tellwe.com'da bakılan fallar!

Arkadaşlar ladykartaliceyi deneyen var mı?
Ben kaç gün önce denedim ama hiç beyenmedim , iliskim var diye yazdım soru kısmında ama sanki o bana karşı kapalı gibi , açilmicak vs. yorum gönderdi fazla olumsuz du sanki ….ama öyle birsey yok ilişkimizde , galiba enerjimiz tutmadı…. Bu sitede cogu kisi de sanki chstgbt le yolluyor çünkü yorumlar kısa sürede çok uzun gönderiliyor bana öyle geldi bilmiyorum. Sadece 3 kisi var beyendigim gerisi hepsi çöp,

kimleri begeniyosunuz

Maviyakamoz kısa ve öz yorumluyor , hisli, Gandalf ve gaiptensesler , bende bunların vadesi hep çıktı , enerjim uyumlandi belki bilmiyorum, durumu bilemeynler ve patlayanlar : edasaa , astro , falciniz ve daha var

Maviyakamoz ve Gandalf bana hic bilemediler
Hisli zaten bana bakmiyor
Gaiptensesler coklu hesap
Edasaa yapay zeka ile bakiyor

Evet maviyakamoz sallıyor
Ben hisli denedim çok beğendim yani bildiği şeyler oldu. Ama bakıcaz. Gaiptensesler çoklu hesap evet 4-5 kişi aynı hesap. Çoğunluğu zaten yapay zeka ile bakiyor

Olabilir ama bende hep bildiler , ve falciarven de yapay zeka ile bakıyor 10 dakka da bana roman yolladı zaten birdaha baktirmicam kendime yemin ettim , olacaksa zaten olur … çok para da gidiyor , çok baktirdigin zaman bilemiyorlar ilk 2 veya 3 fallar çıkiyor sonradan patlıyor hep

seruvenin arkadasima baktigi fal cok kotu. iki soru sormus seruven iki soruyu almis bunlar olmus diye yazmis. ben seruveni hep overdim simdi pismanim

durrin anlik ve hislerde nasil
Durrin gercekten emek veriyor hakkini yiyemem ama dediginden cok daha olumlu ilerledi ve sonuc vadesinden 5 ay önce sonuclandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…