- 26 Şubat 2025
- 22
- 15
- 3
- 35
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #38.761
Yok valla iade oldu sinir oldumSorun beklemek değil de bakıp bakamayacaginin belirsizliği. Hem şartlı kabul ediyor hem zaman aşımı yaşatıyor. 48 saat bekliyorsun kadın bakacak mı bakmayacak mı belli değil.
Mesela bi falcı var falları kapatıyor sadece yorumlayacağı zaman açıyor ve aynı gün aldığı falları yorumlayıp gidiyor. Bakmayacaksa peralina da bu şekilde yapabilir.
Ben fallawyu ve Demet8888 seviyorum. Geçen kredi bitsin diye Lucky01 attım çok şaşırttı her şeyi bildi
Senin de mi bakamadı ya bu peralina değişik biri ciddenYok valla iade oldu sinir oldumayy bende lucky ye şimdi attım ve birde medyumhestia diye birini gördüm sesli falan diyo ona attım bakalım nasıl daha önce atmıs mıydın sen canım bekliyorum ilk sırada bıde bazı uygun kişilere attım yapay zeka ile bakıyorlar aman dikkat dur isim vereyim monatina astroturkan medyumseçkin direkkk yapay zeka yazdım iade etti biri diğerleri duruyo sitede cıdden baktırmadıgım tek tük kişi kaldı şuan bekliyorum
Anda iyi olsun,soru beklemesin,ben sorduktan sonra beklediğim cevaplara göre fal bakmasının bir anlamı yok.Byv de beğendiğiniz biri var mı?
Senin de mi bakamadı ya bu peralina değişik biri ciddenLucky01 nasıldı? Ben çok seciciyim ya fal atmadan önce detaylı inceliyorum, bir kaç hafta baktığı falları ve yorumları takip ediyorum.
Bak bı falcı car Oliviateller mi ne, ona hep aynı kişi atıyor ve yorum yapıyor bu yüzden puanı hep 100 şimdi bua başarılı deyip nasıl fal atayım?
Kalan krediyi fallawyu ya attım ben dün akşam sohbetini seviyorum, bir daha da baktırmak istemiyorum kimseye. Arada fiyatı uygun ve sonuçtan da memnun kaldığım için Lucky01 denerim belki.
Bende çıkmadı çok alakası yoktuOlivia benim de dikkatimi cekmisti ama yorumlar dedigin gibi ve cok detayli yorumlar. bana reklam gibi gelmisti. baska hesaptan kendi mi yaziyo dedim baktirmadim
Bende 2022 de baktırdım patlamıştı bayaOlivia benim de dikkatimi cekmisti ama yorumlar dedigin gibi ve cok detayli yorumlar. bana reklam gibi gelmisti. baska hesaptan kendi mi yaziyo dedim baktirmadim
Olabilir canım bende bakıyorum bakma artık elimde kaldıgı ıcın para oylesıne de attıklarım oldu çöp yani cogu oliviateller ona da baktırmıstım zamanında yok oda pembeciSenin de mi bakamadı ya bu peralina değişik biri ciddenLucky01 nasıldı? Ben çok seciciyim ya fal atmadan önce detaylı inceliyorum, bir kaç hafta baktığı falları ve yorumları takip ediyorum.
Bak bı falcı car Oliviateller mi ne, ona hep aynı kişi atıyor ve yorum yapıyor bu yüzden puanı hep 100 şimdi bua başarılı deyip nasıl fal atayım?
Kalan krediyi fallawyu ya attım ben dün akşam sohbetini seviyorum, bir daha da baktırmak istemiyorum kimseye. Arada fiyatı uygun ve sonuçtan da memnun kaldığım için Lucky01 denerim belki.
Hadi ya bende tutan işle alakalı bişeyi oldu ya hatta denemek için sormuştum özellikle ona enerji tutmadı belkide var mı başka şu iyi dediğin önerin ya atalım falcı bulamıyorumAgnora bomboş çöp.
Sen agnora dediği bı şey oldu dediğin için baktırdım ama cidden bomboştuHadi ya bende tutan işle alakalı bişeyi oldu ya hatta denemek için sormuştum özellikle ona enerji tutmadı belkide var mı başka şu iyi dediğin önerin ya atalım falcı bulamıyorum
Doğrudur valla enerji uymamıstır belkim ne bilimSen agnora dediği bı şey oldu dediğin için baktırdım ama cidden bomboştu
Edaasa yapak zeka ile bakiyorDurrin ve daver öyle felaket tellalı ikiside. Durrin vadesi patladı, daver zaten tutturamadı, kredimi geri aldım
Astro bilmiyorum baktirmadim. Demet8888, fallawyu, edaasa iyi bence, diğerleri çömez gibi bir şey. Demet ve eda olumsuzdu ama çok nokta atışlı ve mantikliydi.
Yapay zeka konusunda çok iyiyim çok aktif kullanıyorum ama hiç anlamamıştımEdaasa yapak zeka ile bakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?