.

Şunu da belirteyim ki birçok kişinin başına geldi sanırım bu, ilk falı çıktı diye koşup tekrar aynı falcıya gidince o ilk performans olmuyor maalesef. Hala ara ara danışıyorum Zeyder e ben, anlıkta yine biliyor ama sık gittikçe daha az şey bilmeye başlıyor…

Evet ya bana da öyle oluyor bazen. Çok beğendiğim bir falcıya ikinci kez gidince çok alakasız şeyler söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…