tellwe.com'da bakılan fallar!

Bunun bir açıklaması var mı acaba niye böyle oluyor
Bazı detayları bildiği için bilgisinden etkileniyor bence...cünkü bana sürekli soran arkadaşlara bir zaman sonra saçmalamaya başlıyorum...ilk bir halt bilmeden direk kartları okuyorum temiz temiz.. çok iyi falan diyor 2 gün sonra dayanamayıp bir daha baksana diyor onda ehh işte...2 gün sonra tekrar sorduğumda saçma sapan çıkıyor direk hemde benim yorumlamam çok etkileniyor çünkü ıncık cincık herşeyi biliyor oluyorum...direk kart yorumlamıyorum bildiklerimin etkisinde kaldığım için biraz o tarafa doğru yuvarlamaya başlıyorum...
bende böyle en azından...

Yakın arkadaşlara, hakkında çok şey bildiklerine de o yüzden bakamıyorlar sanırım. Yalnız online bakanlar unutmuş olur o falı diye düşünüyorum ki Zeyder kesin unutuyor bence, son gittiğim falda ona olumsuz yorum yaptığımı falan hatırladı ama yanlış hatırladı ben olumsuz yorum yapmadım hiç ona, sonuçta başkasıyla karıştırmış bunu da hatırlamayınca bana baktığı falı hiç hatırlamaz diye düşündüm.

Bana da bakar mısınız?Kartları nasıl seçiyoruz?

Çok saçma...senin falının bilgisi eski bilgilerinle gelir zaten...bu sitelerde yorumcunun gelen kişinin geçmişini göreceği şekilde tasarlanmıştır. 2 dk bakıp görür tüm hikayeyi...bakmaması imkansız ki..telwe forumda sizin sayenizde bayağı birşey okudum....bu arada bu keşif büyük başarıydı...tebrik ediyorum..benim aklıma gelmemişti hiç..

Doğru diyorsun geçmiş fallarım var hatırlamasa bile dinler ses kaydını ama hiç dinlemese ondan iyi madem kafası karışıyor öyle olunca, ben olsam bilmemeyi tercih ederdim ki doğrudan hislerimle yorum yapabileyim.

Gecmiş:Ölüm,Şimdi:Tılsımların şövalyesi,Gelecek:Kupa üçlüsü.
Geçmişte artık sizin yararınıza hizmet etmeyen bir durum sonlanmış çok da iyi olmuş..birşeylerin bitmesi iyi olur mu demeyin bazen çok da iyi olur çünkü şimdi daha istikrarlı daha güven verici gelişmelerin içindesiniz veya gireceksiniz.
Gelecekte ise ailece veya aile gibi gödüğünüz kimselerle kutlamanız var ve konu bu geçmişte bitmiş olayla ilgili olması muhtemel....

Çok teşekkür ederim.

Almirada çıkmıştı sanki sana ilk falı

Evet onu unutmuşum sağol hatırlattığın için canım son ayrılığı da o bilmişti zamanıyla birlikte ama barışma vadesi geçti. Ocak sonu demişti, barışmadık
Zaten olumlu olanlar değilde olumsuz bişey dediklerinde çıkıyorFalcı Mars’ın geçen ay olumsuz dediği bi durum bişey duyacaksın dedi çıktı

Zaten olumlu olanlar değilde olumsuz bişey dediklerinde çıkıyorFalcı Mars’ın geçen ay olumsuz dediği bi durum bişey duyacaksın dedi çıktı
Olumsuzu zamanıyla beraber bilmek ama olumlu olacak kısmı zamansız da olsa bilememek… o zaman olumsuz olanı da tesadüf biliyorlar, durumlar zaten olumsuza yatkınsa çıkıyor haliyle. Başka birşey gelmiyor aklıma

Ama olumsuz olacak değil bunun dediği onunla ilgili böyle bişey duyacaksın diye spesifik bişeydi ona şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…