tellwe.com'da bakılan fallar!

Lunara nın geçmişle geleceği karıştırdığı oldu mu hiç size?

gecmis yorumu bana yapmamisti bana vade verdi o vadede ayrilik gordu sebebi yakaladi vadesi gecikti ama dedigi sebepten ayrildik. cevremde de cogu kisiye gelecek odakliydi gecmisi karistirdigi yanilmiyosam yok ama bakmak lazim
Bide kahinabla denemedim pembeci mi isabetli mi baktıran var mı
kahinabla cok kotu mucizehis i hatirlamiyorum
fallawyu pembeciden oteydi foss. cikmadi
peralinayi deneyemeyenlerdenim ona bilgi vermeden fal attim enerjimiz uymadi dedi. bilgi verenlere bakti. bilgilerden yola cikip yorumladigini dusunuyorum. sonra oyle denicem

Demet bana daha ilk falında olumsuz baktı ama nokta atışları şaşırtıcıydı. Gerçekten ilgileniyor, özen gösteriyor konuyu merak ederek bakıyor bence o yüzden çok rağbet görüyor.

Hadi yaa yok atmam o zaman ona kişi kalmadı para kaldı hesapta ahahhaa kime atayım önerin var mı
Bende aynı durumdaydım, beni iki kere reddeden peralina ya attım arsızca o da bıktı demek ki şartlı kabul etmiş, bekliyorum bakalım. Bu fal olayını peralina ile kapatacağım artık.

Bende aynı durumdaydım, beni iki kere reddeden peralina ya attım arsızca o da bıktı demek ki şartlı kabul etmiş, bekliyorum bakalım. Bu fal olayını peralina ile kapatacağım artık.
Yaa ahahha peralinaya attım bakalım bekleyelım ne cıkıcak ıcınde yalnız geçen agnorya atmıstım dedığı bişi tuttu işle alakalıydı geleceğe yönelik şeyler zaten vadeli eğer bakmazsa belkimmm ona bi kez daha atarım para elimde kaldı yoksa ahahaha

Pera da iki kişi bekliyormuş ikimiziz demek ki agnora iyi ya bende beğenmiştim ama uzun zaman oldu hatırlamıyorum bile.

Ahahaha evet süper bakarsa o zaman tekrar yazslım burdan isabet derecesını yoksa boş mu
Az önce zaman aşımına uğradı benim peralina şartlı falim. Dalga mı geçiyor anlamadım ki. Yollamayacagim bir daha, krediyi de harcarim bi şekilde ne yapayım. Bakarsa bilgi verir misin bu kaprise değiyor mu yeteneği bakalım.

Olur tabiki bende hıc sevmiyorum beklemeyi ya sırf meraktan şuan ama benımkıde zaman asımına gider gibi geliyo bana alternatif bulamadım bi türlü ya bulursan mutlaka yaz bana da olur mu şu iyi falan diye

Olur tabiki bende hıc sevmiyorum beklemeyi ya sırf meraktan şuan ama benımkıde zaman asımına gider gibi geliyo bana alternatif bulamadım bi türlü ya bulursan mutlaka yaz bana da olur mu şu iyi falan diye
Sorun beklemek değil de bakıp bakamayacaginin belirsizliği. Hem şartlı kabul ediyor hem zaman aşımı yaşatıyor. 48 saat bekliyorsun kadın bakacak mı bakmayacak mı belli değil.

Mesela bi falcı var falları kapatıyor sadece yorumlayacağı zaman açıyor ve aynı gün aldığı falları yorumlayıp gidiyor. Bakmayacaksa peralina da bu şekilde yapabilir.

Ben fallawyu ve Demet8888 seviyorum. Geçen kredi bitsin diye Lucky01 attım çok şaşırttı her şeyi bildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…