tellwe.com'da bakılan fallar!

Çok teşekkür ederim canımcim.
Geçmiş kılıçların şövalyesi
Şimdiki kupa yedilisi
Gelecek asalarin kraliçesi
kişinin ağzı çok iyi laf yapıyor bu yönü ile bağlıyor insanı ama bir yanı da çok otoriter ve kendi dediği doğru..en kötü tarafı da canı isteyince başkalarının duygularına kayıtsız kalıp göklere çıkardığı birini pat diye yere bırakabiliyor...muhtemelen böyle biriyle buna benzer birşey yaşadın..önce göklere çıktın muhteşem birini bulduğunu düşündün ama sonra pofff...rüya bitti..
şu an hala sana kurdurduğu hayaller etkisindesin,o heyecanlı güzel günleri özlemektesin,
bu kişi 1 li vakitte 1hafta 1 ay gibi..sana yine süpriz yapıp o eski heyecanı hatırlatabilir...şimdilik biraz sabır..

Ay canımcim çok teşekkür ederim cidden. Aynen öyle biri Allah belasını versin.

Omuzlara masaj falan yapabilirim istersen :)
vallahi omuza masaj değil de...şu ikili ilişkilerde kendinizi seçseniz bana maldiv tatili olur...
biri kendini düşünüyor,diğeri net değil,öteki kafasına göre gelmiş gitmiş ....
emek verilmeyen hiçbirşeyin kıymeti olmuyor siz gidin onlar koşsun biraz beaaaa

Dddddddoooooooğğğğğğğğğğrrrrrrrrruuuuuu

Ben gittim ama ben ayrıldım biliyor musunuz

Bence de büyük başarı, ben de o yoldayım.

Ruhlarımız hasta olmuş Evita, sağlıklı kafa zaten senin dediğini yapar. Ben de kendime neden bunu yaptım ve yapıyorum diye kızma aşamasına girdim 1 senedir. Ondan önce aklım yokmuş.

Ruhlarımız hasta olmuş Evita, sağlıklı kafa zaten senin dediğini yapar. Ben de kendime neden bunu yaptım ve yapıyorum diye kızma aşamasına girdim 1 senedir. Ondan önce aklım yokmuş.
kızma kızma...en iyi dostun kendinsin herkes gider kendin kalırsın..iyi davran,onu anla,onu sev...o da istemezdi öyle olsun..öğrenecek daha yol var...halledin işte kendi aranızda...kendine kızarsan olmaz ...

kızma kızma...en iyi dostun kendinsin herkes gider kendin kalırsın..iyi davran,onu anla,onu sev...o da istemezdi öyle olsun..öğrenecek daha yol var...halledin işte kendi aranızda...kendine kızarsan olmaz ...
"o da istemezdi öyle olsun." buradaki empati ve duygusal naiflik... muhtemelen insanlardan en çok bekleyip bulamadığım şey bu anlayış.
Daha çok yol var doğru, daha çok yokuş var çıkılacak. En çok da kendi yokuşlarımız...

Bence de büyük başarı, ben de o yoldayım.
Bir süre sonra bağımlılığa da dönüşüyor sonra çık çıkabilirsen... İçindeyken çoğu şeyi de fark edemiyoruz, biraz geriye çekilip dışarıdan bakmak çok iyi geliyor. Uzun zaman kendimle cebelleşip adım atamadım, hatta daha kötüsü adım atıp vazgeçtim kısa süre sonra ve bunların birden fazla tekrarlanması onu iyice rahatlattı. Evita1907 nın dediği gibi durmadan çabaladım ilişkiyi yürütmek için. Kadınca içgüdülerle onu değiştirmeye çalıştığım anlarda kendimi frenledim, "seni olduğun gibi kabul ediyorum, yeter ki beni gör artık, tek isteğim bu" dedim. Böyle böyle yıllar geçti... Sonra artık olanlar birikti mi, kafama saksı mı düştü ne oldu bilmiyorum ben gidiyorum dedim. Öylece dondu kaldı, üzüldü sözde ama bence o bu kadın beni bırakamaz düşüncesinin yıkılışının şokuydu. Artık anladım ki onun derdi kendiyle, kendine iyi gelemeyen bir adam bana iyi gelemezmiş zaten. Biraz daha zaman, sonrası aydınlık umuyorum ki

zaten birine çok uzun süre saplanıp kalıyorsak genelde bu bir çocukluk travması ve ebeveyn öğretisi vs olarak çıkıyor deştiğinde...aslında onu tespit edip o yaranı iyileştirirsen kimseye saplanmazsın..saplanmadığın gibi o kendinle barışık halin ile çok da cazip olursun ....yani sen o kişide birşey buluyorsun orayı tıkayacak ya da buldun vakti zamanında o duyguyu tekrar yaşamak için uğraşıyorsun..

uzaktan baktıkça daha çok anlayacaksın ilişkideki eksiklikleri ...içindeyken anlaşılmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…