tellwe.com'da bakılan fallar!

Tellwe'de fal baktırmak için alt sınır 40 kredi olmuş, zam yapmaya gelince ha bire zam yapıyorlar ama hizmet istediğin zaman muhatabın yok. Sakız fallarına 40 lira vermek hiç işime gelmez artık, her anlamda çöp bir site. Eskiden ucuz diye tercih ederdik, bir esprisi kalmadı yani.

Yapay zeka yorumları

Selammmm
KKedi diye bir falcı vardı . Özelden bakım yapıyordu. Kedinin bilgilerini bilen varsa, bana özelden gönderebilir mi?

Kahve mi tarot mu baktırdınız lunaraya

ben herkese kahve atiyorum

nelifere ben de baktirmisim nelifer beni evlendirmis. lunara ayrilicaksiniz adamdan adim gelicek ama iliski devam etmez demisti. sruven de benzer konustu ama o da online olmuyo. nelifer aylar once herseyin duzelmesi ve evlilik gormus kariyer konusu daha pembe ama olmadi

Lunaraya tekrar fal atmak istedim,falcılar listesinde bulamadım.
Muhtemelen beni engelledi.
Bir sebebini söyleseydi?Falcı durduk yere birini engelleyince hafiften korkmuyor değilim.

Lunaraya tekrar fal atmak istedim,falcılar listesinde bulamadım.
Muhtemelen beni engelledi.
Bir sebebini söyleseydi?Falcı durduk yere birini engelleyince hafiften korkmuyor değilim.
engelleme var mi bilmiyorum uygulamadaki temel seyleri biliyorum bana baska falcida olmustu defalarca baktim cikmadi sonra duzeldi. birinde de cok uzun saatler falda gozukuyodu destege sorunca sistemsel demislerid

engelleme var mi bilmiyorum uygulamadaki temel seyleri biliyorum bana baska falcida olmustu defalarca baktim cikmadi sonra duzeldi. birinde de cok uzun saatler falda gozukuyodu destege sorunca sistemsel demislerid
Şöyle bir şey oldu :Falcılar listesinde Lunara Çevrim içi göründü ama baktığı fallar listesinde tarot ve kahve falı yoktu .Öncesinde vardı ama kaldırmış .Ben de sanal fincan falı gönderdim.

Shayla ya baktıran var mı arkadaşlar?
Ben dün balkonda kahve içince can sıkıntısıyla laf olsun diye fal attım shayla ya, kısacık bir fal geldi ama satırlarca yazılan falları solladı resmen dumura uğradım, soru soracağım ne sorayım diye donup kaldım hala şaşkınım ya o kadar kısa falla bütün ayrıntıları bildi, hatta ucuz/pahalı hiçbir falcınin bilmediği, benim bile aklımdan çıkmış bir detayı da söyledi.

Yok engellememis ,sadece kahve ve tarotu kapamış bende de öyle gözüküyor ki ben düzenli yorum alıyorum kendisinden . Çok da iyi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…