- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #38.641
Ben de merak ediyorum? deneyen var mımerhaba Gamzeguzel'e baktıran var mı?
bende merak ediyorum bugünlerde baktırasım varShayla ya baktıran var mı arkadaşlar?
Medyum olarak çıkıyor o konu beni cezbettibende merak ediyorum bugünlerde baktırasım var
2 yıl önce baktırmışım dediklerinin hiçbiri olmadıShayla ya baktıran var mı arkadaşlar?
Yapay zeka yorumlarıTellwe'de fal baktırmak için alt sınır 40 kredi olmuş, zam yapmaya gelince ha bire zam yapıyorlar ama hizmet istediğin zaman muhatabın yok. Sakız fallarına 40 lira vermek hiç işime gelmez artık, her anlamda çöp bir site. Eskiden ucuz diye tercih ederdik, bir esprisi kalmadı yani.
Aynen öyle, bir de utanmadan durmadan zam yapıyorlar.Yapay zeka yorumları
lunara ve nelifer olabilirÖnerilere açığımmm kimler iyii??? Özellikle aşk ilişki ve kariyer konusundaâna da odaklansın ama
İkisi de bana bakmıyor,lunara zaman aşımına uğradı,nelifer de iptal etti.lunara ve nelifer olabilir
İkisi de bana bakmıyor,lunara zaman aşımına uğradı,nelifer de iptal etti.
Kahve mi tarot mu baktırdınız lunarayanelifer ablama ve arkadasima cok pembeydi. gercek olamiycak kadar pembeydi cikmadi. lunarayi tavsiye ederim ama hergun bakmiyor galiba bana da cevreme de cikan fallari olmustu yakalamak zor
Kahve mi tarot mu baktırdınız lunaraya
Lunaraya tekrar fal atmak istedim,falcılar listesinde bulamadım.ben herkese kahve atiyorum
nelifere ben de baktirmisimnelifer beni evlendirmis. lunara ayrilicaksiniz adamdan adim gelicek ama iliski devam etmez demisti. sruven de benzer konustu ama o da online olmuyo. nelifer aylar once herseyin duzelmesi ve evlilik gormus kariyer konusu daha pembe ama olmadi
engelleme var mi bilmiyorum uygulamadaki temel seyleri biliyorumLunaraya tekrar fal atmak istedim,falcılar listesinde bulamadım.
Muhtemelen beni engelledi.
Bir sebebini söyleseydi?Falcı durduk yere birini engelleyince hafiften korkmuyor değilim.
Şöyle bir şey oldu :Falcılar listesinde Lunara Çevrim içi göründü ama baktığı fallar listesinde tarot ve kahve falı yoktu .Öncesinde vardı ama kaldırmış .Ben de sanal fincan falı gönderdim.engelleme var mi bilmiyorum uygulamadaki temel seyleri biliyorumbana baska falcida olmustu defalarca baktim cikmadi sonra duzeldi. birinde de cok uzun saatler falda gozukuyodu destege sorunca sistemsel demislerid
Ben dün balkonda kahve içince can sıkıntısıyla laf olsun diye fal attım shayla ya, kısacık bir fal geldi ama satırlarca yazılan falları solladı resmen dumura uğradım, soru soracağım ne sorayım diye donup kaldımShayla ya baktıran var mı arkadaşlar?
Yok engellememis ,sadece kahve ve tarotu kapamış bende de öyle gözüküyor ki ben düzenli yorum alıyorum kendisinden . Çok da iyi maşallahŞöyle bir şey oldu :Falcılar listesinde Lunara Çevrim içi göründü ama baktığı fallar listesinde tarot ve kahve falı yoktu .Öncesinde vardı ama kaldırmış .Ben de sanal fincan falı gönderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?