- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #35.161
sen bana ne ettin ya..okuduğumdan beri bu nedir diye google da okumadığım şey kalmadı...ben psikopatimdır da şimdi..anlayana kadar bırakmam...buyrun yeni hobim..gestalt varoluşçu yaklaşımBen gestalt - varoluşçu terapi uygulayan bir psikolog arıyorum, çok zor bulabiliyorum. Bulduklarımın da seans ücreti çok fazla benim bütçem açısından
Kurcala evitam, çok güzel bir yaklaşımsen bana ne ettin ya..okuduğumdan beri bu nedir diye google da okumadığım şey kalmadı...ben psikopatimdır da şimdi..anlayana kadar bırakmam...buyrun yeni hobim..gestalt varoluşçu yaklaşım
Evet ayrıca o terapi çeşidini tamamen bu konuda kendini geliştirmiş olanlardan almak gerekiyor ki benim çevremde bu konuda uzman neredeyse yok zor bulunuyor bence sertifika eklendikçe fiyat arttırıyorlar birde doğru söylüyorsunBen gestalt - varoluşçu terapi uygulayan bir psikolog arıyorum, çok zor bulabiliyorum. Bulduklarımın da seans ücreti çok fazla benim bütçem açısından
Bende yaa en sevmediğim şey çok samimiyetsiz geliyor bana.bide herkese canım cicim kuzum denir mi yaaaVar ya bende acayip iğreti olurum canım,cicim,kuzum vs'den...çok sert de garip gelir rahatsız etmişim gibi...ikisinin ortası...
Ay yıllar önce bir ayevi diye bir yorumcu vardı telwede o da her satırda kuzum diyordu.sen ne diyorsun ya her cümle de kuzum yazmışsin demiştim.birde pespembe bakmistim 1puan vermiştim. 1 verince bana hakaret etmişti.pek de kibar değiller yaniVar ya bende acayip iğreti olurum canım,cicim,kuzum vs'den...çok sert de garip gelir rahatsız etmişim gibi...ikisinin ortası...
kadının içindeki canavarı çıkartmışsınAy yıllar önce bir ayevi diye bir yorumcu vardı telwede o da her satırda kuzum diyordu.sen ne diyorsun ya her cümle de kuzum yazmışsin demiştim.birde pespembe bakmistim 1puan vermiştim. 1 verince bana hakaret etmişti.pek de kibar değiller yani
Yalan ya işte maksat şirinlik olsunBende yaa en sevmediğim şey çok samimiyetsiz geliyor bana.bide herkese canım cicim kuzum denir mi yaaa
bknz..oliviaYalan ya işte maksat şirinlik olsunahahah şaka bir yana cidden öyle samimi olduğu için söyleyen de vardır bir şey demek istemiyorum ama bir çoğu bana da samimiyetsiz geliyor, puan almak için bence.
Sonuçta fal yorumluyorlar çok gereksiz bence hitap önemlidir ama bu micmic kuzum ne yaaaYalan ya işte maksat şirinlik olsunahahah şaka bir yana cidden öyle samimi olduğu için söyleyen de vardır bir şey demek istemiyorum ama bir çoğu bana da samimiyetsiz geliyor, puan almak için bence.
bir de bitanem benim, aşkım benim falan diyen var oha ne oluyoruz yaSonuçta fal yorumluyorlar çok gereksiz bence hitap önemlidir ama bu micmic kuzum ne yaaa
Kadın profilinde erkek olabilir o dabir de bitanem benim, aşkım benim falan diyen var oha ne oluyoruz yahiç alışkın olmadığım şeyler
Kadın profilinde erkek olabilir o da
Telwede vardı çift hesaplı biri.iki hesaplı birinde kadın birinde erkek profilinde.tabi ikisi de aynı kişibu sesli faldı ama sesi kadın sesiydi. Ama yazılı falda dediğin olabilir, hiç şaşırmam.
aynısının kadın versiyonu da var, hesapları yöneten kadın. Bir profili kadın falcı, bir profili de erkek falcı, photoshopla sakal stickerı falan eklemişTelwede vardı çift hesaplı biri.iki hesaplı birinde kadın birinde erkek profilinde.tabi ikisi de aynı kişierkekti
Telwede neler gordum vardir hiç güvenilir değil sistem yorumcuları denetlemiyor uç de acar beş de acar hesapaynısının kadın versiyonu da var, hesapları yöneten kadın. Bir profili kadın falcı, bir profili de erkek falcı, photoshopla sakal stickerı falan eklemiş
Aynen öyle. Acayip soğudum. Her yerde bir insan kazıklamaca. Bu nedir ya bıktım usandım.Telwede neler gordum vardir hiç güvenilir değil sistem yorumcuları denetlemiyor uç de acar beş de acar hesapprofilde isteğine göre bilgi toplama amaçlı yapıyorlar
Sisteme günde kaç fal geliyordur kim bilir ne para toplanıyordur.cok iyi para var bu işte.yillardir promosyon atıyorum sadece on gündür onu da atmiyorumAynen öyle. Acayip soğudum. Her yerde bir insan kazıklamaca. Bu nedir ya bıktım usandım.
Bot falcılardan oluştuğunu bildikleri platformlara bile insanlar ne paralar verip fal atıyor. Öyle bir kendinden geçmişlikSisteme günde kaç fal geliyordur kim bilir ne para toplanıyordur.cok iyi para var bu işte.yillardir promosyon atıyorum sadece on gündür onu da atmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?