- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #38.621
Arkadaşlar seruvene katına baktıran var mı?Serüven aktif olmuş
Peki çıktı mı dedikleri?hep kahve baktirdim
Ben kaç gün önce denedim ama hiç beyenmedim , iliskim var diye yazdım soru kısmında ama sanki o bana karşı kapalı gibi , açilmicak vs. yorum gönderdi fazla olumsuz du sanki ….ama öyle birsey yok ilişkimizde , galiba enerjimiz tutmadı…. Bu sitede cogu kisi de sanki chstgbt le yolluyor çünkü yorumlar kısa sürede çok uzun gönderiliyor bana öyle geldi bilmiyorum. Sadece 3 kisi var beyendigim gerisi hepsi çöp,Arkadaşlar ladykartaliceyi deneyen var mı?
kimleri begeniyosunuzBen kaç gün önce denedim ama hiç beyenmedim , iliskim var diye yazdım soru kısmında ama sanki o bana karşı kapalı gibi , açilmicak vs. yorum gönderdi fazla olumsuz du sanki ….ama öyle birsey yok ilişkimizde , galiba enerjimiz tutmadı…. Bu sitede cogu kisi de sanki chstgbt le yolluyor çünkü yorumlar kısa sürede çok uzun gönderiliyor bana öyle geldi bilmiyorum. Sadece 3 kisi var beyendigim gerisi hepsi çöp,
Lunaraya fal gönderdim ama gün içi aktif yazıyor,ne zaman aktif olur?Sabahtan beri aktif değil.
Maviyakamoz kısa ve öz yorumluyor , hisli, Gandalf ve gaiptensesler , bende bunların vadesi hep çıktı , enerjim uyumlandi belki bilmiyorum, durumu bilemeynler ve patlayanlar : edasaa , astro , falciniz ve daha varkimleri begeniyosunuz
Maviyakamoz kısa ve öz yorumluyor , hisli, Gandalf ve gaiptensesler , bende bunların vadesi hep çıktı , enerjim uyumlandi belki bilmiyorum, durumu bilemeynler ve patlayanlar : edasaa , astro , falciniz ve daha var
Evet maviyakamoz sallıyorMaviyakamoz ve Gandalf bana hic bilemediler
Hisli zaten bana bakmiyor
Gaiptensesler coklu hesap
Edasaa yapay zeka ile bakiyor
Olabilir ama bende hep bildiler , ve falciarven de yapay zeka ile bakıyor 10 dakka da bana roman yolladıMaviyakamoz ve Gandalf bana hic bilemediler
Hisli zaten bana bakmiyor
Gaiptensesler coklu hesap
Edasaa yapay zeka ile bakiyor
Durrin gercekten emek veriyor hakkini yiyemem ama dediginden cok daha olumlu ilerledi ve sonuc vadesinden 5 ay önce sonuclandiseruvenin arkadasima baktigi fal cok kotu. iki soru sormus seruven iki soruyu almis bunlar olmus diye yazmis. ben seruveni hep overdim simdi pismanim
durrin anlik ve hislerde nasil
Durrin gercekten emek veriyor hakkini yiyemem ama dediginden cok daha olumlu ilerledi ve sonuc vadesinden 5 ay önce sonuclandi
Bence nogelecek degil anlik merak ediyorum ve kisi duygularini filan bilebiliyo mu
Daha iyileri var ama fena degildigelecek degil anlik merak ediyorum ve kisi duygularini filan bilebiliyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?