tellwe.com'da bakılan fallar!

yani sen o kişide birşey buluyorsun orayı tıkayacak ya da buldun vakti zamanında o duyguyu tekrar yaşamak için uğraşıyorsun..
Ben çok uğraştım kendimle, ve en sonunda aynen bunu fark ettim. Bir duygu var içimde, o duyguymuş benim saplanıp kaldığım, uğruna uğraştığım. Bakıyorum çünkü kimse benim için çabalamıyormuş meğerse, uğraşan tek başıma benmişim ilişkide. Oradan anlıyorum içinde bulunduğum şeyin ilişkiden ve yol arkadaşlığından uzak, adeta bir saplantı olduğunu, meselenin benimle alakalı olduğunu vs.
Ama tabi buna sebep olan o çocukluk travmamın ne olduğunu kendim bulamam onun için psikiyatrik yardım lazım.

İşte adam eskaza senin için birşey yapmış olsun,bir iki gönlünden gitsin çok hoşuna gidiyor...sonra yapmıyor veya vazgeçiyor ama sen o duyguyu o tatmini tekrar yaşamak istiyorsun..hepimiz yaşadık bunları..

Evet aynen öyle, bir daha hiç gelmeyecek bir duyguyu beklemekle ömür geçirmeye razı oluyormuşum bir de mantığıma tüküreyim. Godot' yu beklerken

Lanet olsun valla resmen emin olduğum konudan caydırmaya çalışıyolar beni tüm kredileri harcadım daha da kolay kolay kimseye gitmem en güvendiğim kişi bile yanıldı

Ne güzel yazmışsın ya gerçekten aynen böyle bir boşluktaydım sorguladığım bir dönemdeydim o sıralar şu anki nişanlımla tanıştım en büyük şansım sanırım çekti aldı beni tüm bu düşüncelerden

İstersen sende çek internetten 3 kart sana da bakalım..kadın var mı diye sor çek bakalım bir..
Çok teşekkür ederim düşünceniz için ama benim kartlarım var zaten hatta bakıyorum gözüme sokup sokup duruyo imparatoriçeyi, adamın sana mecali yok seninle bi düzen kuramamış başkasına mı enerji bulacak diyo pat pat vuruyo suratıma ama tellwedeki falcılar ölüm kartını görünce eyvah öleceksin diyen tiplerden oldukları için artık işim olmaz orayla çok güzel ders oldu arada bi promosyon atarım hepsi o olur. Çocukla birebir de konuştum bugün içim rahatladı yani. Yine de çok teşekkür ederim düşüncenize

e konuşabiliyorsun iletişimin var canım niye baktırdın ki o kadar? enerjini karman çorman etmişsindir.Kafandaki yoğun aldatılma düşüncesi de çıkar bu arada kartlarda sonuçta tarot bilinçaltı okuma...insanlar senin bilinçaltındaki yoğun aldatılma endişesini okumuştur....

Ben de sen bakarken böyle bir yumuşadım iyi hissettim kendimi gerçekten
Niyetler tamam da bizim enerjiler temiz midir kuzum ya her gün 3-5 fal atıyoruz
ya odaklanmadım ki kart okudum sadece...o kadar almam ben ağırlık falan ...açıkçası odaklanmak hissetmek falan nasıl oluyor onu da bilmiyorum açıkçası

İyi bari üstümdeki ağırlığı sana atmak istemezdim açıkçası :)) Ama hafifleyeceğim, bugün 3. günüm fal atmadım
Aman ne ağırlığın olacak senin işinde gücündesin işte..hayatlarımız monoton anacım işte heyecan katıyoruz bu arada benim işim bilgisayarla ve uzun mesaili..hep arkada açıksınız arada bakıyorum ama bazen yoğunlaşıp kopuyorum haberiniz olsun...

Benim işim de öyle, arada dışarı çıkıp geliyorum onun dışında hep online :)
Ağırlık hissediyorum bazen ben Çok fal baktırdım diye değil de bazı falcılarda oluyor gerçekten.

Bende bir abla var telefonda baktırdığım birde burada İstanbul’da fal falcılar diye konu var oradan buradan kşm olursa baktırıyordum neyse son kredimi kullandım bide Esma ablaya baktırdım ve bir süre faldan uzaklaşıyorum evet bazen ana konu olmasa da bazı şeyler olabiliyor seviyor gelecek deşeler umutlanıyorsun gelmediği Zaman gene sarıyorsun su şunu demiş bu böyle olmuş eee seven insanın önünde ne durur ki iyi kötü birşey çıkmıyor çıkarsa da es keza basıl aldatılma diye burada şey oluyorda bende çok yolunda gidiyor işte bundan olmaz söyle böyle diye aman arkadaşlar buralardayım ama artık ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…