- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #35.081
Ben çok uğraştım kendimle, ve en sonunda aynen bunu fark ettim. Bir duygu var içimde, o duyguymuş benim saplanıp kaldığım, uğruna uğraştığım. Bakıyorum çünkü kimse benim için çabalamıyormuş meğerse, uğraşan tek başıma benmişim ilişkide. Oradan anlıyorum içinde bulunduğum şeyin ilişkiden ve yol arkadaşlığından uzak, adeta bir saplantı olduğunu, meselenin benimle alakalı olduğunu vs.yani sen o kişide birşey buluyorsun orayı tıkayacak ya da buldun vakti zamanında o duyguyu tekrar yaşamak için uğraşıyorsun..
İşte adam eskaza senin için birşey yapmış olsun,bir iki gönlünden gitsin çok hoşuna gidiyor...sonra yapmıyor veya vazgeçiyor ama sen o duyguyu o tatmini tekrar yaşamak istiyorsun..hepimiz yaşadık bunları..Ben çok uğraştım kendimle, ve en sonunda aynen bunu fark ettim. Bir duygu var içimde, o duyguymuş benim saplanıp kaldığım, uğruna uğraştığım. Bakıyorum çünkü kimse benim için çabalamıyormuş meğerse, uğraşan tek başıma benmişim ilişkide. Oradan anlıyorum içinde bulunduğum şeyin ilişkiden ve yol arkadaşlığından uzak, adeta bir saplantı olduğunu, meselenin benimle alakalı olduğunu vs.
Ama tabi buna sebep olan o çocukluk travmamın ne olduğunu kendim bulamam onun için psikiyatrik yardım lazım.
Evet aynen öyle, bir daha hiç gelmeyecek bir duyguyu beklemekle ömür geçirmeye razı oluyormuşum bir de mantığıma tüküreyim. Godot' yu beklerkenİşte adam eskaza senin için birşey yapmış olsun,bir iki gönlünden gitsin çok hoşuna gidiyor...sonra yapmıyor veya vazgeçiyor ama sen o duyguyu o tatmini tekrar yaşamak istiyorsun..hepimiz yaşadık bunları..
İstersen sende çek internetten 3 kart sana da bakalım..kadın var mı diye sor çek bakalım bir..Lanet olsun valla resmen emin olduğum konudan caydırmaya çalışıyolar beni tüm kredileri harcadım daha da kolay kolay kimseye gitmem en güvendiğim kişi bile yanıldı
Ne güzel yazmışsın ya gerçekten aynen böyle bir boşluktaydım sorguladığım bir dönemdeydim o sıralar şu anki nişanlımla tanıştım en büyük şansım sanırım çekti aldı beni tüm bu düşüncelerdenBen çok uğraştım kendimle, ve en sonunda aynen bunu fark ettim. Bir duygu var içimde, o duyguymuş benim saplanıp kaldığım, uğruna uğraştığım. Bakıyorum çünkü kimse benim için çabalamıyormuş meğerse, uğraşan tek başıma benmişim ilişkide. Oradan anlıyorum içinde bulunduğum şeyin ilişkiden ve yol arkadaşlığından uzak, adeta bir saplantı olduğunu, meselenin benimle alakalı olduğunu vs.
Ama tabi buna sebep olan o çocukluk travmamın ne olduğunu kendim bulamam onun için psikiyatrik yardım lazım.
Yaptığınız yorumları okudum tek tek harika yorumlamışsınız gerçekten de bu konuda geliştirin iyice kendinizi bence çok keyif aldım okurken bilesor canım...
Çok teşekkür ederim düşünceniz için ama benim kartlarım var zaten hatta bakıyorum gözüme sokup sokup duruyo imparatoriçeyi, adamın sana mecali yok seninle bi düzen kuramamış başkasına mı enerji bulacak diyo pat pat vuruyo suratıma ama tellwedeki falcılar ölüm kartını görünce eyvah öleceksin diyen tiplerden oldukları içinİstersen sende çek internetten 3 kart sana da bakalım..kadın var mı diye sor çek bakalım bir..
Bana ikisi de çıkmamıştı, bir de fama gereksiz yere geriyor insanı, üslubu sıkıntılı. Sema da çıkmadı bana, 2 farklı vade vermişti ikisi de olmadı.Kızlar bir yolun var fama mı falcı sema mı hangisinin tarihleri çıkıyor
e konuşabiliyorsun iletişimin var canım niye baktırdın ki o kadar? enerjini karman çorman etmişsindir.Kafandaki yoğun aldatılma düşüncesi de çıkar bu arada kartlarda sonuçta tarot bilinçaltı okuma...insanlar senin bilinçaltındaki yoğun aldatılma endişesini okumuştur....Çok teşekkür ederim düşünceniz için ama benim kartlarım var zaten hatta bakıyorum gözüme sokup sokup duruyo imparatoriçeyi, adamın sana mecali yok seninle bi düzen kuramamış başkasına mı enerji bulacak diyo pat pat vuruyo suratıma ama tellwedeki falcılar ölüm kartını görünce eyvah öleceksin diyen tiplerden oldukları içinartık işim olmaz orayla çok güzel ders oldu arada bi promosyon atarım hepsi o olur. Çocukla birebir de konuştum bugün içim rahatladı yani. Yine de çok teşekkür ederim düşüncenize
Benim de hoşuma gitti bak..arkadaşların niyetleri enerjileri de temizdi demek ki..sıkılmadım hiç..Yaptığınız yorumları okudum tek tek harika yorumlamışsınız gerçekten de bu konuda geliştirin iyice kendinizi bence çok keyif aldım okurken bile
6-7 sene önesi ikisini de baktrmıştım..birinin ne dediğini bile anlamamıştım famaydı sanırım..diğerinin hiçbir dediği tutmadı..Kızlar bir yolun var fama mı falcı sema mı hangisinin tarihleri çıkıyor
Ben de sen bakarken böyle bir yumuşadım iyi hissettim kendimi gerçektenBenim de hoşuma gitti bak..arkadaşların niyetleri enerjileri de temizdi demek ki..sıkılmadım hiç..
ya odaklanmadım ki kart okudum sadece...o kadar almam ben ağırlık falanBen de sen bakarken böyle bir yumuşadım iyi hissettim kendimi gerçekten
Niyetler tamam da bizim enerjiler temiz midir kuzum ya her gün 3-5 fal atıyoruz
İyi bari üstümdeki ağırlığı sana atmak istemezdim açıkçası :)) Ama hafifleyeceğim, bugün 3. günüm fal atmadımya odaklanmadım ki kart okudum sadece...o kadar almam ben ağırlık falan...açıkçası odaklanmak hissetmek falan nasıl oluyor onu da bilmiyorum açıkçası
Aman ne ağırlığın olacak senin işinde gücündesin işte..hayatlarımız monoton anacım işte heyecan katıyoruzİyi bari üstümdeki ağırlığı sana atmak istemezdim açıkçası :)) Ama hafifleyeceğim, bugün 3. günüm fal atmadım
Benim işim de öyle, arada dışarı çıkıp geliyorum onun dışında hep online :)Aman ne ağırlığın olacak senin işinde gücündesin işte..hayatlarımız monoton anacım işte heyecan katıyoruzbu arada benim işim bilgisayarla ve uzun mesaili..hep arkada açıksınız arada bakıyorum ama bazen yoğunlaşıp kopuyorum haberiniz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?