- 28 Temmuz 2021
- 316
- 422
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #38.741
Fallawyunun dedigi bir sey vadesiyle cikti ama en önemli vade daha cikmadiFallawyu, Demet8888 falan baktırdın mı? Demetin şu an bekleyen 12 falı varben geçen hafta baktırdım çok beğendim. Fallawyu da beğeniyorum vadeleri daha gelmedi ikisinin de.
Patlamisti seneler önceArya çicek çıkan çıkmayan var mı acaba
Kahinabla cok kötü baktirma bi de sartli bakti kötü yorum da yazamadim hic bir sey cikmadi ve cok özensizdiBide kahinabla denemedim pembeci mi isabetli mi baktıran var mı
Bir yıl önce baktırdım.Çocuklu bir adamla evlendirmişri beni.Bide kahinabla denemedim pembeci mi isabetli mi baktıran var mı
Hadi yaa yok atmam o zaman ona kişi kalmadı para kaldı hesapta ahahhaa kime atayım önerin var mıKahinabla cok kötü baktirma bi de sartli bakti kötü yorum da yazamadim hic bir sey cikmadi ve cok özensizdi
Peralina ve fallawyuyu begenmistimHadi yaa yok atmam o zaman ona kişi kalmadı para kaldı hesapta ahahhaa kime atayım önerin var mı
Fallawyou bende tutmadı ya :/ peralinayıda bi türlü yakalayamadım sitede attım zaman aşımı olmuştu geçenlerde onu merak ediyorumPeralina ve fallawyuyu begenmistim
Yok hic tanimiyorum onuFallawyou bende tutmadı ya :/ peralinayıda bi türlü yakalayamadım sitede attım zaman aşımı olmuştu geçenlerde onu merak ediyorumbi kişiyi daha gördüm şahmaranfalcı idi galiba sitede gördüm ona hiç attın mı
Lunara nın geçmişle geleceği karıştırdığı oldu mu hiç size?
kahinabla cok kotu mucizehis i hatirlamiyorumBide kahinabla denemedim pembeci mi isabetli mi baktıran var mı
Bana biraz fazla olumlu geldi bir de o fiyata daha nokta atışları beklerdim. Pişman oldum açıkçası.Patlamisti seneler önce
Demet bana daha ilk falında olumsuz baktı ama nokta atışları şaşırtıcıydı. Gerçekten ilgileniyor, özen gösteriyor konuyu merak ederek bakıyor bence o yüzden çok rağbet görüyor.Demet inanılmaz pembeciydi ondan o kadar sıra var kaç yıl önce baktırmıştım ,fallawyuda çıkmadı malesef ,Durrinin ilk falı çıkmamıştı 2 ay önceki falında dediği vadede ucundan bişey çıktı tesadüfte olabilir
Bende aynı durumdaydım, beni iki kere reddeden peralina ya attım arsızcaHadi yaa yok atmam o zaman ona kişi kalmadı para kaldı hesapta ahahhaa kime atayım önerin var mı
Serü zaten uzaktaseruven yada lunara ile fal defterine ara veririm demistim lunara ara vermis seruvende kahve fali yoksansim
Yaa ahahhaBende aynı durumdaydım, beni iki kere reddeden peralina ya attım arsızcao da bıktı demek ki şartlı kabul etmiş, bekliyorum bakalım. Bu fal olayını peralina ile kapatacağım artık.
Pera da iki kişi bekliyormuş ikimiziz demek kiYaa ahahhaperalinaya attım bakalım bekleyelım ne cıkıcak ıcınde yalnız geçen agnorya atmıstım dedığı bişi tuttu işle alakalıydı geleceğe yönelik şeyler zaten vadeli eğer bakmazsa belkimmm ona bi kez daha atarım para elimde kaldı yoksa ahahaha
Ahahaha evet süper bakarsa o zaman tekrar yazslım burdan isabet derecesını yoksa boş muPera da iki kişi bekliyormuş ikimiziz demek kiagnora iyi ya bende beğenmiştim ama uzun zaman oldu hatırlamıyorum bile.
Az önce zaman aşımına uğradı benim peralina şartlı falim. Dalga mı geçiyor anlamadım ki. Yollamayacagim bir daha, krediyi de harcarim bi şekilde ne yapayım. Bakarsa bilgi verir misin bu kaprise değiyor mu yeteneği bakalım.Ahahaha evet süper bakarsa o zaman tekrar yazslım burdan isabet derecesını yoksa boş mu
Olur tabiki bende hıc sevmiyorum beklemeyi ya sırf meraktan şuan ama benımkıde zaman asımına gider gibi geliyo banaAz önce zaman aşımına uğradı benim peralina şartlı falim. Dalga mı geçiyor anlamadım ki. Yollamayacagim bir daha, krediyi de harcarim bi şekilde ne yapayım. Bakarsa bilgi verir misin bu kaprise diyor mu yeteneği bakalım.
Sorun beklemek değil de bakıp bakamayacaginin belirsizliği. Hem şartlı kabul ediyor hem zaman aşımı yaşatıyor. 48 saat bekliyorsun kadın bakacak mı bakmayacak mı belli değil.Olur tabiki bende hıc sevmiyorum beklemeyi ya sırf meraktan şuan ama benımkıde zaman asımına gider gibi geliyo banaalternatif bulamadım bi türlü ya bulursan mutlaka yaz bana da olur mu şu iyi falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?