tellwe.com'da bakılan fallar!

Lunara nın dedikleri çıkmayan var mı? Tarzı bana biraz olumsuz geliyor. Daha önce ilişkimle ilgili söylediği süreç onun söylediğinden daha olumlu ilerlemişti. Çok uzun süredir fal baktırmıyorum Şimdi işle ilgili bir şey sordum yine biraz olumsuz gibi de merak ettim herkese çıkıyor mu diye. Günlerdir de Bayağa sıra var baktıran çok var sanırım özelden veya buradan yazabilirseniz çok sevinirim.

Bana çok olumsuz konuşmuştu o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum durumun daha çıkan eden yok

Yok engellememis ,sadece kahve ve tarotu kapamış bende de öyle gözüküyor ki ben düzenli yorum alıyorum kendisinden . Çok da iyi maşallah
Ben geçenlerde attım, bakmadığı için zaman aşımına uğradı. Sonra online olunca tekrar attım ve bu sefer baktı, öyle takıntılı biri değil, tam tersi tellwe'deki en makul falcılardan biri bence.

falsepetinde az sayidaki iyilerden bence. olumlu olsun diye pembe tablo kasmiyor yada negatifi yuklemiyor. nelifer mesela pembeden oteydi. durrin negatifi basip yolluyo. lunara bana isle ilgili olumlu konusmustu vakti var ama bence olumlu olucak. iliskimle ilgili olumsuzdu zaten olumsuz oldu adam gelicek ama istmeyeceksin dedi sebep soyledi. vadesi biraz gecince adam geldi barismadik .seruven de sureci bildi ama bizi evlendirmisti sonuc disinda seruven de iyiydi.
lunara ablama cok pembe konustu barisma evlilik falan filan. o vadesiyle cikti. burdakiler sureci biliyo mesajda cok anlattim ve sonucu falsepetindekiler vade oteleye oteleye konusurken ve sen yazma cizme uzak dur derken lunara sen adim atmazsan olmaz demisti sorunlarin tamamini bilemedi ama spesifik bildigi yerler oldu. ablamin durumu biri daha bilmisti ona sorup eklicem
baktirip vade bekleyenler var onlar sonuclaninca yazicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…